Ανακοινώσεις και καταγγελίες για την εισβολή της αστυνομίας στα Πανεπιστημιακά ιδρύματα

Σοσιαλιστική Σπουδαστική Πάλη (ΣΣΠ): Καταγγέλλουμε την εισβολή της αστυνομίας στη ΣΘΕ του ΑΠΘ στις 16/3

Το μεσημέρι του Σαββάτου 16/3, καθώς φοιτητικοί σύλλογοι πραγματοποιούσαν δράσεις στην κατειλημμένη σχολή της ΣΘΕ, αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν στο άσυλο προβαίνοντας σε 49(!) συλλήψεις. Διμοιρίες κάθε είδους (ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, ΕΚΑΜ, Ασφάλεια) περικύκλωσαν τους φοιτητές που βρισκόντουσαν εκεί, αντιμετωπίζοντάς τους ως τρομοκράτες. Η ΕΛ.ΑΣ., αφού απέκλεισε το κτήριο της ΣΘΕ (η οποία τελεί υπό κατάληψη από τους Συλλόγους Φυσικού, Γεωλογίας και Βιολογικού), τελικά έσπασε τις πόρτες και εισέβαλε στο κτήριο, συλλαμβάνοντας τους 49 φοιτητές που βρίσκονταν μέσα.

Το ρεσιτάλ κρατικής καταστολής, βέβαια, δεν ολοκληρώθηκε εκεί. Ο αυταρχισμός της κυβέρνησης και η καταπάτηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και πολιτικών ελευθεριών δεν έχει τέλος: το κτήριο της ΣΘΕ παρέμεινε αποκλεισμένο από τις διμοιρίες για αρκετές ώρες, ενώ η σήμανση συνέλεξε αποτυπώματα από όλους τους χώρους του κτηρίου. Με γρήγορα αντανακλαστικά, φοιτητές και αλληλέγγυοι συγκεντρωθήκαμε μπροστά από τη ΣΘΕ ενάντια στην εισβολή της αστυνομίας στο ΑΠΘ, καταγγέλλοντας την εκκένωση των καταλήψεων των σχολών μας και απαιτώντας να αφεθούν ελεύθεροι οι συναγωνιστές. Το υπουργείο επέλεξε να αντιμετωπίσει για άλλη μια φορά τους φοιτητές σαν εγκληματίες. Καμία εντύπωση, όμως, δεν μας κάνει η όξυνση της καταστολής και η γιγάντωση του Κράτους Έκτακτης Ανάγκης της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ., Χρυσοχοΐδης, είναι γνωστός για το δόγμα Νόμος και Τάξη που επιχειρεί να επιβάλλει εντός των πανεπιστημίων, αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία. Άλλωστε, η κυβέρνηση βρίσκεται στρυμωγμένη στον τοίχο (βλ. Τέμπη, κατάργηση του Άρθρου 16, αθώωση Μίχου κ.λπ.), γι’ αυτό προσπαθεί με χουντικού τύπου μεθόδους να σπάσει τους αγώνες μας. Στόχος της είναι να τρομοκρατήσει την αγωνιζόμενη νεολαία και να ξεμπερδέψει μια και καλή με τη δωρεάν εκπαίδευση.

Απέναντι σ’ αυτήν τη ζοφερή κατάσταση, το φοιτητικό κίνημα πρέπει να απαντήσει δυναμικά. Δεν πρέπει να συνηθίσουμε την καταπάτηση των δικαιωμάτων μας, σ’ αυτήν τη νέα χούντα. Το νομοσχέδιο για τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια μπορεί να ψηφίστηκε, ο αγώνας των φοιτητών όμως συνεχίζεται. Εδώ και δύο μήνες το φοιτητικό κίνημα δίνει ένα μεγαλειώδη αγώνα για την υπεράσπιση της δημόσιας και δωρεάν εκπαίδευσης. Σε αυτόν τον δρόμο πρέπει και να συνεχίσουμε, με καταλήψεις, διαδηλώσεις, οργανώνοντας την μαζική αυτοάμυνα του κινήματος. Να ανατρέψουμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη και κάθε μνημονιακό ρετάλι που μας βυθίζει στην φτώχεια και εξαθλίωση. Ο αγώνας για την δημόσια δωρεάν παιδεία δεν τρομοκρατείται!

  • ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ – ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
  • ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ, ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ
  • ΔΗΜΟΣΙΑ-ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Ο αγώνας για δημόσια δωρεάν παιδεία δεν τρομοκρατείται – δεν καταστέλλεται! νΚΑ

Το Σάββατο το πρωί αστυνομικές δυνάμεις ΟΠΚΕ και ΜΑΤ εισέβαλαν στο χώρο των φοιτητικών εστιών του ΕΚΠΑ, πραγματοποιώντας στοχευμένη επίθεση σε κατειλημμένους χώρους συλλογικοτήτων, τρομοκρατώντας οικότροφους/ισσες και κάνοντας προσαγωγές. Πρόσχημα σύμφωνα με τη σύντομη ανακοίνωση της αστυνομίας αποτέλεσε ότι «άτομα τα οποία εμπλέκονται στους εμπρησμούς οχημάτων που έχουν σημειωθεί στην περιοχή, έχουν αναζητήσει καταφύγιο μέσα στο Πανεπιστήμιο». Μάλιστα, τονίζεται ότι «οι αστυνομικοί εντόπισαν στη φοιτητική εστία κράνη, κρότου λάμψης, μπουκάλια, κοντάρια». Η επέμβαση είχε προετοιμαστεί τις τελευταίες μέρες, όταν και η ΦΕΠΑ είχε κυκλωθεί από αστυνομικές δυνάμεις (ΔΕΛΤΑ, κρατική ασφάλεια), ενώ υπήρχε και παρακολούθηση μέσω ασφαλιτών και drone!
Άραγε, από που και ως που κρίνεται απαραίτητη η εισβολή της αστυνομίας σε πανεπιστημιακό χώρο με το πρόσχημα ότι έχουν προηγηθεί εμπρησμοί σε σημείο κοντά στις φοιτητικές εστίες; Tι σχέση έχει με την εγκληματικότητα η εύρεση χρησιμοποιημένων βομβίδων κρότου λάμψης (που προφανώς είχε αφήσει ως ενθύμιο η αστυνομία από προηγούμενες «επεμβάσεις» της στη ΦΕΠΑ!); Τι πληροφορίες συνδέουν τα γεγονότα με τις καταλήψεις συλλογικοτήτων, όπως οι Πολιτιστικές Ομάδες ΦΕΠΑ που είναι γνωστό ότι η μόνη «εγκληματικότητα» τους σχετίζεται με την κατάληψη ενός χώρου για τη διεξαγωγή δωρεάν και ανοιχτών πολιτιστικών μαθημάτων και εκδηλώσεων που συμμετέχει πλήθος κόσμου τη στιγμή που το Πανεπιστήμιο ήθελε να βάλει εταιρίες και είσοδο επί πληρωμή στο συγκεκριμένο χώρο;
Λίγη ώρα αργότερα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις περικύκλωσαν το κτήριο και τον περιβάλλον χώρο της ΣΘΕ του ΑΠΘ στην Θεσσαλονίκη, την στιγμή που πραγματοποιούταν δράση φοιτητικών συλλόγων της σχολής. Το πρόσχημα αυτή την φορά ήταν οι «φθορές στην βιβλιοθήκη του βιολογικού», με την αστυνομία να προχωράει σε συλλήψεις 49 φοιτητ(ρι)ων, ενώ συνέχισε για ώρες να βρίσκεται εντός του κτηρίου προσπαθώντας να συλλέξει αποδεικτικά στοιχεία φτάνοντας στο σημείο να μαζεύει δακτυλικά αποτυπώματα από τον χώρο. Είναι πραγματικά άξιο απορίας το τι αποδεικνύει η εύρεση δακτυλικών αποτυπωμάτων φοιτητ(ρι)ων σε μια σχολή που τελεί εδώ και 2 μήνες υπό κατάληψη και γεννά ανησυχίες για το τι θέλει πραγματικά να κάνει η αστυνομία με αυτά τα στοιχεία, δεδομένου αντίστοιχων στημένων διώξεων στο παρελθόν.
