Ενημέρωση – Συζήτηση για τον αγώνα στο εργοστάσιο της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ, Παρασκευή 4/11 στις 18:30 στο Χώρο Κινημάτων – Στέκι Μεταναστών Βόλου

Ενημέρωση-Συζήτηση με παρουσία απεργών της Μαλαματίνα σχετικά με τον αγώνα στο εργοστάσιο | Παρέμβαση συντρόφων από τον “πολιτικό χώρο Γκαρμπολά 12 (Θεσσαλονίκη)” | Προβολή ταινίας “Η εργατική τάξη πάει στον παράδεισο”

Σε μια περίοδο σαν αυτή που βιώνουμε σήμερα, όπου κράτος και κεφάλαιο γιγαντώνουν την επίθεση τους σε όσους επιλέγουν να σταθούν ανάχωμα στο υπάρχον σύστημα εκμετάλλευσης, η εργοδοσία και τα αφεντικά συνεχίζουν να παρανομούν. Μόνο ανάχωμα σε αυτό το ποδοπάτημα των κοινωνικών κατακτήσεων και των δικαιωμάτων των εργαζόμενων είναι οι εστίες αντίστασης και τα διάφορα μέτωπα αγώνα, όπως αυτό των απεργών και απολυμένων της Μαλαματίνας. Παρά τα δικαστήρια, την καταστολή και τους απεργοσπάστες, οι απεργοί συνεχίζουν δυναμικά τον αγώνα τους ζητώντας να επιστρέψουν στην δουλειά τους όλοι οι απολυμένοι, να υπογράψουν συλλογικές συμβάσεις εργασίας και να μην συνηθίσουμε να δουλεύουμε σαν δούλοι.
Βασική προϋπόθεση για να συνεχίσουν οι απεργοί τον αγώνα τους είναι τόσο η οικονομική όσο και η ηθική υποστήριξη τους, ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης.

Σε αυτό το πλαίσιο, την Παρασκευη 4 Νοεμβρίου στις 18:30, στο Στέκι μεταναστ(ρι)ών, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση και συζήτηση με παρουσία απεργών της Μαλαματίνα και παρέμβαση συντρόφων από τον πολιτικό χώρο Γκαρμπολά 12 (Θεσσαλονίκη) με αφορμή τον αγώνα στο εργοστάσιο της Μαλαματίνας και θα προβληθεί η ταινία «Η εργατική τάξη πάει στον παράδεισο».
Θα ακολουθήσει μπαρ οικονομικής ενισχυσης.

Η ώρα έναρξης θα τηρηθεί αυστηρά

Θα ακολουθήσει μπαρ οικονομικής ενίσχυσης

Φασιστικές, ρατσιστικές, σεξιστικές, ομοφοβικές και εξουσιαστικές συμπεριφορές δεν θα είναι ανεκτές.

Πρωτουβουλία Αναρχικών και Κομμουνιστών Βόλου

Μοιραστείτε το άρθρο