Αναστολή πλειστηριασμού κατοικίας τετραμελούς οικογένειας μετά από δυναμικές κινητοποιήσεις

Μέλη οργανώσεων βρέθηκαν έξω από την εταιρεία διαχείρισης κόκκινων δανείων “Do Value” στην Καλλιθέα και απαίτησαν την ακύρωση του πλειστηριασμού της κατοικίας τετραμελούς οικογένειας στο Περιστέρι. Η εταιρεία μπροστά στην αναζωπύρωση του κινήματος κατά των πλειστηριασμών προχώρησε σε αναστολή του που θα οδηγούσε μία οικογένεια με δύο παιδιά που σπουδάζουν στο δρόμο, με τα αρπακτικά να φοβούνται τις κοινωνικές αντιδράσεις.

Η εταιρεία πρότεινε στην οικογένεια το ποσό των 25.000 ευρώ για να γίνει διακανονισμός, ένα εξωφρενικό ποσό το οποίο γνώριζε εξαρχής ότι δεν θα μπορούσε να αποπληρώσει η οικογένεια. Οι υποτιθέμενες “ευαισθησίες” των funds που προτάσσουν τη δυνατότητα συζήτησης ώστε να βρεθεί λύση για να επιτευχθεί διακανονισμός αποτελούν πρόσχημα και κοροϊδία, τοποθετώντας συνεχώς αξεπέραστα εμπόδια και κερδοσκοπώντας στις πλάτες της κοινωνίας και των ασθενέστερων ταξικά στρωμάτων.

Κάτω τα χέρια από τη λαϊκή κατοικία!

φωτογραφίες και κεντρική φωτογραφία από την κινητοποίηση από τη σελίδα Μένουμε Ενεργοί – υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη

Μοιραστείτε το άρθρο