Συγκέντρωση ενάντια στην ελληνική εμπλοκή στην Ερυθρά Θάλασσα, Πέμπτη 14/3 στις 18:00 στον Άγιο Νικόλαο στον Πειραιά

STOP στην ελληνική εμπλοκή στην Ερυθρά Θάλασσα

Όλοι και όλες στην συγκέντρωση της ΠΕΝΕΝ την Πέμπτη 6μ.μ. στον Άγιο Νικόλαο Πειραιά.

ΠΕΝΕΝ


Στις 26 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης «Ασπίδες», η φρεγάτα «ΥΔΡΑ» του ελληνικού πολεμικού Ναυτικού, απέπλευσε από τον ναύσταθμο της Σαλαμίνας και με ενδιάμεση στάση τον ναύσταθμο της Κρήτης, ενώθηκε σε μεικτή μονάδα κρατών της Ε.Ε., ( Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ελλάδα). Τελικός στόχος η επιτήρηση των στενών της Ερυθράς θάλασσας και η προστασία των εμπορικών και πολεμικών πλοίων ΝΑΤΟικών συμφερόντων από την δράση των ανταρτών Χούθι της Υεμένης, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες διεξάγουν επιθετικές επιχειρήσεις εναντίον τους σε ένδειξη αλληλεγγύης με τον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό.

Επιθετικές επιχειρήσεις οι οποίες έχουν μεταφέρει πρωτοφανείς κλυδωνισμούς στο οικονομικό στερέωμα της καπιταλιστικής ανάπτυξης με την ανάγκη επαναχάραξης εμπορικών οδών και επαναδρομολόγησης εμπορευμάτων να έχουν τεράστιο οικονομικό και εφοδιαστικό αντίκτυπο με ζημιές εκατομμυρίων λόγω των επακόλουθων καθυστερήσεων ή ακυρώσεων φορτίων με τις επιπτώσεις και τις ελλείψεις να είναι αισθητές στις δυτικές οικονομίες και τη δυτική βιομηχανική παραγωγή.

Συνθήκη η οποία σε άμεση σύνδεση με τις προεκτάσεις του ενεργού πολεμικού μετώπου στην Ουκρανία και τον αγώνα του παλαιστινιακού λαού ενάντια στη σιωνιστική κατοχή, ανάγκασε τις ΝΑΤΟικές δυνάμεις στη δημιουργία συνασπισμού «προθύμων» (Prosperity Guardian) με τις αμερικανοβρετανικές δυνάμεις να προχωρούν σε σειρά πυραυλικών και αεροπορικών επιθέσεων εναντίον του λαού της Υεμένης. Η επιχείρηση «Ασπίδες» είναι η συμπληρωματική συμβολή της Ε.Ε. στην αμερικανοβρετανική πρωτοβούλια, ένα, κατ’ ευφημισμό, αμυντικό σκέλος της με πρόσχημα την προστασία της διεθνούς ναυσιπλοΐας.

Ειδικά όσον αφορά το προσχηματικό επιχείρημα της ελληνικής κυβέρνησης για την υπεράσπιση της ελληνόκτητης ναυτιλίας, γίνεται ακόμη πιο σαθρό, στα όρια της γελοιότητας, άμα αναλογιστεί κανείς την σχέση του ηγετικού ελληνικού ναυτιλιακού κεφαλαίου, (21% του παγκόσμιου στόλου-59% του ευρωπαικού στόλου), με την οικονομία και τα συμφέροντα της χώρας και του λαού της και ανατρέξει στις δηλώσεις του εφοπλιστή Λασκαρίδη το 2021, ο οποίος σε μια σπάνια στιγμή ειλικρίνειας εξέθεσε την κυβέρνηση αποτυπώνοντας την πλήρη αλήθεια,(«Η ναυτιλία δεν χρειάζεται την κυβέρνηση, το υπουργείο την ΙΜΟ (International Maritime Organisation) και τον πρωθυπουργό. Έχουν χεσμένο τον πρωθυπουργο…..η ναυτιλία δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα…Μόνο τα γραφεία των πλοιοκτητών είναι στην Ελλάδα. Το 80% των πλοίων τους έχουν ξένη σημαία. Δεν τους νοιάζει η ελληνική σημαία»).

