Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους/στις συλληφθέντες/είσες της ΣΘΕ, Κυριακή 17/3 στις 9:30 στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης

Σήμερα στις 16/3, στα πλαίσια ημέρας επανοικειοποίησης του Πλατάνου που πραγματοποιούνταν από τον σύλλογο φυσικού, στο βιολογικό του ΑΠΘ και ενώ το τμήμα φυσικού τελούσε υπό κατάληψη, μπάτσοι όλων των ειδών (ΜΑΤ, ΟΠΚΕ ,ασφαλίτες) απέκλεισαν το κάμπους, εισβάλλοντας μέσα στο κτίριο της κατειλημμένης ΣΘΕ και συνέλαβαν 49 άτομα που βρισκόντουσαν στον χώρο. Αύριο στις 17/3 θα περάσουν από εισαγγελέα.

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στις 9:30 στα δικαστήρια.
ΕΞΩ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΈΣ/ΡΙΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ

Συντονιστική Επιτροπή Σ.Φ. Φυσικού


Κάλεσμα στα Δικαστήρια Κυριακή 17/3 στις 9:30

Σήμερα, στα πλαίσια της κατάληψης είχε καλέστει από τον σύλλογο φοιτητριών Φυσικού, ημέρα επανοικειοποίησης του Πλατάνου, στο Βιολογικό. Μπάτσοι (ΜΑΤ, ΕΚΑΜ, ασφαλίτες) εισέβαλαν στο κάμπους και απέκλεισαν τον χώρο, εισβάλλοντας και στο κατειλημμένο κτήριο της ΣΘΕ, όπου βρισκόταν κόσμος που υπαρσπιζόταν την κατάληψη. Έγιναν 49 συλλήψεις ατόμων που βρισκόντουσαν στον χώρο.

ΕΞΩ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΣΤΑ ΣΥΛΗΦΘΕΝΤΑ

Πρωτοβουλία Φοιτητριών Ηλ-Μηχ


Κατά τη διάρκεια δράσεων επανοικειοποίησης της ΣΘΕ από τον Σ.Φ. Φυσικού, η αστυνομία εισέβαλε στο ΑΠΘ. Απέκλεισε τις παρακείμενες εισόδους και εκκένωσε την ΣΘΕ, η οποία τελεί υπό κατάληψη από τους Συλλόγους Φοιτητ(ρι)ών Φυσικού, Γεωλογίας και Βιολογικού, συλλαμβάνοντας 49 άτομα, φοιτητές/ριες και αλληλέγγυο κόσμο. Αύριο το πρωί θα περάσουν από τον εισαγγελέα. Στηρίζουμε το κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης στα άτομα που συνελήφθησαν, Κυριακή 9:30 στα δικαστήρια.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ

Ανάρες, Ομάδα Δράσης & Αλληλεγγύης


ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ – ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Σήμερα το μεσημέρι, κάθε λογής αστυνομικές δυνάμεις, εισέβαλλαν στο χώρο του ασύλου προσεγγίζοντας το σημείο στον πλάτανο του βιολογικού όπου ήταν δημόσια καλεσμένες δράσεις επαναοικειοποίησης του χώρου από τον Φ.Σ. Φυσικού. Έπειτα, αφού έσπασαν τον συγκεντρωμένο κόσμο και τον απώθησαν από το σημείο, στήθηκαν πέριξ της ΣΘΕ εντός και εκτός του πανεπιστημίου προχωρώντας σε εκκένωση του κτηρίου. Εκεί, οι μπάτσοι προσήγαγαν δεκάδες κόσμου που βρισκόντουσαν εντός του, ένας εκ των οποίων μέλος της ομάδας μας.

Είναι έκδηλη η μεθοδευμένη προσπάθεια που γίνεται από κράτος και ΜΜΕ για την διαστρέβλωση της κοινωνικής και πολιτικής πραγματικότητας. Μπορεί το νομοσχέδιο Πιερρακάκη να ψηφίστηκε, οι καταλήψεις όμως δεν έχουν τερματίσει όπως λένε στα πρωτοσέλιδα των φυλλάδων τους. Οι φοιτητικοί σύλλογοι και ο κόσμος του αγώνα συνολικά, συνεχίζουν τον αγώνα ενάντια στην εκπαιδευτική αναδιάρθρωση, την καταστολή και την υποβάθμιση των ζωών μας.

Χρέος μας, να μην αφήσουμε αναπάντητη καμία απόπειρα καταπάτησης του ασύλου και κανένα θρασύδειλο χτύπημα απέναντι στις καταλήψεις και στον κόσμο του αγώνα. Να υψώσουμε αντιστάσεις αλληλεγγύης απέναντι στη κρατική βαρβαρότητα.

ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΑΧΘΕΤΝΕΣ – ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ CAMPUS ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΜΑΦΙΑ

Αναρχική Συνέλευση φοιτητών/τριών Quieta Movere


Κατά τη διάρκεια δράσεων επανοικειοποίησης της ΣΘΕ από τον Σ.Φ. Φυσικού, η αστυνομία εισέβαλε στο ΑΠΘ,επικαλούμενη την απομάκρυνση των λαμαρινών που βρίσκονταν στην βιβλιοθήκη από τους/τις φοιτητές/τριες. Απέκλεισε το σύνολο των εισόδων και εκκένωσε την ΣΘΕ, η οποία τελεί υπό κατάληψη από τους Συλλόγους Φοιτητ(ρι)ών Φυσικού, Γεωλογίας και Βιολογικού, συλλαμβάνοντας 49 άτομα, φοιτητές/ριες και αλληλέγγυο κόσμο. Αύριο το πρωί θα περάσουν από τον εισαγγελέα. Στηρίζουμε το κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης στα άτομα που συνελήφθησαν, Κυριακή 9:30 στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

ΕΞΩ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ

ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

KAΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Ελευθεριακό Σχήμα Πα.Μακ.


Κάλεσμα σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στα Δικαστήρια,Κυριακή 17/03 στις 09:30π.μ.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 16/03,είδαμε για άλλη μία φορά τις διαθέσεις κράτους απέναντι σε κάθε μορφή αγώνα εντός των πανεπιστημίων.Συγκεκριμένα,στα πλαίσια επανοικειοποιησης του Πλατάνου στο βιολογικό του ΑΠΘ, δράση οργανωμένη από τον σύλλογο φυσικού,αστυνομική διμοιρία των ματ προσέγγισε το σημείο. Αφού απομάκρυναν μέρος του συγκεντρωμένου κόσμου, αστυνομικές δυνάμεις κάθε λογής (ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, ασφαλιστές), απέκλεισαν το κάμπους και εισέβαλαν στην κατειλημμένη,απο τους φοιτητικούς συλλόγου του φυσικού,γεωλογίας και βιολογικού,ΣΘΕ εκκενωνοντας τη,σπάζοντας την είσοδο και συλλαμβάνοντας τον κόσμο που βρισκόταν εντός του κτιρίου. Οι συλλήψεις έφτασαν τις 49.Σαν να μην ήταν ήδη αρκετή η εκκένωση καταλήψεων φοιτητικών συλλόγων ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των πανεπιστημίων,η αστυνομία κατέλαβε για ώρες το κτίριο για να μαζέψει δακτυλικά αποτυπώματα απ’όλη τη σχολή,θέλοντας να προφανώς να στήσει μία βάση δεδομένων με στοιχεία αγωνιζόμενων (και όχι μόνο) φοιτητών.Φαίνεται πως η υπεράσπιση των κατειλημμένων αλλά και του δημόσιου χώρου του πανεπιστημίου αντιμετωπίζεται με τις πολιτικές πειθαρχήσης και καταστολής, που συναντάμε όλο τον τελευταίο καιρό.

Δείχνουμε την αλληλεγγύη μας στα 49 συλληφθέντα και καλούμε σε συγκέντρωση, το πρωί της Κυριακής 17/03 έξω από τα δικαστήρια.

ΕΞΩ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

EΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΙΓΗ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ,ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΖΩΝΤΑΝΙΑ,ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ,ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Φάμπρικα Υφανέτ


Συγκέντρωση αλληλεγγύης, στα Δικαστήρια Θεσ/νίκης, στις 9:30, για τους 49 συλλεφθέντες/είσες απο την εισβολή των μπάτσων στη ΣΘΕ

Σήμερα, πραγματοποιούταν επανοικειποίηση του Ασύλου, στο πλάτανο στη ΣΘΕ απο τον ΣΦ Φυσικού. Μια εβδομάδα μετά τη ψήφιση του αντιεκπαιδευτικού νομοσχεδίου που τσακίζει τα δημοσια και δωρεάν πανεπιστημία, οι φοιτητές συνεχίζουν τις συνελεύσεις, τις καταλήψεις και τις πορείες.Ενώ τμήματα της κτιρίου τελούν υπό κατάληψη, ισχυρές δυνάμεις (ΜΑΤ, ΟΠΚΕ,ασφαλίτες) απέκλεισαν το κάμπους, εισβάλλοντας σπάζοντας στο κτίριο της κατειλλημένης ΣΘΕ, προχωρώντας σε συλλήψεις 49 ατόμων, που βρισκόντουσαν στον χώρο.

ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΕΞΩ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΈΣ/ΡΙΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ

Συντονιστική Επιτροπή Σ.Φ. ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ


Σημερα στο ΑΠΘ συνέβαινε επανοικειοποιηση του χώρου του Πλατάνου δίπλα στη ΣΘΕ η οποία ηταν κατειλημμενη στα πλαίσια των κινητοποιήσεων ενάντια στο νομο για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων. Έπειτα μπατσοι καθε λογής εισέβαλαν στο καμπους και τελικά στη κατειλημμένη σχολή συλλαμβάνοντας περιπου 50 ατομα.

ΟΛΟΙ/ΕΣ/Α ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 17/3 ΣΤΙΣ 9:30

ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΣΤΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ

ΤΟ ΆΣΥΛΟ ΑΝΉΚΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΠΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΜΑΦΙΑ

Μαρμάγκα, αντιπατριαρχική ομάδα


Συγκέντρωσης αλληλεγγύης στους 49 συλληφθέντες/είσες, 17/3 στις 9:30 στα Δικαστήρια.

Σήμερα 16/3 κατά την διάρκεια δράσης επανοικειοποίησης του ΣΦ φυσικού στον πλάτανο του βιολογικού, ΜΑΤ και ΕΚΑΜ εισέβαλαν στο ΑΠΘ. Αφορμή αποτέλεσε η αφαίρεση διαχωριστικού με λαμαρίνες στον χώρο του ασύλου.

Έπειτα βρεθήκαμε μπροστά σε μια τεράστιας κλίμακα αστυνομική επιχείρηση που είχε ως στόχο τόσο την εκκένωση της ΣΘΕ, όσο και την τρομοκράτηση των αγωνιζόμενων φοιτητών. Των ίδιων που εδώ και δύο μήνες βρίσκονται στις επάλξεις του φοιτητικού αγώνα ενάντια στην εκπαιδευτική αναδιάρθρωση και την ιδιωτικοποίηση την πανεπιστημίων. Βλέπουμε για ακόμη μια φορά τις κατασταλτικές κινήσεις του κρατικού μηχανισμού απέναντι στο ριζοσπαστικό φοιτητικό κίνημα που μεσα από τους ίδιους τους φοιτητικούς αγώνες αμφισβητεί συνολικά το σάπιο εξουσιαστικό κρατικό καπιταλιστικό σύστημα και τις εγγενείς του αντιφάσεις

Στα πλαίσια αυτής της βάρβαρης αστυνομικής επιχείρησης έγιναν 49 συλλήψεις με τις κατηγορίες της κατάληψης και της παρεμπόδισης λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας, με ξεκάθαρη στοχοποίηση προς τους καταληψίες φοιτητές. Ανάμεσα εξ αυτών βρίσκεται και ένας σύντροφος μας, μέλος της Αναρχικής Πολιτικής Οργάνωσης – Ομοσπονδίας Συλλογικοτήτων.

Στην πραγματικότητα βλέπουμε για ακόμη μια φορά πως ο μόνος δρόμος είναι η ανυποχώρητη στάση στον οργανωμένο αναρχικό αγώνα απέναντι στην κρατική και καπιταλιστική βαρβαρότητα. Η οργάνωση και αγώνας μέσα από ελευθεριακά σχήματα, γενικές συνελεύσεις, καταλήψεις, διαδηλώσεις και συγκρούσεις ενάντια στην επιχειρηματικοποίηση των πανεπιστημίων και την κρατική καταστολή.

10-100-1000 ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΦΥΛΑΚΕΣ – ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Τοπικός Συντονισμός της Αναρχικής Πολιτικής Οργάνωσης – Ομοσπονδίας Συλλογικοτήτων


Εχθές 16/3, στο πλαίσιο επανοικειοποίησης του ασύλου στο πλάτανο στην ΣΘΕ, η οποία τελεί υπό κατάληψη, πραγματοποιούταν μπαρ.

Άμεσα, κάθε είδος αστυνομικών δυνάμεων εισέβαλλαν εντός του ΑΠΘ – και τελικά εντός της ΣΘΕ – με αποτέλεσμα την σύλληψη 49 ατόμων.

