Κινητοποίηση για την υπεράσπιση του δικαιώματος στη στέγαση, Κυριακή 10/3 στις 12:00 στην πλατεία Αγίου Λαζάρου στο Βύρωνα

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ!

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ Κυριακή (10/3), 12:00, πλ. Αγίου Λαζάρου, Βύρωνας. https://fb.me/e/h6S7Rm3dU

Σήμερα Τετάρτη (06/03) τα κοράκια των τραπεζών και funds, σε πλήρη συνεργασία με τους μπάτσους και δικαστές επιχείρησαν να πάρουν άλλο ένα σπίτι απο μια άνεργη γυναίκα στη Βρυούλων 19 στον Βύρωνα. Η απεγνωσμένη γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι του 3ου ορόφου και απειλούσε οτι θα πηδήξει στο κενό. Οι μπάτσοι, σαν να μην συνέβαινε τίποτα, έφεραν γερανό για να απομακρύνουν τα παρακαρισμένα αμάξια ώστε να τοποθετηθεί στρώμα διάσωσης απο την πυροσβεστική και να συνεχιστεί η διαδικασία της έξωσης.

Με την παρουσία αλληλέγγυου κόσμου και της γειτονιάς για άλλη μια φορά εκδιώχθηκαν! Αυτή είναι η δεύτερη περίπτωση, μαζι με την περίπτωση της Μικράς Ασίας 90, όπου επιχειρείται έξωση 1ης κατοικίας στη γειτονιά του Βύρωνα.

Για κράτος, τράπεζες και funds φαντάζει λογικό να πετούν τον κόσμο απο τα σπίτια, για χρέη μερικών χιλιάδων ευρώ που όλες οι κυβερνήσεις δημιούργησαν, ενώ την ίδια στιγμή απαλλάσσονται απο χρέη εκατομμυρίων διάφοροι άεργοι “επιχειρηματίες”.

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. Θα στεκόμαστε στο πλευρό των γειτόνων μας, θα οργανωνόμαστε και θα αγωνιζόμαστε συλλογικά για την υπεράσπιση του δικαιώματος στην στέγαση.

Ήρθε η ώρα να φωνάξουμε μέσα απο τους αγώνες, τον δρόμο και την οργανωμένη πάλη ενα μεγάλο “ΩΣ ΕΔΩ!” σε όλους αυτούς που θέλουν να μας κλέψουν το φαί, την στέγη και την αξιοπρέπεια.

Καλούμε σε κινητοποίηση την Κυριακή 10/03 στις 12:00 στην Πλ. Αγίου Λαζάρου στον Βύρωνα.

Επόμενη “Ανοιχτή Συνάντηση για την υπεράσπιση του δικαιώματος στην στέγαση στις Ανατολικές Συνοικίες” την Πέμπτη 14/3, 19:00 στην Λαμπηδόνα.

Ανοιχτή Συνάντηση για την υπεράσπιση του δικαιώματος στην στέγαση στις Ανατολικές Συνοικίες


Μένουμε σε επαγρύπνηση. Στηρίζουμε & καλούμε στην κινητοποίηση που καλεί η “Ανοιχτή Συνάντηση για την Υπεράσπιση του Δικαιώματος στη Στέγαση στις ανατολικές συνοικίες” την Κυριακή 10/3 στις 12:00, στην πλατεία Αγίου Λαζάρου, στον Βύρωνα.

Διαρκής Αγώνας για την ταξική απελευθέρωση

Image

Μοιραστείτε το άρθρο