Συγκέντρωση αλληλεγγύης ενάντια σε πλειστηριασμό, Δευτέρα 3/7 στις 12:00 στη doValue

Αρπάζουν το σπίτι συναδέλφου καλλιτέχνη
Οι τραπεζίτες τον απειλούν ότι το βγάζουν σε πλειστηριασμό
Όλοι και όλες στην κινητοποίηση τη Δευτέρα στις 12:00 στη doValue
Συνεχίζεται και εντείνεται η επίθεση στα λαϊκά νοικοκυριά με πιέσεις, εκβιασμούς, παράλογες και προκλητικές απαιτήσεις των κορακιών, απέναντι σε συνανθρώπους μας που τους έχουν περάσει την θηλιά του χρέους στον λαιμό. Συγκεκριμένα, η εταιρία διαχείρισης κόκκινων δανείων doValue απειλεί για λογαριασμό των τραπεζιτών να πετάξουν συνάδελφό μας έξω από το σπίτι του για να βγάλουν την πρώτη και μοναδική κατοικία του στο σφυρί. Έχουμε χρέος να δώσουμε μαζική και μαχητική απάντηση, απαιτώντας να σταματήσουν τώρα οι εκβιασμοί, να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, να γίνουν κουρέματα στο κεφάλαιο και διαγραφή τόκων και πανωτοκίων.
Oι διαχειριστές κόκκινων δανείων έχουν ξεσαλώσει με το νομοθετικό πλαίσιο που νομιμοποιεί την ληστεία και την τοκογλυφία και στοχοποιεί τους οφειλέτες και το οργανωμένο κίνημα, ως κοινούς εγκληματίες. \
Δεν θα τους περάσει!
Αυτή η αθλιότητα θα τσακιστεί από τον αγώνα μας!
Απαιτούμε:
-Την καθολική προστασία της πρώτης κατοικίας
-Την διαγραφή μέρος του κεφαλαίου, τόκων και ανατοκισμών
Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!
Καλούμε όλες και όλους τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση στην εταιρία διαχείρισης κόκκινων δανείων doValue (Δευτέρα 3 Ιούλη σταθμό ηλεκτρικού Καλλιθέας 12μ).
Σωματείο Εργαζομένων στο Χώρο του Χορού
Μοιραστείτε το άρθρο