Το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί, κάλεσμα για συμμετοχή σε προγραμματισμένες κινητοποιήσεις

 Ανοιχτή Συνέλευση για την πολιτική και οργανωτική παρουσία στην μοτοπορεία της Πέμπτης 27.4 και στην διαδήλωση της 1ης Μάη / πλ. Πρωτομαγιάς Πέμπτη 20.4, 18:00
1η Μάη: Στο δρόμο της προλεταριακής εξέγερσης για τη διεθνιστική αλληλεγγύη και την κοινωνική επανάσταση.
Στην προηγούμενη διαδικασία καταλήξαμε το δρομολόγιο της μοτοπορείας με αφετηρία το πεδίο του Άρεως (19:00) να καταλήξει στην πλατεία Μερκούρη στα Πετράλωνα με ενδιάμεσους σταθμούς την ΓΣΕΕ, το Υπουργείο Εργασίας, τον ΣΕΒ, την Hellenic trains. Στο πεδίο του Άρεως θα στηθεί από τις 19: 00 μικροφωνική ανοιχτή σε ομάδες και συλλογικότητες για να διαβάσουν τα κείμενα τους.
Ακόμα καταλήξαμε το μπλοκ της 1ης Μάη να είναι περιφρουρημένο απέναντι στην κρατική καταστολή και στις επιδιώξεις του Κράτους για επανάληψη μιας κατασταλτικής επίθεσης και τσάκισμα της διαδήλωσης.
Καλούμε πολιτικές συλλογικότητες, αγωνιστές/ ριες , πρωτοβάθμια σωματεία και συνελεύσεις γειτονιάς ώστε να συνδιαμορφώσουμε τα πολιτικά και οργανωτικά χαρακτηριστικά της κοινής παρουσίας στον δρόμο το προσεχές διάστημα. Σημαντικό επίσης να υπάρξουν δεσμεύσεις και διαθεσιμότητες τόσο για την μηχανοκίνητη όσο και για την περιφρούρηση στο μπλοκ της 1ης Μάη.
Κράτος και Κεφάλαιο δολοφονούν, με εξέγερση τιμάμε τους νεκρούς μας. Το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί.
Καμιά οπισθοχώρηση μπροστά στην κρατική καταστολή και την βία του Κεφαλαίου/ δυναμώνουμε την πολιτική και οργανωτική μας παρουσία στον δρόμο
Αλληλεγγύη στους εξεγερμένους/ες από την Γαλλία
Αποχή από τις κάλπες/ συμμετοχή στους κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες.
Ανοιχτή συνέλευση ενάντια στο κρατικό/καπιταλιστικό έγκλημα στα Τέμπη

[Ανοιχτή συνέλευση ενάντια στο κρατικό/καπιταλιστικό έγκλημα στα Τέμπη] Ανοιχτή Συνέλευση για την πολιτική και…

Posted by Efodos.net on Tuesday, April 18, 2023

Μοιραστείτε το άρθρο