Μουσική διαμαρτυρία στο ΠΑΜΑΚ από φοιτητές, ενάντια στο αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο

Μουσική διαμαρτυρία και αποκλεισμός του πανεπιστημίου πραγματοποιήθηκε στο ΠΑΜΑΚ από φοιτητές του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης οι οποίοι θέλησαν με αυτή τη δράση να δείξουν την αντίθεσή τους στο αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη.

Οι φοιτητές δήλωσαν ότι είναι αντίθετοι στο νομοσχέδιο το οποίο δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο τους όρους των σπουδών και βάζει μέσα στα πανεπιστήμια την αστυνομία κατασπαταλώντας παράλληλα ένα μεγάλο ποσό, χρήματα που θα μπορούσαν να έχουν αξιοποιηθεί για τις σχολές και για να παραμείνουν αυτές ανοιχτές. Οι φοιτήτριες και οι φοιτητές του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης αντιτίθενται στο καθεστώς τηλεκπαίδευσης και τηλεργασίας σημειώνοντας ότι στο τμήμα τους έχασαν αρκετά υποχρεωτικά μαθήματα και κινδυνεύουν ακόμα και να χάσουν το εξάμηνο.

Η μαζική και δυναμική συμμετοχή των φοιτητών σε δράσεις και πορείες δείχνει την απόλυτη εναντίωσή τους απέναντι στο εκτρωματικό νομοσχέδιο και στη γενικότερη κατάσταση στην οποία έχει εμπεριέλθει η τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Μοιραστείτε το άρθρο