Συζήτηση με την κοινότητα των κατειλημμένων προσφυγικών, Παρασκευή 16/12 στις 19:00, χώρος της Πρωτοβουλίας Ψ, Αιθαλίδου 11

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που ξεκινήσαμε την παρέμβαση μας στην κοινότητα των προσφυγικών και μπορούμε να πούμε ότι έχουμε πλέον αναπτύξει μία σχέση με πολλούς από τους ανθρώπους που κατοικούν εκεί.

Αυτό που ίσως θα απέδιδε καλύτερα τη σχέση αυτή είναι η φράση μια “εμπειρία συνύπαρξης”, μία πορεία που μας εμπλέκει σε μία διαρκή αναζήτηση νέων νοημάτων, δυνατοτήτων, απαντήσεων και διεξόδων σε μία κοινωνική πραγματικότητα που παράγει φτώχεια, περιθωριοποίηση και κοινωνική δυστυχία.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας και η αλληλεγγύη είναι θεραπευτική!

Αλληλεγγύη, την ώρα που η κοινότητα και τα μέλη της δέχονται ακόμη μία βίαιη κατασταλτική επίθεση του κράτους και 78 άτομα, μέλη της κοινότητας και αλληλέγγυα, είναι υπόδικα αντιμετωπίζοντας κατασκευασμένες κατηγορίες.

Μία ανοιχτή συνάντηση/συζήτηση είναι πιο επίκαιρη και αναγκαία τούτη τη χρονική στιγμή, για αυτό σας καλούμε την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 στις 7 μ.μ. στο χώρο της Πρωτοβουλίας Αιθαλίδου 11, κοντά στο μετρό Αγ.Ιωάννης , να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας πλάι στην αγωνιζόμενη κοινότητα των προσφυγικών και για να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη μας

 ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥΜΟΡΦΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Θα ακολουθήσει live οικονομικής ενίσχυσης για τα 79 συλληφθέντα και έκθεση ζωγραφικής

*Το έργο της αφίσας είναι της Νikolina Veleva

Μοιραστείτε το άρθρο