Εκδήλωση – Συζήτηση: Να μην σταματήσουμε να μιλάμε για την Παλαιστίνη, Πέμπτη 14/3 στις 18:30 στην αίθουσα Ανδρόγεω στο Ηράκλειο

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου στις 18:30, η συνέλευση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό διοργανώνει εκδήλωση/συζήτηση για το έγκλημα στην Παλαιστίνη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Μ.Καρέλλη» στον β΄ όροφο (Δημοτικό κτήριο οδού Ανδρόγεω) στο Ηράκλειο Κρήτης στις 18:30 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι δημοσιογράφοι:
• Η Λαμπρινή Θωμά δημοσιογράφος στο ThePressProject, για τη μεθοδευμένη, εδώ και δεκαετίες, γενοκτονία που συντελείται αυτή τη στιγμή στη Γάζα.
• Ο Μάριος Διονέλλης δημοσιογράφος στην Εφημερίδα των Συντακτών, για το ρόλο της Κρήτης ως σταυροδρόμι πολέμου και τη ματωμένη ανάπτυξη των εξορύξεων.

Θα συμμετέχουν επίσης διαδικτυακά οι:
• Άρης Χατζηστεφάνου δημοσιογράφος στο InfoWar, όπου θα μιλήσει για την προπαγάνδα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης από την πλευρά του ισραήλ και τα ελληνικά μέσα.
• Θέμης Τζήμας δικηγόρος, διδάκτορας δημοσίου δικαίου και πολιτικής επιστήμης του ΑΠΘ , για τις νομικές διαστάσεις της αντίστασης των Παλαιστίνιων.

Συνέλευση Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό 

Μοιραστείτε το άρθρο