Η πραγματικότητα είναι μία και ξεκάθαρη. Με ευθύνη της άρχουσας τάξης και των πολιτικών διαχειριστών της, η Ελλάδα εμπλέκεται άμεσα σε ενεργά πολεμικά μέτωπα εξυπηρετώντας πιστά τη διαιώνιση της σύνδεσης των συμφερόντων της αστικής της τάξης με τις επεκτατικές/ιμπεριαλιστικές επιδιώξεις των Μεγάλων Δυναμεων, του ΝΑΤΟ, ενάντια στους λαούς της ευρύτερης περιοχής. Εμπλοκή η οποία μπορεί να έχει και συνέπειες σε στρατιωτικό προσωπικό και τη στοχοποίηση της χώρας ως μέλος επιτιθέμενης δύναμης.

Σε συνδυασμό με την ελληνική πρόταση, μέσω του Υπ. Εξ. Ν. Δένδια στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Άμυνας της Ε.Ε. στις Βρυξέλες, για παραχώρηση του Στρατηγείου της Λάρισας (1η Στρατιά) ως κέντρο διοίκησης της επιχείρησης στην Ερυθρά θάλασσα, αντιλαμβανόμαστε την πολεμοκάπηλη τακτική της κυβέρνησης προς εθελόδουλη μετατροπή της χώρας σε μια απέραντη βάση, ένα μακρινό σύνορο, ένα προκεχωρημένο φυλάκιο της ΝΑΤΟικής «συμμαχίας», πρόθυμο να βάλλει ενάντια σε άλλους λαόυς για να συντηρήσει τα προνόμια εξουσίας της αστικής του τάξης.

Ιστορικά είναι αυταπόδεικτο ότι η καπιταλιστική αδηφαγία ξεδιπλώνεται μέσα από την βαρβαρότητα του πολέμου. Ενός πολέμου που κονιορτοποιεί την ανθρώπινη ύπαρξη, την ανθρώπινη ζωή, στον βωμό του κέρδους του Κεφαλαίου. Από τη μεριά μας αναγνωρίζουμε ως μόνο δίκαιο, τον πόλεμο για τα συμφέροντα της τάξης μας. Τον πόλεμο ενάντια στον καπιταλισμό, τον ιμπεριαλισμό, τον φασισμό. Τον καθημερινό πόλεμο ταξικού ανταγωνισμού με τις μικρές και μεγάλες μάχες για την υπεράσπιση των κατακτησεών μας, για τη διεκδίκηση των αναγκών της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων .

Οφείλουμε να αγωνιστούμε για να σταματήσει άμεσα η Λάρισα να είναι το στρατηγείο στην επιχείριση “ΑΣΠΙΔΕΣ” της ΕΕ, αλλά και για την έξοδο της χώρας τόσο από την ΕΕ όσο και από το ΝΑΤΟ. Οφείλουμε να δράσουμε με διεθνιστική αλληλεγγύη στηρίζοντας τον αγώνα των λαών της Παλαιστίνης και της Υεμενης. Και αυτά, ως βήματα, προϋποθέσεις και στόχους που είναι διαλεκτικά συνδεδεμένοι με την ανατροπή του ιμπεριαλιστικού και καπιταλιστικού συστήματος, της αστικής εξουσίας, της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

Καμία εμπλοκή της Ελλάδας σε πολεμικά μέτωπα.

Απόσυρση των ελληνικών δυνάμεων από την Ερυθρά θάλασσα.

Ο εχθρός είναι στη χώρα μας, να μεταφέρουμε τη σύγκρουση στα μετόπισθεν.

Τρομοκράτης δεν είναι ο λαός αλλά ο καπιταλισμός και ο ιμπεριαλισμός.

Αλληλεγγύη στους λαούς της Παλαιστίνης και της Υεμένης.

Νίκη στα όπλα της παλαιστινιακής αντίστασης.

Διαρκής Αγώνας ★ για την ταξική απελευθέρωση


Η Πολεμική Μηχανή που σκοτώνει στην Παλαιστίνη είναι γεμάτη και πρέπει να σταθούμε μαζί εναντίον της!

Ως “Συνέλευση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση” θα συμμετέχουμε στο κάλεσμα της Π.Ε.Ν.Ε.Ν.(Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού) για συγκέντρωση στον Πειραιά (στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, Άγιος Νικόλαος, Πειραιάς), αύριο Πέμπτη 14/03 στις 6μμ.

Η γενοκτονία στην Παλαιστίνη διαπράττεται από τις κατοχικές δυνάμεις του Ισραήλ, αλλά με την πλήρη συνενοχή των ΗΠΑ και των ευρωπαϊκών κρατών. Το ελληνικό κράτος συμμετέχει σε αυτή τη γενοκτονία παιρνοντας μερος σε στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ερυθρά Θάλασσα (με τη φρεγάτα “HYDRA”), παραχωρώντας εδάφη σε νατοϊκές βάσεις και μέσω του λιμανιού του Πειραιά , όπου η υποστήριξη της γενοκτονίας μεταφράζεται σε οικονομικά συμφέροντα.

