Ο Σύλλογος Πολιτισμού “Παύλος Killah P Φύσσας” διοργανώνει το RAP MONSTERS FEST 2024, Τετάρτη 10/4 στις 19:00 στο Σκοπευτήριο Καισαριανής

  • Ο Σύλλογος Πολιτισμού “Παύλος Killah P Φύσσας” διοργανώνει το “Rap Monsters Festival 2024” την Τετάρτη 10 Απριλίου στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής.
  • 10 και πλέον χρόνια μετά τη δολοφονία του Killah P, το Rap Monsters Fest επιστρέφει στον ιστορικό τόπο όπου 80 χρόνια πριν, εκτελέστηκαν οι «200 της Καισαριανής» από τους Γερμανούς ναζί και τους Έλληνες συνεργάτες τους.
  • Το hip hop φεστιβάλ αλληλεγγύης που ξεκίνησε ο Παύλος με σκοπό τη συσπείρωση και την ενεργοποίηση της νεολαίας, συνεχίζεται από τον Σύλλογο Πολιτισμού “Παύλος Killah P Φύσσας” και τους φίλους του, κάθε χρόνο στα γενέθλιά του. Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς και όλα τα έσοδα από τις συνεισφορές του κόσμου δίνονται για τις ανάγκες του κοινωνικού και δικαστικού αγώνα κατά του φασισμού, καθώς και σε δράσεις αλληλεγγύης, όπως έπραξε και ονειρεύτηκε και ο ίδιος ο Παύλος.
RAP MONSTERS FEST 2024
KILLAH P STILL HERE!
Σύλλογος Πολιτισμού “Παύλος Killah P Φύσσας”
 
RAP MONSTERS FEST 2024
ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ • 19:00
Σκοπευτήριο Καισαριανής [https://maps.app.goo.gl/YozT8ea3EGjKJW7G7]
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 
KILLAH P – STILL HERE
Συμμετέχουν:
ΒΗΤΑ ΠΕΙΣ / ΤΑΦ Γ.Δ. / ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ / ANSER X EVERSOR / FER DE LANCE / SALVADOR / TWINSANITY / 518.PETROVIC // On Decks: LEF KAY
 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ “ΠΑΥΛΟΣ KILLAH P ΦΥΣΣΑΣ”
* με την υποστήριξη του Δήμου Καισαριανής
#RapMonsters2024
#Killah_P_still_here
#Παύλος_Φύσσας_παρών
 
CONTACT / SOCIAL MEDIA:
Μοιραστείτε το άρθρο