Να σταματήσουν τώρα οι διώξεις των εκπαιδευτικών, διαδικτυακή εκδήλωση, Παρασκευή 23/2 στις 19:00

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ!

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Ø  Διαδικτυακή εκδήλωση – συζήτηση, Παρασκευή 23/2, 7μμ

Ø  Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, Τρίτη 27/2 στις 2.30μμ στη ΔΔΕ και στη ΔΠΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Ø Συλλογή υπογραφών αλληλεγγύης


Διαδικτυακή εκδήλωση – συζήτηση, Παρασκευή 23/2, 7μμ

«Βιομηχανία διώξεων και πειθαρχικών εκπαιδευτικών, αυταρχισμός που εντείνεται, κατάργηση συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και ελευθεριών και η απάντηση του κινήματος!»

Ομιλητές: Τσιάκαλος Γιώργος, πανεπιστημιακός, Ιερόπουλος Γιάννης, δικηγόρος, Παλαιολόγος Παλαιολόγος, δικηγόρος, Εκπρόσωποι των σωματείων μας

Το link της εκδήλωσης: https://us06web.zoom.us/j/85010728670?pwd=BGGuITI0XHIp1g5LTecDOKNp2KlaGF.1#success

Οι εκπαιδευτικοί βρισκόμαστε μπροστά σε μια κρίσιμη συγκυρία με μπαράζ νέων αντιλαϊκών και αντιεκπαιδευτικών μέτρων (ακρίβεια, διευθυντές μάνατζερ στα σχολεία, αξιολόγηση όλων των εκπαιδευτικών, ΑΣΕΠ, υποχρηματοδότηση, Εθνικό Απολυτήριο, κ.ά.), αλλά και με πειθαρχικές διώξεις εκπαιδευτικών από την Α/θμια και Β/θμια εκπαίδευση σε Θεσσαλονίκη, Πειραιά, Αθήνα, Ημαθία, Ρέθυμνο και αλλού. Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους εκπαιδευτικούς, να επιδράσουν στις αγωνιστικές διαθέσεις και να ανακόψουν τους αγώνες.

Πειθαρχική δίωξη ασκείται κατά του συναδέλφου Βασίλη Μορέλα που υπηρετεί φέτος σε σχολείο της Ημαθίας, η οποία, όπως εγγράφως του ανακοινώθηκε, «διενεργείται για τη συμπεριφορά του στη ΓΣ της Ε ΕΛΜΕ-Θ στις 4/5/2022 στο 1ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης», της οποίας εκείνη την περίοδο ήταν μέλος και συμμετείχε στη ΓΣ. Η ΕΔΕ γίνεται με απόφαση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας. 

Οι διώξεις συνεχίζονται στη Θεσσαλονίκη και από το Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Δυτικής Θεσσαλονίκης κατά τριών μελών του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ (Χρήστου Ζαγανίδη, πρόεδρος της ΕΛΜΕ, Στεφανίδου Σοφία, γραμματέας και Φραντζέσκου Σίσσυ, αντιπρόεδρος) που διατάσσονται να απολογηθούν (έγγραφες εξηγήσεις) για τη στάση τους σε ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  της Ε ΕΛΜΕ-Θ!  

Στους συνάδελφους Βασίλη Μορέλα, Χρήστου Ζαγανίδη, Σοφία Στεφανίδου, και Σίσσυ Φραντζέσκου, ασκούνται διώξεις  γιατί έχουν μηνυθεί ο Β. Μορέλας και τα τρία μέλη του ΔΣ της Ε ΕΛΜΕ από τον Χ. Βαϊτσίδη και μέλη της ΔΑΚΕ επειδή  υπερασπίστηκαν ομόφωνες αποφάσεις του ΔΣ της Ε ΕΛΜΕ, τη ΓΣ, το σωματείο και τις διαδικασίες του. 

Μέλη του ΔΣ της Ε ΕΛΜΕ και μέλος της ΕΛΜΕ Ημαθίας διώκονται για τη στάση τους στη ΓΣ, δηλαδή η απόλυτη εφαρμογή από το κράτος του αντισυνδικαλιστικού νόμου Χατζιδάκη δια μέσου των Διευθυντών Εκπαίδευσης που επιχειρούν να του δώσουν νομιμοποιητική υπόσταση. Επιδιώκουν να επιβάλλουν κυριολεκτικά το φακέλωμα των διαδικασιών των ΓΣ και να καταργήσουν στοιχειώδεις συνδικαλιστικές αρχές της ελεύθερης έκφρασης των συνδικαλιστικών οργάνων και των μελών τους και αυτό δεν θα το επιτρέψουμε.