Το μόνο που αποδεικνύουν τα ευρήματα της αστυνομία είναι ότι στην σχολή πραγματοποιούταν κατάληψη, ότι φοιτητικοί σύλλογοι οργανώνουν τον αγώνα τους και οργάνωσαν μια δράση επανοικειοποίησης ενός προαύλιου χώρου της σχολής τους. Συγκεκριμένα είναι ο χώρος ανάμεσα στο κτήριο της ΣΘΕ και του Βιολογικού, μπροστά απο την πασίγνωστη από τα προηγούμενα χρόνια βιβλιοθήκη του βιολογικού. Αυτή που αν και η κατασκευή της αφορά την ανακαίνιση ενός εσωτερικού χώρου διαρκεί εδώ και 2,5 χρόνια και που το μόνο αποτέλεσμα που έχει είναι την μόνιμη δικαιολογία για την επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων στον χώρο του ασύλου. Οι ζημιές που αναφέρουν σε δημοσιεύματα και σε δηλώσεις τους κυβερνητικά στελέχη προφανώς δεν υπάρχουν, αλλιώς θα βλέπαμε προφανώς αυτές και όχι σημαίες και πανό στα ευρήματα τους. Για αυτό άλλωστε βάλθηκαν χθες με τις ώρες να ψάχνουν μέσα στο κτήριο της ΣΘΕ, μήπως και μπορέσουν κάπως να στοιχειοθετήσουν κατηγορίες ενάντιων των αγωνιζόμενων φοιτητ(ρι)ων.
Μετά τις εισαγγελικές έρευνες για τις καταλήψεις, τις αστυνομικές επεμβάσεις στην κατάληψη της Νομικής του ΔΠΘ και την Πρυτανεία του ΑΠΘ, τις επιθέσεις της αστυνομίας στις πορείες των φοιτητικών συλλόγων χθες είδαμε τις δύο εισβολές της αστυνομίας στο άσυλο μέσα σε λίγη ώρα στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Οι σχεδόν ταυτόχρονες επιχειρήσεις που συνεχίστηκαν με την τοποθέτηση του ίδιου του Μητσοτάκη για αυτές, που μάλιστα απειλούσε με διαγραφές των φοιτητ(ρι)ων, όπως και η προθυμία των ΜΜΕ να αναπαράγουν την κυβερνητική προπαγάνδα, δείχνει την πολιτική προέλευση αυτών των κατασταλτικών ενεργειών και την ξεκάθαρη στόχευση που έχουν.
Η κυβέρνηση επανέρχεται ακόμα μια φορά με την γνωστή ρητορική της για το «άσυλο ανομίας» και τα «ορμητήρια εγκληματικότητα», προσπαθώντας να φτιάξουν ένα επικοινωνιακό show όπου η αστυνομία και το κράτος φαίνεται ότι κάνουν τη δουλειά τους, «προστατεύοντας τους πολίτες και την δημόσια περιουσία». Προσπαθούν να φτιάξουν ένα βολικό αφήγημα για να κρύψουν ότι οι μόνοι κίνδυνοι του δημοσίου πανεπιστήμιου είναι οι ίδιοι και η πολιτική τους. Με τη μείωση της κρατικής χρηματοδότησης, την ανύπαρκτη συντήρηση των κτιρίων, την διάλυση της φοιτητικής μέριμνας, την παράδοση πτυχών της λειτουργίας στην κερδοφορία των εργολάβων και την πλήρη υποβάθμιση τους με την πρόθεση ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων.
Οι κινητοποιήσεις των φοιτητ(ρι)ων συνεχίζονται για 10η εβδομάδα και παρά την ψήφιση του νόμου Πιερρακάκη οι φοιτητικοί σύλλογοι να για ακόμα μια εβδομάδα πήρα ξανά αποφάσεις μέσα από τις γενικές συνελεύσεις τους για την συνέχιση του αγώνα. Αυτή η κατάσταση προκαλεί ανησυχία στην κυβέρνηση που βλέπει ότι το φοιτητικό κίνημα ήρθε για να μείνει και ότι η σύγκρουση που ξεκίνησε για την δημόσια δωρεάν παιδεία των αναγκών μας θα κρατήσει καιρό. Για αυτό και επιστρατεύει την ακραία καταστολή σε μια απέλπιδα προσπάθεια να εκφοβίσει τους αγωνιζόμενους φοιτητ(ρι)ες. Ότι και να κάνουν όμως οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα. Μέσα από τις γενικές συνελεύσεις, τις πορείες και τις καταλήψεις, μέσα από την αναβάθμιση του πολιτικού περιεχομένου και την συνολική σύγκρουση με την εκπαιδευτική αναδιάρθρωση οι φοιτητικοί σύλλογοι θα συνεχίσουν έναν αγώνα διαρκείας για την δημόσια δωρεάν παιδεία των αναγκών μας.

