Κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις αλληλεγγύης στον Γ.Ι. και την απαγόρευση φοίτησης που του έχει επιβληθεί

Ο Γ.Ι. διώκεται εδώ και 3,5 χρόνια μέσω κρατικής μεθόδευσης για την υποτιθέμενη συμμετοχή του σε μία ανύπαρκτη “τρομοκρατική οργάνωση” με την ονομασία “σύντροφοι-ισσες”. Με το κατηγορητήριο να έχει καταρρεύσει και να μην έχει προκύψει το οποιοδήποτε ενοχοποιητικό στοιχείο σε βάρος των κατηγορουμένων, συνεχίζουν να υφίστανται τις κρατικές εκδικητικές τιμωρίες εξαιτίας της πολιτικής τους ταυτότητας. Στα πλαίσια των δράσεων αλληλεγγύης στον Γ.Ι. ο οποίος έχει χάσει τη δυνατότητα φοίτησής του, πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις στο Α.Π.Θ. ενώ είναι προγραμματισμένες κινητοποιήσεις στην Αθήνα και στην Πάτρα, την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου.


ΑΘΗΝΑ

Συγκέντρωση/Μικροφωνική για την απαγόρευση φοίτησης στο διωκόμενο σύντροφο Γ.Ι.

Σπάμε την σιωπή – Συγκέντρωση/Μικροφωνική την Πέμπτη 19/10 στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Image


Στηρίζουμε τη μικροφωνική συγκέντρωση αλληλεγγύης στον διωκόμενο σύντροφο ΓΙ στο Πάντειο στις 19/10 ενάντια στο καθεστώς ομηρίας που του έχουν επιβάλει οι δικαστικές αρχές που, μεταξύ άλλων, το απαγορεύει να σπουδάσει στη σχολή μας.

Απαιτούμε η Πρυτανεία, η Σύγκλητος και ο Φοιτητικός Σύλλογος να πάρουν ΑΜΕΣΑ θέση ενάντια στο καθεστώς ομηρίας και να παράσχουν κάθε είδους στήριξη νομική, πολιτική, ηθική και ακαδημαϊκή στον ΓΙ.

Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές – άμεση άρση του καθεστώτος ομηρίας!

Ενάντια στις κρατικές σκευωρίες με στημένα κατηγορητήρια είμαστε όλοι σύντροφοι/ισσες!

Ελευθεριακό Σχήμα Παντείου


ΠΑΤΡΑ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΠΙΣΜΟΙ-ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ / Συγκέντρωση-μικροφωνική εστία παν/μίου πατρών

Image


Υπόθεση “σύντροφοι-συντρόφισσες”, για την απαγόρευση φοίτησης που μου επιβάλλεται από τις δικαστικές αρχές

Μοιραστείτε το άρθρο