Εξελίξεις στην υπόθεση με τους τρεις προσαχθέντες από το Τούρκικο κράτος και συγκέντρωση αλληλεγγύης στη Θεσσαλονίκη

Η εργατική ομάδα Τ-34 ενημερώνει για το πως προσήχθησαν τα τρία μέλη της τη χθεσινή ημέρα και την αντιμετώπιση που είχαν από την αντιτρομοκρατική και το τούρκικο κράτος, καθώς και τη μεταφορά τους τις πρωινές ώρες σήμερα Σάββατο στην Κωνσταντινούπολη. Στη Θεσσαλονίκη συγκέντρωση αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί στις 17:30 στο τούρκικο προξενείο.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΜΑΣ

Στις 7:00 σήμερα το πρωί βάλανε τους συντρόφους μας σε στρατιωτικό αεροπλάνο και…

Posted by Εργατική Ομάδα Τ-34 on Saturday, February 18, 2023


Συγκέντρωση αλληλεγγύης στη Θεσσαλονίκη 

Σήμερα, 17 Φλεβάρη προσήχθησαν από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Τουρκίας, στην επαρχία του Χατάι στην Αντιόχεια τρεις σύντροφοι από την εργατική ομάδα Τ-34 που πήγαν σαν αλληλέγγυοι να στηρίξουν τους σεισμόπληκτους αδερφούς μας Τούρκους.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ, ΤΑΚΗ, ΜΙΧΑΛΗ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ

ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης στους διωκόμενους συντρόφους της Τ-34 στην Τουρκία


Καμία δίωξη στους 3 συντρόφους από την Ελλάδα που προσήχθησαν στην Τουρκία για την έμπρακτη διεθνιστική αλληλεγγύη τους.

Σήμερα το πρωί, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Τουρκίας προσήγαγε 3 έλληνες, μέλη της εργατικής ομάδας «Τ-34», οι οποίοι ταξίδεψαν στη γειτονική χώρα για να συμβάλλουν έμπρακτα στη διάσωση και τον απεγκλωβισμό των θυμάτων του σεισμού.Οι 3 σύντροφοι εξέφρασαν τη διεθνιστική τους αλληλεγγύη στον τούρκικο λαό, ο οποίος μετράει ήδη 40.000 νεκρούς, λόγω της δολοφονικής ανυπαρξίας αντισεισμικών μέτρων στα κτίρια που νομιμοποίησε το καθεστώς Ερντογάν δίνοντας «αμνηστία» στους μεγαλοεργολάβους.

Το φασιστικό καθεστώς Ερντογάν, ένα καθεστώς φίμωσης, διώξεων, φυλακίσεων και δολοφονιών των δημοκρατικών και αριστερών δυνάμεων στην Τουρκία, επιχειρώντας να αποποιηθεί των ευθυνών του για τους νεκρούς και να καταπνίξει τις αντιπολιτευτικές φωνές, επιτίθεται στις δομές λαϊκής αλληλοβοήθειας και διεθνιστικής αλληλεγγύης.Γι’ αυτό και η διαταγή για την προσαγωγή των 3 συντρόφων, έρχεται μόλις 2 μέρες μετά την εισβολή της τουρκικής αστυνομίας στο «Κέντρο Αλληλεγγύης» που είχε στήσει το ΤΚΡ στην πόλη Οσμανίγιε θέλοντας να βοηθήσει τους σεισμοπαθείς, συλλαμβάνοντας 10 άτομα.

Η καταστολή δημοκρατικών, αριστερών και διεθνιστικών δυνάμεων αλληλεγγύης αποτελεί μήνυμα τρομοκράτησης του εξοργισμένου τούρκικου λαού που μετράει τους νεκρούς του στο βωμό του κέρδους , είναι μήνυμα συντριβής κάθε απόπειρας να μετατραπεί η λαϊκή οργή σε εξέγερση κατά του δολοφονικού καθεστώτος Ερντογάν.

ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΜΑΣ

Η ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΛΑΟ

Διαρκής Αγώνας για την ταξική απελευθέρωση


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ:

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ 3 ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Τ-34, ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ!

Οι σύντροφοί από την εργατική ομάδα Τ-34, που ταξίδεψαν στην Τουρκία ως αλληλέγγυοι για να βοηθήσουν τους σεισμόπληκτους λαούς της Τουρκία, προσήχθησαν από την “αντι”τρομοκρατική (TEM) στην Αντιόχεια, στην πόλη Χατάι. Μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Αλλοδαπών στην Αντιόχεια και από εκεί στο Τμήμα Μεταναστών στα Άδανα.

Ο φασισμός του ΑΚΡ θέλει να απομονώσει τους λαούς και να κρύψει τα δικά του εγκλήματα. Γι’ αυτό και κρατάνε τους συντρόφους που μαζί με τις λαϊκές επιτροπές αδιάκοπα βοηθάνε τους ανθρώπους. Ο φασισμός του ΑΚΡ έχει διαπράξει αμέτρητα εγκλήματα εναντίον των λαών μέχρι σήμερα.

Τα τελευταία είκοσι χρόνια εισπράχθηκαν 88 δισεκατομμύρια TL φόρος σεισμού και αυτά τα χρήματα δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ για τους λαούς.

Σφαγιάστηκαν χιλιάδες άνθρωποι του λαού μας στον σεισμό με το όνομα της “καταστροφής”. Δεν δόθηκε καμία βοήθεια, τα χωριά δεν έφτασαν για μέρες. Ο λαός μας πάγωσε μέχρι θανάτου από το κρύο.

Μας εμποδίζουν να φτάσουμε στα σώματα των ανθρώπων μας, νεκρών ή ζωντανών, μετακινώντας μπουλντόζες πάνω από τα χαλάσματα.

Οι σύντροφοί μας από την Τ-34 προσπαθούν εδώ και μέρες να φτάσουν σε αυτά τα σώματα.

Έβγαλαν τα νεκρά σώματα των ανθρώπων μας μέσα από το τσιμέντο που ο φασισμός του ΑΚΡ προσπάθησε να ισοπεδώσει με τα μηχανήματα της οικοδομής.

Μπήκαν στα κτίρια όρθιοι με μια ενιαία φάλαγγα, διακινδυνεύοντας την ίδια τους τη ζωή.

Με αυτά τα έργα αγωνίστηκαν επίσης να διατηρήσουν αξίες όπως η αλληλεγγύη και η θυσία, τις οποίες οι κυβερνώντες προσπάθησαν να κάνουν τους λαούς να ξεχάσουν.

Οι πληγές των λαών μπορούν να επουλωθούν μόνο από τους λαούς. Μόνο εμείς καταλαβαίνουμε τον πόνο του άλλου. Για το λόγο αυτό, όταν ένας λαός φώναζε για βοήθεια, ένας άλλος λαός ανταποκρινόταν.

Οι ιμπεριαλιστές και οι φασίστες αιματοκυλούν , λεηλατούν, καίνε ζωντανούς ανθρώπους, τους θάβουν ζωντανούς κάτω από χαλάσματα.

Οι λαοί και οι αγωνιστές κρατούν ο ένας τον άλλον ζωντανό και η αλληλεγγύη είναι η μεγαλύτερη δύναμη των λαών!

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ 3 ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Τ-34 ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

Η ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ – ΣΑΒΒΑΤΟ 18/02, 17.30

Λαϊκό Μέτωπο

Μοιραστείτε το άρθρο