Οργίασε ξανά η κρατική τρομοκρατία και καταστολή! Το ποτάμι της λαϊκής οργής δε θα σταματήσει!

Με ξύλο, χημικά και κρότου-λάμψης αποφάσισε η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τις μαζικές απεργιακές διαδηλώσεις στις 16 του Μάρτη. Άγρια σκηνικά καταστολής εκτυλίχθηκαν στην Αθήνα, με γερανούς της αστυνομίας και οχήματα της ασφάλειας να εφορμούν πάνω σε διαδηλωτές, προκαλώντας σοβαρούς τραυματισμούς, ενώ δεν έλειψαν και οι βίαιες προσαγωγές και συλλήψεις.

Η απόπειρα τρομοκράτησης, όμως, για άλλη μια φορά, ηττήθηκε παταγωδώς! Ο λαός και η νεολαία που γέμισαν τους δρόμους επέδειξαν αξιοθαύμαστη επιμονή και αποφασιστικότητα, αρνούμενοι να αποδεχτούν την κρατική απαγόρευση στο δικαίωμά τους να διαδηλώνουν.

Έχει γίνει από καιρό φανερό ότι η κυβερνητική προπαγάνδα, οι υποκριτικές «συγνώμες» για το έγκλημα στα Τέμπη και ο αποπροσανατολιστικός καυγάς των αστικών κομμάτων δεν πείθουν κανένα. Γι’ αυτό και επιστρατεύεται η κρατική τρομοκρατία και η ένταση της φασιστικοποίησης της δημόσιας και πολιτικής ζωής. Είναι βαθιά νυχτωμένοι, αν πιστεύουν ότι με αυτές τις μεθόδους θα κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημα των μαζών.

  • Δεν μας τρομοκρατούν, μας εξοργίζουν!
  • Να συνεχίσουμε τον αγώνα, ανυποχώρητα, μαζικά και μαχητικά!
  • Να αθωωθούν οι συλληφθέντες!
  • Κάτω η φασιστικοποίηση της δημόσιας και πολιτικής ζωής!

ΚΚΕ (μ-λ)

Μοιραστείτε το άρθρο