Εκδήλωση – Συζήτηση: Μέρες Καταστολής, Παρασκευή 13/1 στις 19:00 στο αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό στέκι Rossonero (Τρίκαλα)

Η καταστολή βρίσκεται παντού γύρω μας, αποτελεί δομικό στοιχείο της σύγχρονης καπιταλιστικής κοινωνίας και αν Μπορεί να είναι εικόνα ‎5 άτομα, άτομα που στέκονται και ‎κείμενο που λέει "‎ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ Αστυνομική βαρβαρότητα και ατιμωρησία Δικαστική ασυδοσία Με τους: Νίκο Γιαννόπουλο (Δίκτυο για τα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα) Άρη Παπαζαχαρουδάκη (Αναρχική συλλογικότητα Μασόβκα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13 (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ) ΩΡΑ: 19:00 ROSSONERO (Αμαλίας 18) Ανάρες Ελευθεριακή συνέλευση Τρικάλων ΑΝΑΡΕΣ و‎"‎‎ξέρεις να κοιτάς τη διακρίνεις σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής, από τον τρόπο που είναι χτισμένες οι μοντέρνες τσιμεντουπόλεις, εχθρικές προς τη φύση και τους ανθρώπους της, μέχρι την πιο έκδηλη και ξεδιάντροπη θα λέγαμε μορφή της, αυτή των μπάτσων – βασανιστών, που σπάνε πορείες με χημικά, ανοίγουν κεφάλια φοιτητών και συνταξιούχων, βασανίζουν αγωνιστές στα μπουντρούμια της ΓΑΔΑ. Από το δρόμο, τις φυλακές και τα στρατόπεδα προσφύγων, μέχρι τους εσωτερικευμένους μηχανισμούς περιορισμού των λιβιδινικών ροών μας, η καταστολή βρίσκεται εκεί για να μας κρατάει εντός του επιτρεπτού πλαισίου που ορίζει το καπιταλιστικό εξουσιαστικό σύστημα.
Από την περίοδο της καραντίνας και μετά, είδαμε τους άμεσους κατασταλτικούς μηχανισμούς του κράτους να πληθαίνουν και νιώσαμε τον κλοιό να στενεύει, καθώς μεταβήκαμε στην “νέα κανονικότητα”. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ολοένα μυρίζουν μπαρούτι, οφείλουμε να συσπειρωθούμε, να συζητήσουμε, να οργανωθούμε και να οξύνουμε τις αντιστάσεις μας. Προηγείται όμως να γνωριστούμε και να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης.
Την Παρασκευή και 13 του Γενάρη λοιπόν, ανταμώνουμε με τους Νίκο Γιαννόπουλο και Άρη Παπαζαχαρουδάκη στον φιλόξενο χώρο του RossoNero, για να συζητήσουμε το θέμα της καταστολής, να μοιραστούμε εμπειρίες και να μιλήσουμε για τη θέση μας απέναντι σε όλα αυτά. Την συζήτηση θα ακολουθήσει μπαρ οικονομικής ενίσχυσης της συλλογικότητας. Φασιστικές, σεξιστικές, ομοφοβικές, τρανσφοβικές και λοιπές εξουσιαστικές συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στον χώρο μας.

ΑΝΑΡΕΣ ελευθεριακή συνέλευση Τρικάλων

https://www.facebook.com/events/842458257011968?ref=newsfeed

Μοιραστείτε το άρθρο