Για του λόγου το αληθές μπορούμε να αναφέρουμε την ισραηλινή ναυτιλιακή εταιρεία “ZIM”, η οποία έχει στον Πειραιά μια σημαντική αποβάθρα εφοδιασμού στην πορεία των πλοίων της- και το γεγονός ότι ήδη 3 ναυτες έχασαν τη ζωή τους την περασμένη εβδομάδα σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων στην Ερυθρά Θάλασσα. Υπεύθυνοι για τους θανάτους αυτους είναι οι Έλληνες εφοπλιστές που διψούν να υπερασπιστούν τα καπιταλιστικά τους συμφέροντα με κάθε κόστος.

Θεωρούμε σημαντικό να είμαστε παρόντες μαζί με τους λιμενεργάτες και τους ναυτικούς, οι οποίοι ήδη σε πολλές πόλεις λιμανιών ανά τον κόσμο έχουν αποφασίσει, μέσω απεργιών και αποκλεισμών, να μην είναι συνένοχοι στη σιωνιστική οικονομία και τα στρατιωτικους εφοδιασμούς που περνούν από τις αποβάθρες.

Αλληλεγγύη με τους ναυτικούς και τους ναυτεργάτες!

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Νίκη στην Αντίσταση!

The War Machine that kills in Palestine is loaded here and we should stand togheter against it!

As the “Assembly in Solidarity with Palestinian Resistance” we will participate in the call from P.E.N.E.N.(Panhellenic Union of Merchant Marine Sailors) for a gathering in Piraeus (at the Central Port Autorithy of Pireaus, Άγιο Νικόλαο, Πειραιά), tomorrow, Thursday 14/03 at 6pm.

The genocide in Palestine is being perpetrated by the occupation forces of Israel, but with the full complicity of the USA and european states. The Greek State participates in this genocide by joining military operations in the Red Sea (with “HYDRA” frigate),giving territory to NATO bases, and through the port of Piraeus where the support of the genocide is translated into economical interests.

As a matter of fact we can name the Israeli shipping company “ZIM,” which has in Piraeus an important logistical dock on their ships’ course; and the fact that already 3 sailers died last week in a Greek owned ship in the red sea. Those responsible for these deaths are the Greek ship owners who are thirsty to defend their capitalist interests at any cost.

We consider it significant to be present alongside dock workers and sailors, who already in many port cities around the world have decided, through strikes and blockades, not to be complicit in the Zionist economy and the military logistics that pass through the docks.

Solidarity with the Sailors and seaworkers!

Freedom to Palestine

Victory to the resistance!

Συνέλευση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση


Πέμπτη 14/3, 18:00 στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγ. Νικολάου στον Πειραία

Η διαρκώς αυξανόμενη εμπλοκή του εξαρτημένου ελληνικού αστικού κράτους στους πολεμικούς σχεδιασμούς του μοναδικού ιμπεριαλιστικού άξονα ΗΠΑ – ΕΕ – ΝΑΤΟ βάζουν σε κίνδυνο την εργατική τάξη, το λαό και τη νεολαία.

Η αποστολή πολεμικού υλικού στο ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου, η πρόσφατη συνάντηση Μητσοτάκη – Ζελένσκι στην Οδησσό, η στήριξη στο σιωνιστικό κράτος – τρομοκράτη του Ισραήλ, η αναβάθμιση του ρόλου των αμερικανο – νατοϊκών βάσεων και η λειτουργία της 1ης Στρατιάς ως γενικό στρατηγείο των επιχειρήσεων της ΕΕ ενάντια στους αντάρτες Χούθι με την παράλληλη αποστολή της φρεγάτας Ύδρα στην Ερυθρά Θάλασσα μετατρέπουν τη χώρα σε αμερικανο – νατοϊκό φυλάκιο και ενδεχόμενο στόχο αντιποίνων.

Σε αυτό το πλαίσιο, όπως καταγγέλλει η ΠΕΝΕΝ, ήδη οχτώ επιθέσεις έχουν πραγματοποιηθεί σε ελληνόκτητα εμπορικά πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα με απολογισμό δυο νεκρούς και έξι βαριά τραυματισμένους ναυτεργάτες.

Την ίδια στιγμή που η φρεγάτα Ύδρα έβαλε τα πρώτα της πυρά ενάντια σε στόχους των Χούθι – αναλαμβάνοντας ενεργό ρόλο ενάντια στην δίκαιη αντίσταση των λαών της Παλαιστίνης και της Υεμένης , το ελληνικό εφοπλιστικό κεφάλαιοδε λογαριάζει ούτε τη ζωή των εργαζομένων μπροστά στην κερδοφορία του αρνούμενο να αλλάξει δρομολόγια στα πλοία του, ακόμα και μετά από προειδοποιήσεις του Ναυτικού της Υεμένης για επικείμενο πυραυλικό χτύπημα.

