Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στη 12χρονη, Τρίτη 11/4 στις 16:30 στην πλατεία Κοτζιά στο Δημοτικό Συμβούλιο

Όλες-α-οι Αύριο Τρίτη 11/4 4.30μ.μ στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθήνας

(δημαρχείο Αθήνας, Πλατεία)

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗ 12ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ

Κοινωνικές δομές προστασίας για το παιδί και τις ευάλωτες οικογένειες

Συνεχίζουμε τον αγώνα για τη στήριξη της 12χρονης και της πολυμελούς οικογένειάς της, αναδεικνύοντας την επιτακτική ανάγκη σήμερα να αναπτυχθούν κοινωνικές -και όχι φιλανθρωπικές-δομές παιδικής προστασίας και φροντίδας ευάλωτων οικογενειών.

-Από τις 23-12-2022 οι συλλογικότητες που στήριξαν τη 12χρονη -επιζώσα παιδοβιασμού, εμπορίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης, επέδωσαν στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής – Γενικό Γραμματέα Δήμου: κ. Α. Τσιατσιάμη επιστολή με μια σειρά αιτήματα για την ολόπλευρη κοινωνικο-ψυχική και ηθική στήριξη του ανήλικου θύματος trafficking και της οικογένειάς της σε σταθερή βάση και μηνιαίας οικονομικής βοήθειας.

-Καμία απόκριση.

Η επιστολή κοινοποιήθηκε και σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις.

-Θα είμαστε εκεί να απαιτήσουμε όσα οφείλει να κάνει -και δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα-μια πολιτεία κοινωνικού δικαίου και πρόνοιας για να προστατέψει και να φροντίσει το παιδί.

Επιτροπή Αλληλεγγύης στη 12χρονη

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ TH ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ To μόνο που λαμβάνει n οικογένεια της 12χρονης από TO δήμο Αθηναίων TO μήνα: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗ ΧΡΟΝΗ Ρύζι 2x φακές Ψιλες ξιΜηασμάτι 2x 500g Φακέσψιλές 500g Φρεσκω xaya 3x 1x λลSι είμαστε εκεί να απαιτήσουμε όσα οφείλει να κάνει, έχει κάνει μέχρι πολιτεία κοινωνικού δικαίου a προστατέψει φροντίσειτι 2χρονη επιζώσα παιδοβιασμού, εμπορίας σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Τρίτη 11/4 30 μμ Δημαρχείο Αθήνας"

Μοιραστείτε το άρθρο