Πρόταση γιά πανελλαδικό συντονισμό και κινητοποίηση στις 08/02 – Να βουλιάξει το κέντρο της Αθήνας

Πρόταση του Συντονισμού Σχημάτων και Αγωνιστ(ρι)ών για πανελλαδική κινητοποίηση φοιτητικών συλλόγων και πανελλαδικό συντονιστικό γενικών συνελεύσεων στις 08/02

Η κυβέρνηση οξύνει την επίθεση απέναντι στις καταλήψεις και τους συλλόγους, εξαγγέλλοντας εισαγγελική παρέμβαση. Ταυτόχρονα διαρροές από κυβερνητικά στελέχη κάνουν λόγο για κατάθεση του νομοσχεδίου στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Οι εκατοντάδες καταλήψεις πανελλαδικά δίνουν ένα ισχυρό μήνυμα. Τώρα είναι η ώρα για αποφασιστική κλιμάκωση του αγώνα, την επόμενη εβδομάδα να βουλιάξει το κέντρο της Αθήνας. Προτείνουμε την οργάνωση πανελλαδική κινητοποίησης έτσι ώστε να συνευρεθούν οι καταλήψεις από την Ξάνθη και τη Θεσσαλονίκη, μέχρι την Πάτρα και την Κρήτη, από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα- να πλημμυρίσουμε το κέντρο της Αθήνας!

Καμία αναμονή, καμία επανάπαυση. Ως Συντονισμός σχημάτων και αγωνιστ(ρι)ών καταθέτουμε σε όλες τις συντονιστικές επιτροπές κατάληψης και σε όλες τις Γενικές Συνελεύσεις την παραπάνω πρόταση.

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΣΕΙΣ, ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ-ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ-ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το άρθρο