Αθώος ο Χάρης Μαντζουρίδης, άλλη μία κατάρρευση αστυνομικής μεθοδευμένης σκευωρίας

Μετά τον Βαγγέλη Σταθόπουλο και τη δικαίωση του την Πέμπτη 12/1, ο Χάρης Μαντζουρίδης κρίθηκε αθώος από το δικαστήριο καθώς τα στοιχεία ήταν ανεπαρκή. Οι μεθοδεύσεις της αντιτρομοκρατικής και της αστυνομίας με τη συγκρότηση κατηγορητηρίων χωρίς την ύπαρξη στοιχείων αλλά την κατασκευή αυτών, διαλύονται η μία μετά την άλλη.

Ωστόσο τα χρόνια που χάθηκαν (Μαντζουρίδης 14 μήνες προφυλακισμένος, Σταθόπουλος 3 χρόνια), η ταλαιπωρία, η σωματική και ψυχολογική εξάντληση και οι γενικότερες συνέπειες στις ζωές τους δεν μπορούν να ξεχαστούν. Η πρακτική του κράτους και της αστυνομίας να κατασκευάζουν κατηγορητήρια και στοιχεία ώστε να φυλακίσουν και να εξοντώσουν πολιτικά και κοινωνικά όσους αντιστέκονται, συνεχίζεται.

Όπως μετέδωσε το omniatv, η εισαγγελέας εισηγήθηκε την ενοχή του Μαντζουρίδη βασισμένη στη μέθοδο συλλογής μείγματος γενετικού υλικού στο οποίο εντοπίστηκαν στοιχεία του γεννητικού κώδικα του Χάρη Μαντζουρίδη… πρακτική η οποία ταυτίζεται με τις ψευδοεπιστήμες, με τον πρόεδρο του δικαστηρίου να ανακοινώνει την αθώωση του.

Περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση: https://omniatv.com/853482320/synechizetai-tin-deytera-16-ianoyarioy/

Μοιραστείτε το άρθρο