“ΡΩΓΜΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΙΑΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ”, Διήμερο εκδηλώσεων στα Γιάννενα, Σάββατο και Κυριακή 11 και 12/2

Διήμερο εκδηλώσεων με θέμα “Ρωγμές στα συνοριακά καθεστώτα”, συνδιοργάνωση των συλλογικοτήτων Αλιμούρα, Οδυσσεβάχ και Room 39.
Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 7μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου της Αρχιτεκτονικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (πρώην Παπαζόγλειος Υφαντική Σχολή) θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση με τη συμμετοχή του Ιάσονα Αποστολόπουλο, διασώστη στο καράβι Mare Ionio, και προσώπων που έχουν βιώσει την εμπειρία των ελληνικών camps
Παράλληλα, στον ίδιο χώρο, θα παρουσιαστούν δύο εκθέσεις:
* “L’histoire de l’orphelin Wilson” του Wilson Mpaka
* “Faces of Med” (συλλογική έκθεση)
Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 2μ.μ., θα γίνει παρέμβαση μπροστά από το γκέτο του Κατσικά με συλλογική κουζίνα, μουσική και τσάι.
Σε περίπτωση βροχής, η δράση της Κυριακής θα μεταφερθεί στην Αλιμούρα (Αραβαντινού 6, στοά Σκόρδου).

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΡΩΓΜΕΣ ΣΤΑ ΥΝΟΡΙΑΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 11&12/02/2023 ΚΥΡΙΑΚΗ 19:00 ΣΑΒΒΑΤΟ 11/02 στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου της Αρχιτεκτονικής Σχολής Παν/μίου Ιωαννίνων (πρώην Παπαζόγλειος Υφαντική Σχολή) 14:00 στο camp του Κατσικά (2χλμ E.0. Παλαιό στρατιωτικό αεροδρόμιο) Ανοιχτή συζήτηση με: τον Ιάσονα Αποστολόπουλο, διασώστη στο καράβι Mare lonio που έχουν βιώσει την εμπειρία των ελληνικών καμπς Παρέμβαση μπροστά στο camp του Κατσικά με συλλογική κουζίνα, μουσική και τσάι σε περίπτωσι βροχής μεταφερθεί Αλιμούρα Αραβαντινού στοας Σκόρδου) ζωγραφικής "l'histoire l'orphelin Wilson" του Wilson Mpaka εικαστική έκθεση "Faco Med" ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Συνδιοργάνωση: ΑΛΙΜΟΥΡΑ-ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ ROOM ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗΣ WILSON ARINCYCA mpaKa κοινωνικός χώρος SoUFFRANGE DUCORPS ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ"
Μοιραστείτε το άρθρο