Αντισυγκέντρωση διαμαρτυρίας για την παρουσίαση του συνδυασμού “Έλληνες” του δολοφόνου Κασιδιάρη, Κυριακή 2/4 στις 17:00 στην πλατεία Καπνεργάτη (Καβάλα)

Μετά την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χ.Α. και την απελπισμένη προσπάθεια των υπολοίπων κομμάτων να την αποκόψουν απ’ την εκλογική της πελατεία, νέες παραφυάδες ναζισμού έρχονται στο προσκήνιο: οι Έλληνες του Κασιδιάρη, η Πατρίδα του Μπογδάνου, η Ελληνική λύση του Βελόπουλου και τα άλλα φασιστικά μορφώματα του Κρανιδιώτη, Τζήμερου και Λατινοπούλου, προσπαθούν να ψαρέψουν σε θολά νερά της ξενοφοβίας, του ρατσισμού, της πατριδοκαπηλείας και του εθνικισμού. Σε αυτούς βρήκαν καταφύγιο κάθε λογής παρακρατικοί, ένστολοι, κυρ παντελήδες, που προσπαθούν να βγουν ξανά από τις τρύπες τους.

Το ανταγωνιστικό κίνημα γνωρίζει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει, δεν υπάρχει περιθώριο για εφησυχασμό. Δεν θα αφήσουμε τους φασίστες να διεκδικήσουν δημόσιο βήμα. Θα μας βρουν απέναντι σε κάθε τους κίνηση.

– Δεν ξεχνούμε την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, του Σαχζάτ Λουκμάν.

– Δεν ξεχνούμε τις δολοφονικές επιθέσεις στα μέλη του ΠΑΜΕ, στους Αιγύπτιους αλιεργάτες, σε μετανάστες, σε κοινωνικούς χώρους και καταλήψεις.

Καλούμε την Κυριακή 2/4, στις 17:00 στην πλατεία Καπνεργάτη, σε αντισυγκέντρωση διαμαρτυρίας για την παρουσίαση του συνδυασμού Έλληνες του δολοφόνου Κασιδιάρη.

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

Αυτόνομο Στέκι Καβάλας

Μοιραστείτε το άρθρο