Στην δεδομένη ιστορική συγκυρία, με την προετοιμασία του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου να εντείνεται και το λαό και την εργατική τάξη να μετατρέπονται σε κρέας για κανόνια, ο παλλαϊκός – πανεργατικός αγώνας για απεμπλοκή της χώρας από τους πολεμικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ – ΕΕ – ΝΑΤΟ είναι μονόδρομος.

Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των ναυτεργατών και τη συγκέντρωση που καλεί η ΠΕΝΕΝ την Πέμπτη 14/3 στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγ. Νικολάου στον Πειραιά.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΗΠΑ – ΕΕ – ΝΑΤΟ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ – ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΧΟΥΘΙ

ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΝΑΤΟ

Λαϊκή Δράση – Ομάδα Κομμουνιστών/Αγωνιστών


Μπλόκο στη συμμετοχή της Ελλάδας στην ιμπεριαλιστική εκστρατεία στη Μ. Ανατολή- Κανένα ταξίδι θανάτου για τους ναυτεργάτες στην Ερυθρά Θάλασσα – Στηρίζουμε -συμμετέχοντας στο μπλοκ της Συνέλευσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση- τη διαδήλωση που οργανώνει η Πανελλήνια Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ) στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά στον Άγιος Νικόλαος, την Πέμπτη 14/03 στις 6μμ.

Μπλόκο στη συμμετοχή της Ελλάδας στην ιμπεριαλιστική εκστρατεία στη Μ. Ανατολή- Κανένα ταξίδι θανάτου για τους ναυτεργάτες στην Ερυθρά Θάλασσα

Το αστικό δόγμα “τα σύνορα της Ελλάδας είναι τα σύνορα των συμφερόντων της” επιχειρεί με εμφατικό τρόπο να κάνει πράξη -υπό τη σκέπη των ΗΠΑ- η κυβέρνηση της ΝΔ, για λογαριασμό του ελληνικού κεφαλαίου- και του ελληνικού εφοπλισμού ειδικότερα. Ύστερα από την πολύπλευρη στήριξη της ισραηλινής ανθρωποσφαγής στη Γάζα και το παρών του ‘Έλληνα πρωθυπουργού στην πρώτη γραμμή του πολέμου στην Ουκρανία, την ενεργή εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς του ευρωατλαντικού άξονα σφραγίζει η συμμετοχή στις στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ερυθρά Θάλασσα εναντίον των υεμενίτικου αντάρτικου και του λαού της Υεμένης ευρύτερα. Πρώτα, με την αμερικανόπνευστη επιχείρηση “Prosperity Guardian”, στην οποία αποτελούσε την μόνη χώρα της Ε.Ε που αποδέχτηκε να συμμετάσχει με φρεγάτα, και στη συνέχεια αναλαμβάνοντας τον ρόλο του στρατηγικού συντονισμού της επιχείρησης “Ασπίδες” της Ε.Ε προσφέροντας την βάση της Λάρισας ως επιχειρησιακό κέντρο, ενώ προχθές η φρεγάτα “ΥΔΡΑ” του που βρίσκεται από τη Δευτέρα στην Ερυθρά Θάλασσα άνοιξε πυρά σε μια πρώτη πολεμική εμπλοκή.

Τη στιγμή που το Ισραήλ βομβαρδίζει, σκοτώνει και λιμοκτονεί τον λαό της Γάζας, οι ανταρτικές επιθέσεις των Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα συμπυκνώνουν την ουσία της διεθνιστικής αλληλεγγύης: αποτελούν ασπίδα για τον λαό της Παλαιστίνης και πετυχαίνουν σοβαρά οικονομικά πλήγματα στο Ισραήλ αλλά και σε έναν βασικό πυλώνα του παγκόσμιου καπιταλιστικού ιμπεριαλιστικού συστήματος : το διεθνές εφοπλιστικό κεφάλαιο.

Η επιλογή των μεγάλων ναυτιλιακών εταιρειών και των αστικών και ιμπεριαλιστικών κυβερνήσεων της Δύσης για συνέχιση των ναύλων στην περιοχή της Ερυθράς συνιστούν έμπρακτη στήριξη στο Ισραήλ, είναι δε ενδεικτική της αξίας με την οποία κοστολογούν τις ζωές των ναυτεργατών που στέλνονται ουσιαστικά σε αποστολές θανάτου.

