1η ανοιχτή συνέλευση για ένα πολύχρωμο και κινηματικό 2023, Τετάρτη 11/1 στις 20:30 στο infolibre

Ξεκίνημα νέας χρονιάς και η στόχευση της ομάδας Sylvia Rivera -όλα αυτά τα χρόνια- παραμένει σταθερή: προσανατολισμός της δράσης μας στο κίνημα για τα λοατκια+ πλάσματα και το δικαίωμά μας να ζούμε, να εκφράζουμε όπως θέλουμε την ταυτότητα και το φύλο μας, να είμαστε ορατά -με ασφάλεια- στον δημόσιο χώρο, να εργαζόμαστε, να μην δεχόμαστε διακρίσεις και βία. Ξέρουμε ωστόσο ότι αυτό δεν αρκεί σε έναν κόσμο, στον οποίο η καταπίεση είναι συνολική και αγγίζει κάθε πλευρά της ζωής μας. Αυτός είναι ο λόγος που στηρίζουμε και συμμετέχουμε -όπου και όπως μπορούμε- στις κινητοποιήσεις αντίστασης στη βαρβαρότητα. Στον αντισεξισμό, τον αντιρατσισμό και τον αντιφασισμό. Σε όσους εναντιώνονται στον πόλεμο υψώνοντας ένα τεράστιο «ΟΧΙ». Στις εργατικές διεκδικήσεις και κινητοποιήσεις. Για όσα δικαιώματα θα έπρεπε να είναι αυτονόητα, αλλά δεν είναι. Και πρέπει να τα κερδίζουμε καθημερινά με τους αγώνες μας. Σε διαρκή συμπόρευση με όλα τα κινήματα που θα σαρώσουν αδικία, βία και εκμετάλλευση και θα εγκαινιάσουν έναν κόσμο που θα μας χωράει όλα.

Την Τετάρτη 11 Γενάρη συναντιόμαστε για την πρώτη συνέλευση του 2023.

Τσεκάρουμε την κινηματική ατζέντα, συζητάμε και οργανώνουμε:

-τις δράσεις του επόμενου διαστήματος. Προετοιμάζουμε τα επόμενα βήματα για την πανελλαδική μέρα δράσης για τον λοατκι γάμο και τη γονεϊκότητα. Προετοιμαζόμαστε για τα φετινά Pride -τόσο για το αυτοοργανωμένο την άνοιξη όσο και για την παρουσία μας στο Κινηματικό Μπλοκ στην πορεία του Thessaloniki Pride το καλοκαίρι.

-τις αυτομορφώσεις πάνω στον τρανσφεμινισμό, τη νευροδιαφορετικότητα

-το γενναριάτικο λοατκια+ πάρτι μας!

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, 20.30, στέκι infolibre, υπουργού Φ. Δραγούμη 4 (περιοχή Ροτόντας)

Έρχεστε με ιδέες, φαντασία και διάθεση να δουλέψουμε!

Να είμαστε όλ* καλά, να φροντίζουμε η μία την άλλη και να προσπαθούμε καθημερινά για να φτιάξουμε έναν πολύχρωμο κόσμο. Έναν κόσμο, όπου η ομο/τρανσφοβία και ο σεξισμός δεν θα έχουν την παραμικρή θέση.

ομάδα Sylvia Rivera για ένα κινηματικό Thessaloniki Pride

*Συμπεριφορές σεξιστικές, ομο/τρανσφοβικές, ρατσιστικές δεν είναι αυτονόητα ανεκτές.

**Ο χώρος είναι προσβάσιμος για άτομα με κινητική αναπηρία, δεν υπάρχει ωστόσο προσβάσιμη τουαλέτα

Μοιραστείτε το άρθρο