Καθαρά Δευτέρα στο Λόφο Στρέφη, 18 Μαρτίου στις 13:00

Καθαρά Δευτέρα πετάμε και φέτος χαρταετό στο Λόφο!

Βρισκόμαστε στο Λόφο να γιορτάσουμε ξανά την Καθαρά Δευτέρα με λαγάνες, σαΐτες, χαρταετούς και ό,τι άλλο. Ο Λόφος, απελευθερωμένος πια, είναι ανοιχτός και ελεύθερος για όλα.

Μαζευόμαστε στο θεατράκι όπου θα έχει μπαρ, μουσική και παιχνίδια, ενώ το πέταγμα χαρταετού θα γίνει πιο ψηλά στο πλάτωμα. Καθώς το πλάτωμα δεν είναι εύκολα προσβάσιμο για άτομα με κινητικές δυσκολίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (lofosstrefi@riseup.net) να δούμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε για να μπορέσουμε όλα να ανεβούμε πάνω.

Μαγειρεύουμε vegan από το σπίτι και φέρνουμε ταπεράκια για να φάμε συλλογικά. Ο Λόφος, λεύτερος κι ωραίος, αποτελεί σημείο συνάντησης της συνέλευσής μας, της γειτονιάς και των αγωνιζομένων υποκειμένων. Θέλουμε να έρθει πίσω η ζωή που οι μπάτσοι και τα έργα έδιωξαν, να γιορτάσουμε τον ερχομό μιας δύσκολης άνοιξης και να εμπνευστούμε για τα επόμενα στάδια των αγώνων μας. Μαζεύουμε τα σκουπίδια μας και υπενθυμίζουμε πως -όπως πάντα- καμία ρατσιστική/σεξιστική/ομο-/κουιρφοβική συμπεριφορά στο χώρο δε θα γίνει ανεκτή.

Μια μικρή γιορτή από μας για μας!

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΛΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΕΛΟΣ ΖΩΗ ΜΑΓΙΚΗ

Ανοιχτή Συνέλευση για την υπεράσπιση του Λόφου Στρέφη

Μοιραστείτε το άρθρο