Αντισυγκέντρωση κατά της Χρυσής Αυγής, Κυριακή 18/12 στις 11:00 στην κεντρική πλατεία Μόδη, Φλώρινα

Ημέρα/Ώρα: 18/12/2022 στις 11:00

Τοποθεσία: Φλώρινα / Δυτική Μακεδονία

Η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής καλεί ξεδιάντροπα σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Μόδη της Φλώρινας την Κυριακή στις 18/12/2022 12.00 το μεσημέρι, με σκοπό την “υπεράσπιση της Μακεδονίας”. Μάλιστα για να επιτραπεί από τους τοπικούς μπάτσους να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο έκτρωμα, δήλωσαν πως πρόκειται για συγκέντρωση του Ιερού Λόχου.

Σε μια δυστοπική πραγματικότητα όπου τα αντανακλαστικά του κινήματος είναι στραμμένα προς αναρίθμητες κατευθύνσεις τα όργανα του κράτους αφήνουν τα περιθώρια να ξετρυπώσει κάθε λογής φασισταριό στις πόλεις μας, μόλις λίγες μέρες μετά από την ρατσιστική δολοφονία του Ρομά Κώστα Κάλο Φραγκούλη στη Θεσσαλονίκη με μια σφαίρα στο κεφάλι στις 5/12/2022, που δεν ήταν ούτε για τη βενζίνη ούτε για τα λεφτά.

Στην απαράδεκτη συνθήκη της φασιστικής αυτής συγκέντρωσης η κοινότητα της Φλώρινας μέχρι τώρα αντιδρά με ό,τι μέσα έχει διαθέσιμα συσπειρώνοντας αριστερά σχήματα, αριστερά κόμματα, συλλογικότητες και οργανώσεις εντός του φοιτητικού κινήματος, το εργατικό κίνημα της Φλώρινας και καλεί όσο πιο μαζικά μπορεί την πόλη και οποιοδήποτε ενδιαφέρομενο να αντισταθεί στο δρόμο σε αντισυγκέντρωση την Κυριακή 18/12/2022 11:00 το πρωί, μία ώρα πριν την επικείμενη συνάντηση του φασισταριού στην κεντρική πλατεία Μόδη.

Ο α/α χώρος της Φλώρινας είναι ουσιαστικά ανύπαρκτος αυτή τη στιγμή ώστε να μπορέσει να γίνει ένα κάλεσμα που θα έχει νόημα προς το ευρύτερο εγχώριο κίνημα, ωστόσο είναι αδύνατον να μην ενημερωθεί για ο,τι συμβαίνει εδώ.

Το κράτος για ακόμα μια φορά οπλίζει, δολοφονεί και χωρίς ενδοιασμούς αφήνει τα παρακρατικά σκουπίδια να μολύνουν τις γειτονιές μας.

ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ. ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ.

Φλώρινα κεντρική πλατεία Μόδη, 18/12/2022 11:00 το πρωί.

Από Αντιφασιστική Συνέλευση Φλώρινας.

αναρχικά Φλώρινας

Μοιραστείτε το άρθρο