Συγκέντρωση – Μικροφωνική ενημέρωσης για την εισβολή του Αυγούστου στο Λόφο Στρέφη, Σάββατο 27/8 στις 12:00 στα σκαλάκια Αστέρα

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/8 12.00 ΣΚΑΛΑΚΙΑ ΑΣΤΕΡΑ

Σαν τους κλέφτες, μέσα στη θερινή ραστώνη του Αυγούστου, εισέβαλαν στον Λόφο Στρέφη μηχανικοί της ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ (θυγατρική της ΑΚΤΩΡ), παρατρεχάμενοι του Μπακογιάννη χωρίς οργανικήpost image σχέση με τον Δήμο και δεκάδες προστάτες τους από όλα τα σώματα “ασφαλείας” (ΥΑΤ, ΔΡΑΣΗ, ΟΠΚΕ, ασφαλίτες). Στις 2, 3, 5 και 10 Αυγούστου, ο Λόφος αποκλείστηκε για τις αυθαίρετες αυτοψίες μηχανικών, αφού η “αποικιοκρατική” σύμβαση Δήμου – Prodea, εγκρίθηκε από την οικονομική επιτροπή του Δήμου μόλις την 1η Αυγούστου. Η κοινότητα υπεράσπισης του Λόφου αντέδρασε, προπηλακίστηκε και έγιναν 19 προσαγωγές για εκφοβισμό, χωρίς φυσικά να μπορεί να στηριχτεί οποιαδήποτε κατηγορία εναντίον μας.

Ο Λόφος Στρέφη είναι ένας πνεύμονας πρασίνου μέσα στην πόλη και από τα λιγοστά σημεία άγριας ζωής(χελώνες ξηράς,τρυποκάρυδοι,παπαγάλοι,νυχτερίδες κ.α). Γι’αυτο και δεν θα αφήσουμε να κοπεί ούτε κλαδάκι από τα δέντρα μας, κανένα ζωικό είδος δεν θα μεταναστεύσει και δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπεί σε εξευγενισμένη αυλή της τουριστικής βιομηχανίας και των εταιριών real estate.

Κάνουμε ξεκάθαρο πως δεν θα επιτρέψουμε τις περιφράξεις, την τσιμεντοποιήσή και τον αποκλεισμό του λόφου, ούτε την υλοποίηση των σχεδίων Δήμου – Prodea που καταστρέφουν το δασικό χαρακτήρα του.

Έξω οι επενδυτές, οι εργολάβοι και οι μπάτσοι από τον Λόφο Στρέφη.

Ανοιχτή Συνέλευση για την υπεράσπιση του Λόφου Στρέφη 

Μοιραστείτε το άρθρο