Η εμπλοκή του ευρωατλαντικού άξονα με περισσότερους στόλους στην Ερυθρά θάλασσα καθιστά την περιοχή post image“ναρκοπέδιο”. Το ελληνικό ναυτιλιακό κεφάλαιο, το οποίο κατέχει τον τρίτο εμπορικό στόλο, από το δικό του μετερίζι συνδράμει -όπως έκανε πάντα στην αιματοβαμμένη ιστορία του- στην ιμπεριαλιστική εκστρατεία. Ελληνόκτητα (αλλά πάντοτε με σημαία άλλης χώρας) πλοία έχουν αποπλεύσει από διάφορες αφετηρίες με προορισμό τα λιμάνια του Ισραήλ. Στις 16 Ιανουαρίου εν μέσω του ανακοινωμένου εμπάργκο των ανταρτών της Υεμένης το πλοίο “Zografia” του εφοπλιστή Άρη Θεοδωρίδη χτυπήθηκε απο πυραύλους των Χούθι. Πριν μία εβδομάδα το πλοίο “True Confidence”, το οποίο τελεί υπό ελληνική διαχείριση με έδρα στον Πειραιά, χτυπήθηκε από πυραύλους οδηγώντας σε θάνατο τρία μέλη του πληρώματος. Το αιματοβαμμένο ελληνικό κεφάλαιο φέρει ακέραια την ευθύνη για τις απώλειες αυτές.

Τα ζωτικά οικονομικά συμφέροντα της ελληνικής μεγαλοαστική τάξης -που τόσο εύστοχα χαρακτηρίστηκε κάποτε Λούμπεν Μεγαλοαστική Τάξη- πατάνε πάνω στο θάνατο. Καμία αστική κυβέρνηση και κανένας ιμπεριαλιστικός στόλος δεν εργάζονται για την διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής και την πολεμική αποκλιμάκωση. Η γεωστρατηγική επιλογή του ευρωατλαντικού άξονα να στραφεί εναντίων των αντάρτικων κινημάτων του παγκόσμιου νότου υποδηλώνει μόνο την συνενοχή του στην ανθρωποσφαγή που συντελεί το Ισραήλ. Η σύμπνοια του ελληνικού κράτους με το σιωνιστικό απαρτχάιντ εκφράζει μόνο τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου.

Η Διεθνιστική αλληλεγγύη το όπλο των λαών – Να μπλοκάρουμε τη συμμετοχή του ελληνικού κράτους και κεφαλαίου στην Ερυθρά θάλασσα!

Κανένα ταξίδι θανάτου για τους ναυτεργάτες!

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

Στηρίζουμε -συμμετέχοντας στο μπλοκ της Συνέλευσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση- τη διαδήλωση που οργανώνει η Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ) στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά στον Άγιος Νικόλαος, την Πέμπτη 14/03 στις 6μμ

Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών)


Να γυρίσει άμεσα η φρεγάτα «Ύδρα»! Όχι στην ελληνική εμπλοκή στην Ερυθρά Θάλασσα

  • Δεν πολεμάμε για τα συμφέροντά τους
  • Κίνημα μαζικό μέσα κι έξω απ τον στρατό για το μπλοκάρισμα της μηχανής του πολέμου

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο 5 ναυτεργατών σε ελληνόκτητο πλοίο, η φρεγάτα «Ύδρα» ενεπλάκη σε κανονική πολεμική επιχείρηση στα νερά της Υεμένης. Η αδίσταχτη κυβέρνηση της ΝΔ καθόλου δεν νοιάζεται αν θα δούμε φέρετρα να γυρνάνε από τον κόλπο του Άντεν, όταν πρόκειται για τα συμφέροντα των εφοπλιστών και την στήριξη του ιμπεριαλιστικού και σιωνιστικού εγκλήματος στη Γάζα.

Να γυρίσει αμέσως πίσω η φρεγάτα «Ύδρα». Δεν θα χύσουμε το αίμα μας για να εισπράττουν ναύλα ο κάθε Λάτσης, Μαρινάκης, Βαρδινογιάννης. 

Να σταματήσει η γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού στην Γάζα. 

Λευτεριά στην Παλαιστίνη. 

Έξω οι βάσεις του θανάτου.

Όλοι στην κινητοποίηση της ΠΕΝΕΝ και του Εργατικού Κέντρου Πειραιά 

Πέμπτη 14 Μάρτη, 6μμ, στον προαύλιο χώρο του Αγίου Νικολάου (Νικολάου 2) στον Πειραιά

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α

Μοιραστείτε το άρθρο