Κάλεσμα στη δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία, 30/1 στις 9:00 στα δικαστήρια φυλακών Κορυδαλλού

ΔΕΥΤΕΡΑ 30/01, 09.00, ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Καλούμε όλους και όλες στη δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία στις 30 Ιανουαρίου 09.00, στη δικαστική αίθουσα των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού. Το δικαστήριο βρίσκεται στο στάδιο των απολογιών, με τους συντρόφους και τις συντρόφισσες να ξεκινάνε τις πολιτικές τους τοποθετήσεις τη Δευτέρα. Καλούμε όλους και όλες να παρεβρεθούν στη δίκη και να δείξουμε για μια ακόμη φορά, πως η αλληλεγγύη αποτελεί το όπλο των λαών.

Για 96 ημέρες αντισταθήκαμε με τα σώματά μας ενάντια στη νομική τρομοκρατία του ιμπεριαλισμού και της ελληνικής ολιγαρχίας . Διεκδικήσαμε το δικαίωμα σε μια δίκαιη δίκη. Υπερασπιστήκαμε ότι η επαναστατική πάλη δεν είναι τρομοκρατία, ότι οι επαναστάτες δεν είναι τρομοκράτες. Διεκδικήσαμε την ακύρωση των ποινών που επιβλήθηκαν με πολιτικές αποφάσεις στο πρωτόδικο δικαστήριο και το δικαίωμα σε αναστολή ποινής, κατά τη διάρκεια της εφετειακής διαδικασίας. Το αίτημά μας για αναστολή ποινής ήταν ένα από τα κύρια αιτήματα της απεργίας πείνας της αντίστασής μας. Αυτό το αίτημα εκπληρώθηκε σήμερα στις 10 Ιανουαρίου 2023. Η έδρα του δικαστηρίου, που εκπλήρωσε αυτό το αίτημα επανέλαβε επίσης αρκετές φορές ότι θα μας δικάσει δίκαια.

Αυτή η αντίσταση ήταν η μεγαλύτερη σε διάρκεια αντίσταση απεργίας πείνας στις ελληνικές φυλακές μέχρι σήμερα. Ήταν στο χέρι μας να δημιουργήσουμε μια τέτοια αντίσταση σε αυτόν τον τόπο, η οποία τελικά θριάμβευσε. Αυτό αποτελεί τιμή για εμάς. Μεταφέραμε την παράδοση της αντίστασης και της νίκης που δημιουργήσαμε στην Τουρκία στην απέναντι όχθη του Αιγαίου. Εμείς, το Μέτωπο, σκορπίζουμε τους σπόρους της αντίστασης και της νίκης στον κόσμο. Αυτοί οι σπόροι θα ανθίσουν, θα μεγαλώσουν και ο καθένας θα μετατραπεί σε ένα κόκκινο λουλούδι. Κάθε ένα από αυτά θα είναι ένα λουλούδι αντίστασης και αγώνα. Εμπιστευόμαστε και πιστεύουμε στους εαυτούς μας, στην αντίσταση, στην ιστορία, στην ιδεολογία και τις πολιτικές μας. Με αυτή την πεποίθηση και αυτοπεποίθηση λέμε: Θα μεγαλώσουμε τη νίκη μας, θα κερδίσουμε και την απελευθέρωση του συντρόφου μας, πολιτικού κρατούμενου Sinan Oktay Özen. Θα μεγαλώσουμε τη νίκη μας αγκαλιάζοντας τον αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τον φασισμό με όλες μας τις δυνάμεις. Θα μεγαλώσουμε τη νίκη μας αφιερώνοντας κάθε στιγμή στον αγώνα. Χαιρετίζουμε τους συντρόφους και τις συντρόφισσες μας, το λαό και τους φίλους μας με τη νίκη της αντίστασής μας.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ SINAN OKTAY ÖZEN!

ZHΤΩ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Η ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

ΔΙΚΗ: ΔΕΥΤΕΡΑ 30/01, ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, 09.00

Λαϊκό Μέτωπο

Μοιραστείτε το άρθρο