Δεκάδες είναι πανελλαδικά οι συνδικαλιστικές διώξεις, ενδεικτικά αναφέρουμε 11 στον Πειραιά, 10 στην Αθήνα, 4 στην Θεσσαλονίκη, 4 στο Ρέθυμνο, ενώ διώξεις έχουμε και σε Ημαθία, Ηράκλειο, Χανιά, Κυκλάδες, ακόμη και σε σχολείο ελληνικό στη Γερμανία.  Συνεχίζουν και αυξάνονται, ώστε να μιλάμε για μια πραγματική βιομηχανία που λειτουργεί προκλητικά, αυθαίρετα και εκβιαστικά. Η συνδικαλιστική, κοινωνική και πολιτική δράση βαφτίζονται «ανάρμοστη συμπεριφορά», η οποία πρέπει να παταχθεί προς γνώσιν και συμμόρφωσιν.

Οι διώξεις είναι το αποτέλεσμα ενός εντεινόμενου αυταρχικού πλαισίου στη λειτουργία και στην καθημερινότητα των σχολείων, όπως εκφράζεται με τις εγκυκλίους απειλών και δικαστικές προσφυγές του υπουργείου Παιδείας για τη συμμετοχή σε απεργιακές κινητοποιήσεις που έχουν αποφασιστεί για την αξιολόγηση, τους εκβιασμούς σε νεοδιόριστους/ες εκπαιδευτικούς για τη μη συμμετοχή στην αξιολογική διαδικασία, τις συνεχόμενες διώξεις για την άσκηση συνδικαλιστικού δικαιώματος, την έκφραση γνώμης και κρίσης για τα «κακώς κείμενα»! 

Είναι φανερό ότι το υπουργείο επιδιώκει οι διωκόμενοι συνάδελφοι να καταστούν όμηροι και παραδείγματα “προς αποφυγήν”! Να διαμορφώσει κλίμα τρομοκρατίας και φόβου μπροστά στις κινητοποιήσεις που γίνονται και θα γίνουν το επόμενο διάστημα για να σταματήσουμε την αντιεκπαιδευτική επέλαση στη δημόσια παιδεία.

Απαιτούμε – διεκδικούμε να σταματήσουν τώρα όλες οι διώξεις εκπαιδευτικών. Να σταματήσει η ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης, των απεργιών και των αγώνων.  Να καταργηθούν οι αντισυνδικαλιστικοί  νόμοι Χατζηδάκη και Γεωργιάδη.

Κλιμακώνουμε τη δράση μας και τις κινητοποιήσεις μας, μέχρι να παρθούν πίσω όλες οι διώξεις και καλούμε τους συναδέλφους να στηρίξουν με τη δική τους συμμετοχή τους διωκόμενους. 

  • Διαδικτυακή εκδήλωση την Παρασκευή 23/2 στις 7μμ με θέμα: «τη βιομηχανία διώξεων και πειθαρχικών τον αυταρχισμό που εντείνεται, την κατάργηση συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και ελευθεριών,  και την απάντηση του κινήματος» με ομιλητές εκπαιδευτικούς, νομικούς και πανεπιστημιακούς. 
  • Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 27/2 στις 2.30μμ στη ΔΔΕ και στη ΔΠΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης.
  • Συλλογή υπογραφών αλληλεγγύης σε κάθε σχολείο: Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους που διώκονται! Στηρίζουμε τα διωκόμενα μέλη των ΕΛΜΕ που υπερασπίζονται και υλοποιούν αποφάσεις του κλάδου και των σωματείων μας. Υπογράφουμε μαζικά το κείμενο στήριξης των συναδέλφων μας με το οποίο απαιτούμε να σταματήσουν οι διώξεις ( το κείμενο επισυνάπτεται)
  • Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ να οργανώσει πανελλαδική ημέρα δράσης ενάντια στις διώξεις με συγκεντρώσεις σε όλες τις πόλεις που έχουν διωκόμενους εκπαιδευτικούς. Να στηρίξει τους διωκόμενους με αποφάσεις (ψηφίσματα, νομική στήριξη, κ.ά.).

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ! 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Γ΄ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης


Αντισυνδικαλιστικό πογκρόμ στην Εκπαίδευση; Δεν θα περάσει!

Σε απροσμέτρητα… βάθη το θράσος ΥΠΑΙΘ και παρατρεχάμενών του!

