Κάλεσμα για συγκρότηση πρωτοβουλίας για την πανελλαδική διαδήλωση στον Βόλο, Πέμπτη 29/9 στις 19:00 στο Πάρκο Ευελπίδων

Κάλεσμα για συγκρότηση πρωτοβουλίας για την πανελλαδική διαδήλωση στον Βόλο απέναντι στην απόπειρα ξεπλύματος των μπάτσων για την υπόθεση του Βασίλη Μάγγου

Το καπιταλιστικό σύστημα βρίσκεται σε δομική κρίση. Φτώχεια, εξαθλίωση, ανεργία, ανέχεια χτυπούν ανελέητα την τάξη και τον λαό μας. Μέσα σε αυτό τον ορυμαγδό επίθεσης, οι δημοκρατικές-λαϊκές ελευθερίες χτυπιούνται αλύπητα από την εγχώρια ολιγαρχία.

Όσο γιγαντώνει η επίθεση απέναντι στις συνδικαλιστικές-δημοκρατικές ελευθερίες, θεριεύει το πλέγμα προστασίας που το Κράτος Χωροφύλακας απλώνει για να υπερασπιστεί τις μονάδες καταστολής και τα δικά του παιδιά.

Βιαστές, παιδοβιαστές, «ευυπόληπτοι ιδιοκτήτες», κρατικοί και παρακρατικοί φονιάδες καλύπτονται, πέφτουν στα μαλακά και απελευθερώνονται.

Το σύστημα χρειάζεται την σιδηρά φτέρνα της κρατικής και παρακρατικής καταστολής, για να τρομοκρατήσει το εργατικό-λαϊκό κίνημα και όσους αγωνίζονται απέναντι στην υποτέλεια, την ταξική εκμετάλλευση και την κοινωνική αφαίμαξη.

Αυτό το βρωμερό πλέγμα απλώνεται και πάνω στους σερίφηδες και τους χωροφύλακες που βασάνισαν τον αγωνιστή Βασίλη Μάγγο, στρώνοντας το έδαφος για τον θάνατό του που γέμισε με θλίψη τους αγωνιζόμενους σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο εργαζόμενος λαός και η νεολαία, οι οργανωμένες δυνάμεις του κινήματος, από όποια ιδεολογική και πολιτική αφετηρία και αν εφορμούν, έχουν την δύναμη μέσα από την οργάνωση-την μαζικότητα και την μαχητικότητα να τσακίσουν την κρατική τρομοκρατία, να στείλουν στο καλάθι των αχρήστων κάθε κατασταλτικό σχεδιασμό που εκπορεύεται και σχεδιάζεται από την πλουτοκρατία και το κράτος της.

Καλούμε σε ανοιχτή συζήτηση την Πέμπτη 29 Σεπτέμβρη στο πάρκο Ευελπίδων [Κυπριανού & Σούτσου – Γκύζη] στις 19:00 ώστε να συγκροτηθεί πρωτοβουλία από τις δυνάμεις του εργατικού-λαϊκού κινήματος, του κομμουνιστικού κινήματος και του αναρχικού χώρου και με ενιαίο και συντεταγμένο τρόπο να βρεθούμε στην Πανελλαδική διαδήλωση που οργανώνεται στις 15 Οκτώβρη στην πόλη του Βόλου.

Έχουμε ιστορικό χρέος να σταθούμε στο πλάι των αγωνιστών και των αγωνιστριών,των εργατών-εργατριών και του λαού του Βόλου, να δηλώσουμε εκκωφαντικά πως το αίμα των νεκρών μας θα τους πνίξει και πως πλατιά-μαζικά και οργανωμένα με όπλο την Μαζική Λαϊκή Αυτοάμυνα θα ζητήσουμε λογαριασμό από τους κρατικούς και παρακρατικούς φονιάδες της τάξης και του λαού μας.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΓΓΟΣ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ

ΑΓΩΝΕΣ ΛΑΪΚΟΙ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

ΜΑΖΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΓΔΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Πολιτικός Χώρος «Ηλέκτρα Αποστόλου»

Μοιραστείτε το άρθρο