ΕΞΩ Η ΑΣΥΝΟΜΙΑ ΑΠ’ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ!

ΑΜΕΣΗ ΑΘΩΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΦΕΘΕΝΤΩΝ!


Διαγράψτε την κυβέρνηση, όχι τους φοιτητές

Σε κατασταλτική μανία βρίσκεται ο Κ. Μητσοτάκης επαναλαμβάνοντας διαρκώς πως πρέπει να διαγραφούν οι φοιτητές που συνελήφθησαν κατά την αστυνομική επιχείρηση στο ΑΠΘ. Ακόμα και στη συνάντησή του με την πρόεδρο της δημοκρατίας ο Κ. Μητσοτάκης τόνισε πως δεν «γίνεται να υπάρχουν φοιτητές, οι οποίοι να προβαίνουν σε τέτοιες παράνομες πράξεις κατ’ επανάληψη και τα πανεπιστήμια να μην προχωρούν στην προφανή κίνηση, που δεν είναι άλλη από τη διαγραφή τους από το Πανεπιστήμιο». Η αντιγραφή λοιπόν των μεθόδων της χούντας, που διέγραφε αντιστασιακούς φοιτητές, αποτελεί… προφανή κίνηση για τον πρωθυπουργό, ο οποίος εξάλλου έχει ήδη καταδικάσει τους 49 συλληφθέντες για «παράνομες πράξεις».

Είναι φανερό πως η κυβέρνηση της ΝΔ αφού δεν κατάφερε να δαμάσει το φοιτητικό κίνημα, το οποίο κατέρριψε την επικοινωνιακή της επιχείρηση για τα ιδιωτικά ΑΕΙ, προσπαθεί τώρα να πάρει ρεβάνς με ακραία καταστολή και αντιδραστική ρητορική «νόμου και τάξης». Ταυτόχρονα, επιδιώκει να μεταφέρει την ατζέντα σε ένα θέμα που θεωρεί πως θα της φέρει εκλογικά κέρδη, καθώς στα καυτά θέματα της καθημερινής ζωής, από την ακρίβεια έως την υγεία αντιμετωπίζει την έντονη κατακραυγή των εργαζομένων και του λαού. 

Η κυβέρνηση και το κεφάλαιο θέλουν πανεπιστήμια χωρίς φοιτητικό κίνημα, χωρίς αντιστάσεις, χωρίς ελευθερία, σχολές που θα έχουν κάνει κατάληψη τα επιχειρηματικά συμφέροντα, τα προγράμματα του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, τα δίδακτρα και η εμπορευματική λογική. 