Ελέγχουν εκπαιδευτικό για «αναξιοπρεπή συμπεριφορά»,

επειδή καλούσε σε απεργία και έθετε… αντικυβερνητικά ερωτήματα!

Καλούμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες σε παράσταση διαμαρτυρίας στη Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 2.30 μ.μ.

Κηρύσσουμε  δίωρη στάση εργασίας στις δύο τελευταίες ώρες του πρωινού ωραρίου για να διευκολυνθούν όσοι και όσες εκπαιδευτικοί  θέλουν να συμμετέχουν.

Νέο ρεκόρ μισαλλοδοξίας, πολιτικής σκοπιμότητας και αντιδημοκρατικού-αντισυνδικαλιστικού οίστρου σημειώθηκε στην διενεργούμενη ΕΔΕ με ελεγχόμενο τον συνάδελφο Βασίλη Μορέλλα (ΕΛΜΕ Ημαθίας). Θυμίζουμε ότι ο συνάδελφος σύρεται σε ΕΔΕ για την… συμπεριφορά του σε μαζικότατη Γενική Συνέλευση (150 ατόμων) της Ε’ ΕΛΜΕ Θες/νικης τον Μάη του 2022, επειδή υπεράσπισε την Συνέλευση από την ωμή βία στελεχών της ΔΑΚΕ που προσπάθησαν να τη διαλύσουν, κατορθώνοντας να στείλουν μέλος του ΔΣ στο νοσοκομείο λιπόθυμη!

Όμως, από ό,τι φαίνεται, η ΕΔΕ «δυσκολεύεται» να στοιχειοθετήσει παράνομη συμπεριφορά του συναδέλφου Μορέλλα (που, σημειωτέον, έκανε εξαρχής μήνυση κατά στελεχών της ΔΑΚΕ, προσκομίζοντας ιατροδικαστική έκθεση και φωτογραφίες από τους μώλωπες που του είχαν καταφέρει!). Επειδή λοιπόν οι κατηγορίες εναντίον του για «εξύβριση» αποδεικνύονται προσχηματικές, η διενεργούσα την ΕΔΕ δ/ντρια στην Ημαθία, καταγγέλλεται τώρα ότι προσπαθεί να… υπερβεί την εντολή της και τις κατηγορίες για τις οποίες παραγγέλθηκε η ΕΔΕ, αυτοσχεδιάζοντας δικές της κατηγορίες «αναξιοπρεπούς συμπεριφοράς», σε άσχετα, με την ΓΣ του Μαΐου 2022, μέρη και έτη, αλλά και στοχοποιώντας την συνδικαλιστική δράση του συναδέλφου!

Οι μάρτυρες «καθοδηγούνται» με αόριστες, άσχετες και προκλητικές ερωτήσεις για τον συνάδελφο, όπως 

«Μαζεύει υπογραφές για την απεργία-αποχή;» – «Προσπαθεί να επηρεάσει τους συναδέλφους για την εξ’αποστάσεως εκπαίδευση;» – «Δημιουργεί εντάσεις για την αξιολόγηση;» – «Πώς φέρεται στο σχολείο του;» – «Θεωρεί ότι δεν είναι απαραίτητος ο θεσμός του μέντορα;» – «Υπενθυμίζει τον χρόνο αποχώρησης στη συνεδρίαση, ασκώντας ψυχολογική βία στην διευθύντρια;» –  «Κάθισε ανάμεσα σε μέλη άλλης παράταξης στην ΓΣ;»

Και καταγράφονται, υποτίθεται εναντίον του, στημένες απαντήσεις, όπως:

«μάζεψε υπογραφές κατά της αξιολόγησης» – «έθεσε ερωτήματα κατά της κυβέρνησης» – «θύμισε ότι η συνεδρίαση για την αυτοαξιολόγηση ήταν εκπρόθεσμη κι έτσι με πίεσε ψυχολογικά» – «είναι συνεπής στα καθήκοντά του, κάνει το μάθημα με ζήλο, αλλά μένει εντός των νόμων και δεν κάνει τίποτα για το οποίο δεν είναι υποχρεωμένος»

Αυτό το πνεύμα, μεταξύ θρασύτατου παραλογισμού, ιεράς εξέτασης και κατάρτισης πιστοποιητικού φιλοκυβερνητικών φρονημάτων, δεν κρατά ούτε τα προσχήματα της νομιμότητας, εγκαλώντας αγωνιστές συνδικαλιστές μέχρι και για την … τήρηση των νόμων που τυχαίνει να κατοχυρώνουν εργασιακά δικαιώματα!

