Ενάντια στη λήθη: Τρία χρόνια από τον μεγάλο εγκλεισμό – Διήμερο εκδηλώσεων/συζητήσεων στο Αυτοδιαχειριζόμενο κυλικείο Νομικής Αθήνας, 16-17/12

Θα συζητηθούν: Η συνεχιζόμενη πειθαρχική διαχείριση της κρίσης από το καπιταλιστικό κράτος και οι σημερινοί ταξικοί αγώνες, το υγειονομικό πραξικόπημα, το ζήτημα της θανατοπολιτικής, οι κοινωνικές αντιστάσεις στην πανδημία, η διαρκής κατάσταση εξαίρεσης κ.α.
Παρεμβαίνουν συλλογικότητες που αγωνίστηκαν ενάντια στην κρατική διαχείριση της πανδημίας.
Προβολές και έκθεση υλικού.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/12:

-7μμ: (Σ)ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ «ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ», «ΕΝΤΑΞΕΙ, ΠΟΙΑ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΤΩΡΑ;», «ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΑ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ» ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ «ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ;» ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (λέσχη ανειδίκευτων)

-9μμ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ (Black and green anarchy)

-10μμ: Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΤΑΞΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (Συνέλευση ενάντια στην βιοεξουσία και την κλεισούρα)

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/12

-4μμ: Προβολή ταινίας: ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

-6μμ: ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ: ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΠΙΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ (Σύντροφος από την Πρωτοβουλία)

-8μμ: ΔΙΑΡΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ: ΜΟΡΦΗ, ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΕΚΔΟΧΕΣ (Αναρχικός Πυρήνας Χαλκίδας, Συσπείρωση Αναρχικών)

-8.30μμ: 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ “ΕΧΘΡΟ”. ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ, ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΟΚ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, ΠΟΛΕΜΟΣ (ΚΕΔ- Avantgarde)

-9μμ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ- ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα υπάρχει έκθεση έντυπου υλικού και προβολές.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΗΘΗ

Μοιραστείτε το άρθρο