Δώρο Χριστουγέννων 2023, Δεν χαρίζουμε τίποτα! Απαιτούμε τα δικαιώματά μας

Το Δώρο Χριστουγέννων δεν έχει καταργηθεί!

– Είναι δικαίωμά μας και όχι ελεημοσύνη των εργοδοτών!

Υπολογίζεται με βάση τις πραγματικές ώρες εργασίας και δεν συμψηφίζεται με άλλες καταβαλλόμενες αποδοχές.

– Η μη καταβολή του είναι αυτόφωρο αδίκημα!

– Η επιστροφή του αποτελεί κλοπή!

 Καταβάλλεται το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 21η Δεκέμβρη

Για τον υπολογισμό του καθώς και για καταγγελίες  ενημερώνουμε ΑΜΕΣΑ  την Επιτροπή στο τηλέφωνο 6982268508 για να μπορέσουμε συντονισμένα  να διατηρήσουμε τα δικαιώματα μας!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ!

Τα τελευταία 6 χρόνια με τη δημιουργία της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων καταφέραμε μέσα από αγώνες, από δεκάδες  κινητοποιήσεις-μοτοπορείες να αναδείξουμε τα προβλήματα του κλάδου: -την επικινδυνότητα του επαγγέλματος (60 νεκροί διανομείς),   -την εργοδοτική αυθαιρεσία διεκδικώντας και κερδίζοντας  ένσημα και δεδουλευμένα συναδέλφων να αποτρέψουμε απολύσεις, να αντισταθούμε σε εργοδότες που ξυλοκόπησαν, απείλησαν ή απέλυσαν συναδέλφους που διεκδικούσαν τα δικαιώματα τους κτλ.

Κερδίσαμε την ψήφιση νόμου 4611/2019 – αρ. 55-56 που αφορά τους διανομείς για μερικά από τα δίκαια αιτήματα μας (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ παροχή Μέσων Ατομικής Προστασίας: κράνος, μπουφάν μοτοσυκλέτας, γάντια/χούφτες, αδιάβροχα, παντελόνι μηχανής, πληρωμή τουλάχιστον 15% για χρήση & συντήρηση του δικύκλου, πληρωμή βενζίνης  κτλ.). 

Καλούμε όλους τους διανομείς να οργανωθούν στην Επιτροπή Αγώνα Διανομέων και το κλαδικό Συνδικάτο μας. Συνέλευση Επιτροπής κάθε 1η Τετάρτη/μήνα, στις 10.30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο, Ολύμπου με Αριστοτέλους γωνία)

Στοιχεία Επικοινωνίας :Τηλ: 6982268508 , dianomeisthess.blogspot.gr

Facebook: Επιτροπή Αγώνα Διανομέων

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ

Μοιραστείτε το άρθρο