Σε αυτό το πνεύμα, η διενεργούσα την ΕΔΕ έχει καλέσει να καταθέσει, σαν μάρτυρας «κατηγορίας», την προσωπική του… πινελιά, άτομο παντελώς άσχετο με την υπόθεση της Γενικής Συνέλευσης! 

Επισημαίνουμε ότι ο συνάδελφος, μέσω και του δικηγόρου που έχει διορίσει η ΕΛΜΕ Ημαθίας, έχει υπογραμμίσει γραπτώς και προφορικώς ότι τέτοια συμπεριφορά συνιστά συστηματική παράβαση καθήκοντος, παραβιάζει τα όρια μέχρι και της κακοστημένης αυτής ΕΔΕ και αποδεικνύει ακόμη καθαρότερα την πραγματική στόχευση της ΕΔΕ: την φίμωση συγκεκριμένης πολιτικής τοποθέτησης, την πρακτική ακύρωση βασικών δημοκρατικών δικαιωμάτων. Όπως το δικαίωμα στην έκφραση γνώμης στους Συλλόγους, το δικαίωμα στην απεργία, το δικαίωμα στο συνδικαλισμό και το δικαίωμα να συμμετέχουμε στις ΓΣ (καθήμενοι όπου θέλουμε!) και να τις προστατεύουμε από παράνομη βία!

Υπενθυμίζουμε ότι ο αντισυνδικαλιστικός χαρακτήρας της ΕΔΕ είχε καταγγελθεί από την πρώτη στιγμή που αυτή έγινε γνωστή, τον Δεκέμβρη ’23. Από τότε μέχρι σήμερα, πάνω από 45 εκπαιδευτικά σωματεία έχουν ήδη καυτηριάσει αφενός το ότι αφορά γεγονότα σε συνδικαλιστική διαδικασία (Συνέλευση), στην οποία απαγορεύεται να εμπλέκεται η πλευρά της διοίκησης. Αφετέρου, ότι βρίσκονται στο στόχαστρο με πειθαρχικές διαδικασίες (ΕΔΕ) συνάδελφοι όπως ο Β. Μορέλλας και οι Χ. Ζαγανίδης, Σ. Φραντζέσκου, Σ. Στεφανίδου (πρόεδρος, αντιπρόεδρος και ταμίας ΔΣ Ε’ ΕΛΜΕ), ακριβώς επειδή υπερασπίστηκαν μια Γενική Συνέλευση από ομάδα 10-15 στελεχών της ΔΑΚΕ που προσπάθησαν να τη διαλύσουν με ωμή βία, προκειμένου να μην διαγραφτεί από την Συνέλευση τοπικό στέλεχος της ΔΑΚΕ για διάφορα παραπτώματα (πλαστογραφία κ.α.)! 

Οι εξελίξεις αυτές απογειώνουν την μεροληψία και την παρανομία της διοίκησης, επιδεικνύοντας σε κοινή θέα ότι η ΕΔΕ στρέφεται εναντίον στοιχειωδών δικαιωμάτων και κατακτήσεων του ίδιου του δημοκρατικού πολιτεύματος!

Οι υπάλληλοι των κυβερνητικών δολοπλοκιών μάλλον εμπνέονται από περασμένες δεκαετίες και… αιώνες. Επιδιώκουν να θεωρείται «αδίκημα» η υποστήριξη της απεργίας-αποχής που έχει πλήξει καίρια τα αντιεκπαιδευτικά κυβερνητικά σχέδια. «Αδίκημα» η προάσπιση της νομιμότητας απέναντι σε αυθαιρεσίες σχολικών διευθυντών. «Αδίκημα» η υπεράσπιση συναδέλφων που απειλούνται και χτυπιούνται από στελέχη της κυβερνητικής παράταξης στις ΓΣ.

Αν νομίζουν ότι θα φοβηθούμε, να αλλάξουν πλευρό!

Μας εξοργίζουν και μας πείθουν να κλιμακώσουμε τις καταγγελίες και τους αγώνες εναντίον τους.

Διευθυντές σχολείων, επιθεωρητές, διευθυντές εκπαίδευσης και υπουργοί θα καταγγέλλονται και θα καλούνται να λογοδοτήσουν για κάθε παρανομία και κατάχρηση εξουσίας από τα σωματεία μας και όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, την συντριπτική πλειονότητα ανεξαρτήτως ιδεολογιών.

