Οι κάτοικοι της Παύλιανης συνεχίζουν τον αγώνα κατά του υδρουλεκτρικού εργοστασίου

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα και να μην επιτρέψουν την κατασκευή υδροηλεκτρικού εργοστασίου στην περιοχή τους είναι οι κάτοικοι της Παύλιανης , καθώς εκτιμούν ότι θα προκαλέσει μεγάλη ζημιά στην περιοχή τους.

Παρά την απορριπτική απόφαση του ΣΤΕ στο αίτημα που είχαν καταθέσει οι κάτοικοι της Παύλιανης για μη εγκατάσταση υδροηλεκτρικού εργοστασίου στην περιοχή, οι κάτοικοι εμφανίζονται αποφασισμένοι να μην αφήσουν έναν ιδιώτη να προχωρήσει σε υποβάθμιση της ζωής τους. “Η μάχη της Παύλιανης άρχισε την Κυριακή” τονίζουν στη λαϊκή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, αναφερόμενοι στις μπουλντόζες συνοδεία αστυνομίας που εμφανίστηκαν την Κυριακή προειμένου να προχωρήσουν τα σχέδια του ιδιώτη. Όπως αναφέρει ο Όμιλος φίλων Δάσους/Λαμία:

Κάτοικοι και φορείς που αγαπούν τον τόπο τους και θέλουν ήπια και αειφόρο ανάπτυξη αντιστέκονται, θέλουν να προασπίσουν τα αυτονόητα.
Έγινε σήμερα λαϊκή συνέλευση,ομόφωνα αποφάσισαν να αγωνιστούν για να αποτρέψουν τις εξελίξεις,μας θέλουν όλους στο πλεύρο τους.

Σύσσωμη η τοπική κοινωνία εκφράζει την αντίθεσή της για την κατασκευή του υδροηλεκτρικού εργοστασίου και καταγγέλλεται μάλιστα ότι ο εργολάβος έχει υπερβεί τη σχετική μελέτη, η οποία εγκρίθηκε από το ανώτατο συμβούλιο, τόσο ως προς το πλάτος της διάνοιξης δρόμου, αλλά και έχει προχωρήσει σε κοπή δέντρων.

Μοιραστείτε το άρθρο