Μετά από τις κινητοποιήσεις φοιτητ(ρι)ών δωρεάν φαγητό για όλα στη λέσχη σίτισης του ΠΑΜΑΚ

Το πρώτο βήμα έγινε!
Σήμερα, για πρώτη φορά, μετά από κινητοποίηση των φοιτητών και των φοιτητριών στην λέσχη σίτισης του ΠΑΜΑΚ, διανεμήθηκε δωρεάν φαγητό σε όλους και όλες μας!!!
Σε ένα πανεπιστήμιο καθ’ολα “αποστειρωμένο” από φοιτητικές διεκδικήσεις, με την υπαρξη εργολάβου στην διανομή σίτισης να αποτελεί κανονικότητα, την ίδια ώρα που η πρυτανικη αρχή αποτιμά θετικά την οποιαδήποτε επιχειρηματική παρέμβαση σε αυτό, οι φοιτητές/τριες κάνανε ξεκάθαρο το αίτημα τους. Ενάντια στην αδράνεια που χαρακτηρίζει τον φοιτητικό σύλλογο και αυτούς που τον ηγεμονεύουν, διεκδίκησαν αυτό που δικαιωματικά τους ανήκει, την δωρεάν σίτιση τους!
Αυτό όμως δεν είναι η αρχή, ούτε το τέλος του αγώνα μας.
Σε μια εποχή που ο πολεμος, η ακρίβεια και τα αποτελέσματα τους καταπιέζουν τα λαϊκά στρώματα. Σε μια εποχή που οι αντιλαϊκές πολιτικές, της τωρινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων, πετούν τον λαό έξω απο την πρώτη του κατοικία για το συμφέρον των τραπεζών, εμείς δεν μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Η σημερινή κινητοποίηση αποτελεί μέρος μιας σειράς κινητοποιήσεων των τελευταίων μηνών, οι οποίες θα συνεχιστούν, ακόμα πιο μαζικά, ακόμα πιο ριζοσπαστικά.
Για να σιτιζόμαστε δωρεάν, χωρίς την παρέμβαση κανενός εργολάβου, αποκλειστικά με κρατικές δαπάνες!
Για την αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης στα πανεπιστήμια! Για να έχουμε ένα πανεπιστημιο στο ύψος των αναγκών μας!
Καλούμε σε:
– Ανοιχτή Συνέλευση Σχήματος, Δευτέρα 12/12, στις 13:00, στο Φουαγιέ ΠΑΜΑΚ
– Κινητοποίηση στην πρυτανεία, Τετάρτη 14/12, στις 13:00 (προσυγκέντρωση Φουαγιέ ΠΑΜΑΚ)
ΕΞΩ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΜΑΣ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΣΤΟΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Μοιραστείτε το άρθρο