Απαιτούμε:

  • Ο συνάδελφος Μορέλλας να απαλλαγεί άμεσα από το ανυπόστατο, φαιδρό, παράνομο και επικίνδυνο για το πολίτευμα κατηγορητήριο.
  • Να σταματήσουν όλες οι πειθαρχικές διαδικασίες κατά της συνδικαλιστικής δράσης, αυτής της Ε’ ΕΛΜΕ περιλαμβανομένης.
  • Οι ΔΙΔΕ να σταματήσουν να παρεμβαίνουν στις  διαδικασίες του συνδικαλιστικού κινήματος.
  • Ζητάμε το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ πάρει θέση.

ΕΛΜΕ ΗΜΑΘΙΑΣ


ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ

 ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΩΞΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ Ε ΕΛΜΕ-Θ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΗΜΑΘΙΑΣ

Να σταματήσουν οι  διώξεις των μελών του ΔΣ της Ε ΕΛΜΕ-Θ Χρήστου Ζαγανίδη (πρόεδρος), Σοφίας Στεφανίδου (γραμματέας) και Σίσσυ Φραντζέσκου (αντιπρόεδρος) 

και  του Βασίλη Μορέλα, μέλος της ΕΛΜΕ Ημαθίας 

Πρωτοφανείς διώξεις από το Διευθυντή ΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης κατά του προεδρείου του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ (Χρήστου Ζαγανίδη, πρόεδρος της ΕΛΜΕ, Σοφία Στεφανίδου, γραμματέας και Σίσσυ Φραντζέσκου, αντιπρόεδρος) που διατάσσονται να απολογηθούν (έγγραφες εξηγήσεις) για τη στάση τους σε ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  της Ε ΕΛΜΕ-Θ  που με ομόφωνη πρόταση του ΔΣ διέγραψε τον Χ. Βαϊτσίδη για σοβαρές παραβιάσεις του καταστατικού, καθώς και για ανάρμοστη, αυταρχική και απρεπή συμπεριφορά στις εργαζόμενες του Δικτύου Άλφα. Σε πειθαρχική δίωξη βρίσκεται από το Διευθυντή ΔΕ Ημαθίας και ο Βασίλης Μορέλας που υπηρετεί φέτος σε σχολείο της Ημαθίας, όπως εγγράφως του ανακοινώθηκε, «διενεργείται για τη συμπεριφορά του στη ΓΣ της Ε ΕΛΜΕ-Θ στις 4/5/2022 στο 1ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης», της οποίας εκείνη την περίοδο ήταν μέλος και συμμετείχε στη ΓΣ.

Τα μέλη του ΔΣ και ο Β. Μορέλας έχουν μηνυθεί με ψεύτικα στοιχεία από τον Χ. Βαϊτσίδη και μέλη της ΔΑΚΕ γιατί υπερασπίστηκαν τις ομόφωνες αποφάσεις του ΔΣ της Ε ΕΛΜΕ, τη ΓΣ, το σωματείο και τις διαδικασίες του.

Οι διώξεις αποτελούν απροκάλυπτη παρέμβαση στις εσωτερικές δημοκρατικές διαδικασίες των σωματείων μας και απόλυτη εφαρμογή του αντισυνδικαλιστικού νόμου Χατζηδάκη. Υλοποιούνται  από τους ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης και Ημαθίας για τη στάση των συναδέλφων σε ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  της Ε ΕΛΜΕ-Θ! Επιδιώκουν να επιβάλλουν το φακέλωμα των ΓΣ και να καταργήσουν δικαιώματα της ελεύθερης έκφρασης και συνδικαλιστικής δράσης και αυτό δεν θα το επιτρέψουμε.

Οι ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης και Ημαθίας διεκπεραιώνουν διαδικασίες οι οποίες δεν έχουν ολοκληρωθεί από τα δικαστήρια και αναμειγνύονται ξεκάθαρα σε αυτά μέσω πειθαρχικών διώξεων που θα χρησιμοποιηθούν στις δικαστικές προσφυγές κατά της ΕΛΜΕ και των μελών της και αυτό είναι ανεπίτρεπτο. 

Όλοι εμείς που υπογράφουμε την απόφαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ αλληλεγγύης και στήριξης των συναδέλφων, καλούμε τους ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης και Ημαθίας να σταματήσουν τώρα τις πειθαρχικές διώξεις κατά του Β. Μορέλα, Χ. Ζαγανίδη, Σ. Στεφανίδου, και Σ. Φραντζέσκου γιατί υπερασπίστηκαν τις αποφάσεις και τις διαδικασίες της ΓΣ και του σωματείου το καταστατικό του σωματείου, τις αρχές και τις αξίες του.

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Μοιραστείτε το άρθρο