Προβολή της ταινίας “Οι Γυναίκες του Λεωφορείου 678”, στα πλαίσια της καμπάνιας για την 25η Νοέμβρη, Πέμπτη 24/11 στις 20:00 στο χώρο του infolibre

Η έμφυλη βία είναι στην ημερήσια διάταξη και μαζί με την φτώχεια εξοντώνει φυσικά και ψυχολογικά γυναίκες, παιδιά, ΛΟΑΤΚΙΑ+ άτομα. Εμείς αρνούμαστε να συνηθίσουμε αυτή τηνΜπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "BASED ON TRUE STORIES CAIRO678 WRITTEN& DIRECTED MOHAMED DIAB NEW FORTISSIMO" “βαρβαρότητα”.
Για αυτό στα πλαίσια της καμπάνιας για την 25η Νοέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην βία κατά των γυναικών, η Συνέλευση Γυναικών 8 Μάρτη και το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Θεσσαλονίκης συνδιοργανωνουν την προβολή της ταινίας “Οι γυναίκες του Λεωφορείου 678”.
Που; Στο infolibre, Υπ. Φιλίππου Δραγούμη
Πότε; Την Πέμπτη 24 Νοέμβρη, στις 20:00
Λίγα λόγια για την ταινία:
Τρεις Αιγύπτιες, οι οποίες έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση ψάχνουν τρόπο να αντιδράσουν, σπάζοντας τα ταμπού και τους κανόνες της σιωπής.
Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, η ταινία του Μοχάμεντ Ντιάμπ, που βραβεύτηκε σε πολλά κινηματογραφικά φεστιβάλ καταγγέλλει την κοινωνική υποκρισία, αλλά και τους νόμους της σιωπής μέσα στην ίδια την οικογένεια στην σύγχρονη Αίγυπτο αλλά και σε όλο τον κόσμο
Έτος παραγωγής: (2010)
Διάρκεια: 100′
Παραγωγή: Αιγυπτος
Παίζουν: Νέλι Καρίμ, Μπούρσα, Ναέντ Ελ Σεμπάι
Σκηνοθεσία: Μοχάμεντ Ντιάμπ
Μοιραστείτε το άρθρο