Συγκέντρωση στα δικαστήρια ενάντια στην επανεκκίνηση των εργασιών στο λόφο Στρέφη, Τρίτη 27/12 στις 11:30

Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου εκδικάζεται το αίτημα του Δήμου για επανέναρξη των καταστροφικών εργασιών ανάπλασης που εκπονεί η κτηματομεσιτική εταιρεία Prodea στον λόφο Στρέφη.

Δύο βδομάδες μετά την προσωρινή απόφαση του Πρωτοδικείου που δικαιώνει τους κατοίκους δίνοντας εντολή για παύση των εργασιών έως τις 02/03/2023 όπου θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της Prodea, ο Δήμος Αθηναίων με μια εκδικητική κίνηση κατέθεσε αιφνιδιαστικά -μέσα στις γιορτές- αίτημα για αναστολή της απόφασης, λειτουργώντας σαν εντεταλμένος συνήγορος υπεράσπισης της εταιρείας.

Αλλά είναι τέτοια η αλητεία της δημοτικής αρχής Μπακογιάννη, που έφτασε στο σημείο να ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ και η άμεση επανέναρξη των εργασιών να αποτελεί πλέον ένα εξαιρετικά πιθανό ενδεχόμενο.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ την κρίσιμη αυτή δίκη ώστε να απαιτήσουμε συλλογικά το τέλος της καταστροφής του λόφου Στρέφη που πραγματοποιείται με μαφιόζικο τρόπο από τη δημοτική αρχή ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, την κτηματομεσιτική εταιρεία PRODEA INVESTMENTS και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΚΟΥ ΤΟ ΚΑΛΑ

Ο ΛΟΦΟΣ ΣΤΡΕΦΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ

***

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΚΤΗΡΙΟ 4

ΤΡΙΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 11.30 ΠΜ.

Μοιραστείτε το άρθρο