Κινητοποίηση στη Βαρκελώνη για το έγκλημα κράτους και κεφαλαίου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε κινητοποίηση στη Βαρκελώνη προχώρησαν κάτοικοι, φοιτητές/ριες και εργαζόμενες/οι, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στις οικογένειες των θυμάτων αλλά και τον αγωνιζόμενο κόσμο και την οργή για τις ευθύνες κράτους και κεφαλαίου και την υποβάθμιση της ανθρώπινης ζωής στο βωμό του κέρδους.

Παρακάτω το κείμενο και οι φωτογραφίες που μας έστειλαν:

Συγκεντρωθήκαμε σήμερα στην Βαρκελώνη, κάτοικοι, φοιτητές και εργαζόμενες, ως ένδειξη αλληλλεγύης για τις οικογένειες των θυμάτων και για να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας σε μαθητές, φοιτητές, εργατικά κέντρα, σωματεία, συλλόγους, και όλους τους αλληλέγγυους που τις τελευταίες μέρες πλημμυρίζουν τους δρόμους της χώρας.

Θεωρούμε πολιτική επιλογή την υποβάθμιση, ιδιωτικοποίηση και υποστελέχωση των δημόσιων υπηρεσιών και αγαθών, συνδεδεμένη με τις πολιτικές λιτότητας και την επιβολή της λογικής του κέρδους πάνω από τον σεβασμό την ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Καταδικάζουμε τις επικοινωνιακές και τακτικιστικές κινήσεις της κυβέρνησης και απαιτούμε άμεση ανάληψη ευθυνών που απορρέουν από τις πολιτικές αρμοδιότητες.

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, όρθια άτομα, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "OI par ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ EXA ΓΚΛΗΜ TAE"

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, όρθια άτομα και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, όρθια άτομα και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, όρθια άτομα και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, ουρανός και κείμενο που λέει "EL GOBIERNO HMATA #it GRIEGO FERROVIARIO TEMPE DE"

Μοιραστείτε το άρθρο