Στηρίζουμε την συγκέντρωση αλληλεγγύης στους/στις συλληφθέντες/είσες της αστυνομικής επιχείρησης στη Σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ

17/3, στις 9:30, στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης

Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ

Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Σχολείο


Στηρίζουμε το κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης στα 49 συλληφθέντα της ΣΘΕ Κυριακή 09:30 στα Δικαστήρια

Σάββατο 16/03 στα πλαίσια επανοικιοποίησης του Πλατάνου στο Βιολογικό του ΑΠΘ που είχε καλεστεί από το ΣΦ Φυσικού, μπάτσοι (ΜΑΤ, ΔΙΑΣ, ΕΚΑΜ, ασφαλίτες) εισβάλλουν στο χώρο του ΑΠΘ, περικυκλώνουν το campus, σπάνε την κεντρική και πλαϊνή είσοδο της ΣΘΕ, εκκενώνουν το υπό κατάληψη κτήριο της ΣΘΕ (από το ΣΦ Φυσικού, Βιολογίας, Γεωλογίας) και συλλαμβάνουν 49 άτομα, τα οποία κρατούνται στην ΓΑΔΘ. Παράλληλα, ο αλληλέγγυος κόσμος που βρισκόταν στην πλατεία χημείου και απαιτούσε την άμεση έξοδο των μπάτσων από το campus και την απελευθέρωση των ατόμων που βρισκόταν εντός ΣΘΕ, χτυπήθηκε και απωθήθηκε από τους μπάτσους. Κυριακή 17/03 τα συλληφθέντα θα περάσουν από Εισαγγελέα.

ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΩ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ

ελεύθερο κοινωνικό ραδιόφωνο 1431AM


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ΤΗΣ ΣΘΕ

Σήμερα το μεσημέρι κατά την διάρκεια δράσης επανοικειοποίησης χώρου εντός του campus από τον σύλλογο φοιτητ(ρι)ών Φυσικού πραγματοποιήθηκε αστυνομική εισβολή,καταπατώντας για άλλη μια φορά το άσυλο, με αποτέλεσμα την σύλληψη τουλάχιστον 50 ατόμων που βρίσκονταν στον χώρο, φοιτητ(ρι)ών και μη.

ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ CAMPUS ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΜΑΦΙΑ.

Αυτόνομο Σχήμα Πολιτικών Μηχανικών


Στις 16/03 , στα πλαίσια επανοικειοποίησης του πλάτανου που πραγματοποιούνταν , ένω το τμήμα γεωλογίας αλλά και άλλες σχολές της ΣΘΕ βρίσκονται υπό κατάληψη οι μπάτσοι ήρθαν να εκαινώσουν την σχολή μας. Το αποτέλεσμα αυτού είναι 49 συλλήψεις εκ των οποίων η μία είναι ενός συμφοιτητή μας.

ΣΥΓΓΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΑ ΣΤΥΛΗΦΘΡΝΤΑ ΤΗΣ ΣΘΕ , 9:30 Δικαστήρια

ΕΞΩ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ

Σ.Φ. Γεωλογίας


Το Σάββατο 16/3 ενώ πραγματοποιείται δράση επανοικειοποίησης του Πλατάνου από τον φοιτητικό σύλλογο φυσικού, μπάτσοι όλων των ειδών ( Ματ , ΟΠΚΕ, ασφαλιτες,ΔΙ.ΑΣ) , εισβάλλουν στην κατειλημμένη Σ.Θ.Ε. όπου προσαγαγουν τις 49 συντρόφισσες/ους που βρίσκονται εκείνη τη στιγμή στο κτήριο. Αργότερα μαθαίνουμε ότι όλες οι προσαγωγές μετατρέπονται σε συλλήψεις.
Σχεδόν μια εβδομάδα μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια το κράτος συνεχίζει την ολομέτωπη επίθεση στους αγωνιζόμενους φοιτητές (και μη). Απέναντι στο πανεπιστήμιο των ταξικών φραγμών, της αποστειρωμενης “εκπαίδευσης” και του ζόφου οι καταλήψεις, πέρα από μέσο πάλης, αποτελούν ανάσες ελευθερίας δίνοντας ζωντάνια σε ένα νεκρωμενο πανεπιστήμιο, που έχει μετατραπεί σε εργοστάσιο παραγωγής φθηνού εργατικού δυναμικού.
Εμείς από μεριάς μας, θα στεκόμαστε πάντα απέναντι στην σαπίλα αυτού του κόσμου και στο κράτος και τα τσιράκια του (τα σκουπίδια της ΕΛ.ΑΣ) . Θα είμαστε δίπλα σε κάθε αγωνιστή/ρία που διεκδικεί τα αυτονόητα, δείχνοντας τους την έμπρακτη αλληλεγγύη μας.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ 49 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Συμβούλιο Αναρχικών

Μοιραστείτε το άρθρο