Πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ (μ-λ), Τιμάμε τη μνήμη του συντρόφου Αντρέα Βογιατζόγλου!, Σάββατο 28/1 στις 18:00 στο ΣΙΝΕ STUDIO

Τον περασμένο Οκτώβρη, μετά από ενάμιση χρόνο σκληρής μάχης με τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή ο σύντροφός μας Αντρέας Βογιατζόγλου, γραμματέας του ΚΚΕ(μ-λ) από το 2010. 

Προχωράμε στην πραγματοποίηση πανελλαδικής εκδήλωσης τιμής στον σύντροφο Αντρέα, έτσι ώστε να αναδείξουμε την πολύτιμη συνεισφορά του στην ιστορία της οργάνωσής μας και του εργατικού-λαϊκού κινήματος της χώρας μας. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε τους σημαντικότερους σταθμούς της διαδρομής μιας προσωπικότητας που συμπύκνωσε με τη στάση ζωής της σε όλα τα επίπεδα τα υψηλά ιδανικά του κομμουνιστικού κινήματος, όντας μέχρι τέλους πλήρως αφοσιωμένη στην υπόθεση της κοινωνικής απελευθέρωσης. 

Η πορεία που διένυσε ο σύντροφος Αντρέας ήταν άρρηκτα δεμένη με τη σαραντάχρονη πάλη του ΚΚΕ(μ-λ). Η συμβολή του στην ανασυγκρότηση της οργάνωσης και τις μάχες που έδωσε στάθηκε καθοριστική, με το αποτύπωμα του να είναι ευδιάκριτο σε όλες τις πολιτικές επιλογές και επεξεργασίες της. Η παρακαταθήκη του εμπνέει και οδηγεί στους μεγάλους αγώνες της εργατικής τάξης, του λαού και της νεολαίας που βρίσκονται μπροστά μας.

Τιμάμε τη μνήμη του συντρόφου μας, συνεχίζοντας στον δρόμο της αντίστασης και της διεκδίκησης, της πάλης για την επαναστατική προοπτική της ανατροπής του εκμεταλλευτικού συστήματος και της οικοδόμησης μιας νέας κοινωνίας!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Σάββατο 28 Γενάρη 6.00 μ.μ.- ΣΙΝΕ STUDIO

Σπάρτης & Σταυροπούλου 33, Πλ. Αμερικής

Θα ακολουθήσει ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

Τηλ. Επικοινωνίας για την οργάνωση της  μετάβασης στην Αθήνα: 6974394712, 6976603829

Μοιραστείτε το άρθρο