  • Απαλλαγή των φοιτητών/τριών από τις κατηγορίες.
  • Στοπ στις αστυνομικές εισβολές στις σχολές.
  • Καμία σκέψη για διαγραφή φοιτητών/τριών.
  • Κάτω ο νόμος για τα ιδιωτικά ΑΕΙ, δημόσια δωρεάν παιδεία για όλους/ες. 

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.


Ανακοινώσεις του Σαββάτου 16/3, ημέρα της αστυνομικής εισβολής

Η Λαϊκή Ενότητα – Ανυπότακτη Αριστερά Καταγγέλλει Την Αστυνομική Επίθεση Στις Φοιτητικές Καταλήψεις Του ΑΠΘ Και Απαιτεί Να Αφεθούν Ελεύθεροι Οι Προσαχθέντες!

Τα σημερινά πρωτοφανή γεγονότα στο ΑΠΘ αποκαλύπτουν την κατασταλτική μανία της κυβέρνησης της ΝΔ ενάντια στην αγωνιζόμενη νεολαία. Δυνάμεις των ΜΑΤ και των ΕΚΑΜ εισέβαλαν μέρα μεσημέρι στη Σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ σαν στρατός κατοχής, παραβιάζοντας για μια ακόμα φορά το πανεπιστημιακό άσυλο και προσήγαγαν δεκάδες φοιτητές και φοιτήτριες. Το … έγκλημα των φοιτητών ήταν ότι έκαναν γλέντι στη σχολή τους που τελεί υπό κατάληψη μετά από αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των Φοιτητικών τους Συλλόγων. Η αστυνομία έσπασε την πόρτα της Σχολής και προκάλεσε εκτεταμένες φθορές, ενώ, ώρες μετά, διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται ακόμα μέσα στο ΑΠΘ, αντιμέτωπες με εκατοντάδες φοιτητές και φοιτήτριες που διαδηλώνουν και απαιτούν να αποχωρήσουν από το άσυλο οι αστυνομικές δυνάμεις.

Είναι φανερή η εκδικητική μανία της κυβέρνησης απέναντι στον μεγάλο αγώνα του φοιτητικού κινήματος ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια, σε έναν αγώνα υπεράσπισης του δημόσιου πανεπιστημίου, αλλά και της ίδιας της δημοκρατίας, απέναντι στην καταπάτηση του Συντάγματος. Η κυβέρνηση της ΝΔ γνωρίζει ότι ηττήθηκε, παρά την ψήφιση του νομοσχεδίου αποκλειστικά από τους κυβερνητικούς βουλευτές. Η επιχείρηση «ιδιωτικά πανεπιστήμια», μέσα από τον αγώνα των φοιτητών και των φοιτητριών αποκαλύφθηκε ως αυτό που πραγματικά είναι: μια απόπειρα διάλυσης του δημόσιου και δωρεάν πανεπιστημίου, εκτόξευσης της ανισότητας, επιβολής μιας συνθήκης που τα χρήματα θα «αγοράζουν» πτυχία, ενώ τα παιδιά των φτωχότερων στρωμάτων είτε θα αποκλείονται από την τριτοβάθμια εκπαίδευση, είτε θα βλέπουν τον κόπο και την αγωνία τους να απαξιώνεται. Ο αγώνας του φοιτητικού κινήματος ανέδειξε ότι δεν υπάρχει συναίνεση στην κυβερνητική πολιτική, ότι μια ολόκληρη γενιά στέκεται απέναντι στην πολιτική Μητσοτάκη και μπορεί να αγωνίζεται και να κερδίζει.

