Κινητοποίηση διαμαρτυρίας και αποκλεισμός των γραφείων των Συμβούλων Εκπαίδευσης στη Διεύθυνση Δυτικής Θεσσαλονίκης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙΝΤΕΟ

Σε παράσταση διαμαρτυρίας και αποκλεισμό των γραφείων των Συμβούλων Εκπαίδευσης στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης προχώρησαν Σ.Ε.Π.Ε. και ΕΛΜΕ, για την ακύρωση της αξιολόγησης, τη μονιμοποίηση των νεοδιόριστων και τη συνολική αντιεκπαιδευτική πολιτική που ακολουθείται, με τις ανάλογες ευθύνες των Συμβούλων.

Μέλη των Σ.Ε.Π.Ε. και ΕΛΜΕ απεκλεισαν την είσοδο και στη συνέχεια μπήκαν μέσα στο κτίριο όπου ακολούθησε συζήτηση και διαμαρτυρία.

Οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται:

Τετάρτη 1 Μαρτίου, 1.30μ.μ. μαζική παράσταση  διαμαρτυρίας των Σ.Ε.Π.Ε. και ΕΛΜΕ και αποκλεισμός των γραφεία των Συμβούλων Εκπαίδευσης στη Διεύθυνση Ανατολικής Θεσσαλονίκης (Σαπφούς 44)

Την Παρασκευή 3 Μάρτη, 6.30μ.μ., στο Άγαλμα Βενιζέλουπανεκπαιδευτική συγκέντρωση των Σ.Ε.Π.Ε. και ΕΛΜΕ για την ακύρωση της αξιολόγησης, την μονιμοποίηση των νεοδιόριστων και συνολικά ενάντια στην αντιεκπαιδευτική και αντιλαϊκή πολιτική. Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα προς τα σωματεία εργαζομένων, τους γονείς, τους μαθητές και τους φοιτητές να συμμετέχουν στην κινητοποίηση. Απευθυνόμαστε στους αγωνιζόμενους καλλιτέχνες και σπουδαστές να ενώσουμε τη φωνή μας και τις διεκδικήσεις μας και να συμμετέχουν στη συγκέντρωση.

Όπως φυσικά και με τη συμμετοχή στο πανκαλλιτεχνικό συλλαλητήριο της Πέμπτης.

Φωτογραφίες και Βίντεο (Ανθή Κ.)



Νέες κινητοποιήσεις των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε. και ΕΛΜΕ Θεσ/νίκης για την ακύρωση της αξιολόγησης και τη μονιμοποίηση των νεοδιόριστων

Μοιραστείτε το άρθρο