Στο πλευρό των διανομέων της Wolt και του δίκαιου αγώνα τους

Για μια ακόμα φορά οι εργαζόμενοι μπαίνουν στον δρόμο του αγώνα, δείχνοντας τη δύναμή τους και απαντώντας αγωνιστικά στις προκλητικές αποφάσεις της εργοδοσίας, που έχει την κάλυψη της κυβέρνησης. Οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις των διανομέων της «Wolt» ως απάντηση στην απαράδεκτη απόφαση της εταιρείας να περικόψει την αμοιβή των εργαζομένων ανά παραγγελία είναι δυναμική και ελπιδοφόρα. Πρέπει να έχει την υποστήριξη και αλληλεγγύη όλων των εργαζομένων και του λαού. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ βρίσκεται στο πλευρό τους και θα συμβάλλει για τη νίκη του αγώνα τους.

Πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για τους διανομείς, που αντιμετωπίζουν την τρομερή εντατικοποίηση της εργασίας με αποτέλεσμα θανατηφόρες συγκρούσεις στην άσφαλτο και άλλα πολύ σοβαρά ατυχήματα σε ώρα εργασίας. Κι όλα αυτά λόγω και των ανύπαρκτων μέτρων προστασίας και ασφάλειας για τους εργαζόμενους.

Το προηγούμενο διάστημα ένα συγκλονιστικό κίνημα ανέδειξε με το σύνθημα «Τα κέρδη τους – οι ζωές μας» πως για το κεφάλαιο και το κράτος του το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η κερδοφορία, με αποτέλεσμα και το έγκλημα στα Τέμπη.

Η εργατική τάξη δεν θα συμβιβαστεί με αυτή τη λογική, θα την ανατρέψει!

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που οι εργαζόμενοι στην efood νίκησαν, με αποφασιστικό απεργιακό αγώνα, συσπείρωση όλων των μαχόμενων δυνάμεων του κλάδου και μεγάλη αλληλεγγύη του κόσμου της δουλειάς.

Στον ίδιο δρόμο θα νικήσει και ο αγώνας των διανομέων της Wolt!

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Μοιραστείτε το άρθρο