Για αυτό στοχοποιούν τον αγώνα των φοιτητών, επιστρατεύουν την ωμή καταστολή και την προσπάθεια τρομοκράτησης. Ωστόσο, εάν νομίζουν ότι η αστυνομική βία και η καταστολή μπορεί να κάμψει το φοιτητικό κίνημα ή να εξαφανίσει τα πολιτικά του αποτελέσματα είναι γελασμένοι.

Στεκόμαστε στο πλάι του φοιτητικού κινήματος και απαιτούμε να αποχωρήσει η αστυνομία από το ΑΠΘ και να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι οι προσαχθέντες.


Τα σημερινά πρωτοφανή γεγονότα στο ΑΠΘ αποκαλύπτουν την κατασταλτική μανία της κυβέρνησης της ΝΔ ενάντια στην αγωνιζόμενη νεολαία. Δυνάμεις των ΜΑΤ και των ΕΚΑΜ εισέβαλαν μέρα μεσημέρι στη Σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ σαν στρατός κατοχής, παραβιάζοντας για μια ακόμα φορά το πανεπιστημιακό άσυλο και προσήγαγαν δεκάδες φοιτητές και φοιτήτριες. Το … έγκλημα των φοιτητών ήταν ότι έκαναν γλέντι στη σχολή τους που τελεί υπό κατάληψη μετά από αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των Φοιτητικών τους Συλλόγων. Η αστυνομία έσπασε την πόρτα της Σχολής και προκάλεσε εκτεταμένες φθορές, ενώ, ώρες μετά, διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται ακόμα μέσα στο ΑΠΘ, αντιμέτωπες με εκατοντάδες φοιτητές και φοιτήτριες που διαδηλώνουν και απαιτούν να αποχωρήσουν από το άσυλο οι αστυνομικές δυνάμεις.

Είναι φανερή η εκδικητική μανία της κυβέρνησης απέναντι στον μεγάλο αγώνα του φοιτητικού κινήματος ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια, σε έναν αγώνα υπεράσπισης του δημόσιου πανεπιστημίου, αλλά και της ίδιας της δημοκρατίας, απέναντι στην καταπάτηση του Συντάγματος. Η κυβέρνηση της ΝΔ γνωρίζει ότι ηττήθηκε, παρά την ψήφιση του νομοσχεδίου αποκλειστικά από τους κυβερνητικούς βουλευτές. Η επιχείρηση «ιδιωτικά πανεπιστήμια», μέσα από τον αγώνα των φοιτητών και των φοιτητριών αποκαλύφθηκε ως αυτό που πραγματικά είναι: μια απόπειρα διάλυσης του δημόσιου και δωρεάν πανεπιστημίου, εκτόξευσης της ανισότητας, επιβολής μιας συνθήκης που τα χρήματα θα «αγοράζουν» πτυχία, ενώ τα παιδιά των φτωχότερων στρωμάτων είτε θα αποκλείονται από την τριτοβάθμια εκπαίδευση, είτε θα βλέπουν τον κόπο και την αγωνία τους να απαξιώνεται. Ο αγώνας του φοιτητικού κινήματος ανέδειξε ότι δεν υπάρχει συναίνεση στην κυβερνητική πολιτική, ότι μια ολόκληρη γενιά στέκεται απέναντι στην πολιτική Μητσοτάκη και μπορεί να αγωνίζεται και να κερδίζει.

Για αυτό στοχοποιούν τον αγώνα των φοιτητών, επιστρατεύουν την ωμή καταστολή και την προσπάθεια τρομοκράτησης. Ωστόσο, εάν νομίζουν ότι η αστυνομική βία και η καταστολή μπορεί να κάμψει το φοιτητικό κίνημα ή να εξαφανίσει τα πολιτικά του αποτελέσματα είναι γελασμένοι.

Στεκόμαστε στο πλάι του φοιτητικού κινήματος και απαιτούμε να αποχωρήσει η αστυνομία από το ΑΠΘ και να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι οι προσαχθέντες.

ΜΕΡΑ 25

Μοιραστείτε το άρθρο