Συγκέντρωση και πορεία ενάντια στην έξωση της Ιωάννας Κολοβού από το σπίτι της, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μεγάλη συμμετοχή αλληλέγγυου κόσμου στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Ιωάννα Κ. μετά την έξωσή της από το σπίτι της τις πρωινές ώρες.

Πορεία στους δρόμους του Ζωγράφου από εκατοντάδες άτομα με αφορμή την έξωση της Ιωάννας Κολοβού από το σπίτι της, τα ξημερώματα από την αστυνομία, αφού πρώτα έσπασαν την πόρτα με βαριοπούλες.

Posted by Yannis Kemmos on Monday, November 21, 2022

 

Φωτογραφίες από τη συγκέντρωση αλληλεγγύης στην κυρία Ιωάννα Κολοβού στου Ζωγράφου.

Η αλληλεγγύη θα νικήσει!
Κανένα…

Posted by Μένουμε Ενεργοί – υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη on Monday, November 21, 2022

 

Τα Καλέσματα για τη συγκέντρωση


Δεν θα περάσει η έξωση της Ιωάννας! Δίνουμε ραντεβού στις 16:30 στην οδό Αβυδου 146, Άνω Ιλίσια. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας! Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!

Ανοιχτή Συνέλευση ενάντια στην Ακρίβεια “Δεν Βγαίνω”


Δίνουμε ξανά ραντεβού στις 16.30 με συγκέντρωση Αλληλεγγύης: Αβύδου 146-148 / Ζωγράφου, 16.30 Κανείς δεν θα διώξει την συνταξιούχο Ιωάννα Κ. από το σπίτι της!

Αναμέτρηση


Σήμερα, τα ξημερώματα της 21ης Νοέμβρη, δυνάμεις της αστυνομίας παρουσία δικαστικού κλητήρα έσπασαν τη πόρτα της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού και εισέβαλαν βίαια μέσα στο σπίτι της επιχειρώντας καταγραφή αντικειμένων και εκκένωση. Αυτό μετά απο τραπεζική εντολή για πλειστηριασμό που προκύπτει απο ανεξόφλητο καρτοδάνειο των 10.000€ στην τράπεζα Πειραιώς, που πλέον έχει μεταβιβαστεί σε δικαιούχο ιδιώτη μέσω της γνωστής διαδικασίας αγοράς κόκκινων δανείων.

Την ίδια ώρα που η κυρίαρχη αφήγηση επιχειρεί να βαπτίσει επιθέσεις τις πολιτικές παρεμβάσεις σε σπίτια ιθυνόντων της κρίσης. Οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας συνεχίζονται αμείωτοι. Η επίθεση που εξαπολύει το κεφάλαιο σε φτωχά νοικοκυριά για μικροοφειλές, είναι επίθεση στη τάξη μας, στις γειτονιές μας, στον όλο υποχωρούμενο κοινωνικό μας πλούτο

Να υψώσουμε αναχώματα στην αστική τους κομπίνα. Κανένας μόνος απέναντι στη φτώχεια.

Θα πρέπει να περάσουν απο πάνω μας

Καλούμε σε συγκέντρωση υπεράσπισης της οικείας της Ιωάννας. Σήμερα στις 4:00 στην Αβύδου 146, Ζωγράφου

Αναρχική Συλλογικότητα Μασόβκα


Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη! Οι ανάγκες μας πάνω από τα κέρδη τους!
Ξημερώματα της Δευτέρας 21 Νοεμβρίου η αστυνομία μαζί με δικαστικό επιμελητή έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος και ξεκίνησαν διαδικασία βίαιης έξωσης της Ι.Κ. από την πρώτη της κατοικία που βγήκε σε πλειστηριασμό για χρέος 15.000 ευρώ. Προχώρησαν σε καταγραφή αντικειμένων με σκοπό το άδειασμα του σπιτιού το οποίο διακόπηκε προσωρινά λόγω της αλληλεγγύης κατοίκων της γειτονιάς, συλλογικοτήτων και φορέων.
Θα μας βρουν απέναντί τους, σε κάθε προσπάθεια βίαιης έξωσης και υλοποίησης των απάνθρωπων νόμων της τωρινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων για πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Πετάνε στο δρόμο οικογένειες, για να κερδίζουν μια χούφτα τράπεζες. Οι ανάγκες μας για αξιοπρεπή στέγαση, εργασία και διαβίωση είναι πάνω από τα κέρδη των τραπεζών και του κεφαλαίου.
Απαιτούμε εδώ και τώρα να ακυρωθούν και να γίνουν παράνομοι όλοι οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας!
Στηρίζουμε την συγκέντρωση αλληλεγγύης, σήμερα, στις 16.30 έξω από το σπίτι της Ι.Κ., Αβύδου 146-148, Ζωγράφου.
Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στην Έρευνα και την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

ΚΑΜΙΑ ΕΞΩΣΗ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ/ΣΤΡΙΩΝ

Η έξωση φτωχοποιημένων ντόπιων και μεταναστριών είναι ένα σχέδιο που…

Posted by Solidarity With Migrants on Monday, November 21, 2022


Βίαιη εισβολή της αστυνομίας και έξωση στην Ιωάννα Κολοβού από το σπίτι της

Μοιραστείτε το άρθρο