Ο Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Σχολείο πάει (εκδρομή) στη ΒΙΟ.ΜΕ, Κυριακή 12/3 από τις 15:00

Με αφορμή τον πρόσφατο πλειστηριασμό της ΒΙΟΜΕ, και με βάση όλα όσα μας συνδέουν – αλληλεγγύη, αυτοοργάνωση, αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες και μία ζωή χωρίς αφεντικά και αυθεντίες – οργανώνουμε τα ελεύθερα μαθήματά μας στο κατειλημμένο εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ. Στοχεύουμε εμείς, τα ίδια τα άτομα του Σχολείου, αλλά και τα άτομα της πόλης, να γνωρίσουμε μαζί τους αγώνες και την πραγματικότητα του μοναδικού αυτοδιαχειριζομένου εργοστασίου στην Ελλάδα.

Σας καλούμε να πάρετε το 2Κ ή το 3Κ (στάση: NAΥΠΗΓΕΙΑ) ή το αυτοκινητάκι σας (αν έχει κάποιο άτομο της παρέας) και να έρθετε να μάθουμε πως ανακυκλώνουμε πλαστικά, πως φτιάχνεται η μπύρα μας, πως χορεύουμε ικαριώτικους, πως να σκιτσάρουμε με μολύβι αλλά και πώς καλλιεργούμε διάφορα φυτά. Έχεις όρεξη να μάθεις μία κίνηση σουίνγκ ή σάλσα, να ακούσεις και να μιλήσεις ισπανικά, να συμμετέχεις στην πρόβα μιας ορχήστρας και να ανακαλύψεις πως μια φράση ταξιδεύει μεταξύ ελληνικώντουρκικών και άλλων γλωσσών;

Ας κλείσουμε απολαμβάνοντας όλ@ μαζί το live blues jam του Σχολείου, αλλά και τους Church of Man (indie rock ‘n’ roll) με δική τους original μουσική!

Η διεξαγωγή των ελεύθερων μαθημάτων θα ξεκινήσει στις 15:00, ενώ θα προηγηθεί η Ανοιχτή Συνέλευση Αλληλεγγύης ΒΙΟΜΕ στις 12:00.

Σας καλούμε όλ@ να τζοϊνάρετε!

* Θα υπάρχει βίγκαν συλλογική κουζίνα από τη ROOM39!
* Η ομάδα μπύρας του Σχολείου θα προσφέρει μπύρες παραγωγής της!

Μοιραστείτε το άρθρο