Συγκεντρώσεις αλληλεγγύης στα συλληφθέντα άτομα της πορείας στις 17 Νοέμβρη, Κυριακή 20/11 στις 18:00 στην κατάληψη Παραρτήματος και Δευτέρα 21/11 στις 9:00 στα Δικαστήρια Πάτρας

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στα συλληφθέντα της πορείας 17.11, Κυριακή 20/11 στις 18.00 στην κατάληψη παραρτήματος και Δευτέρα 21/11 στις 9.00 στα δικαστήρια.

ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

Αναρχικοί/Αναρχικές


Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες της διαδήλωσης για τα 49 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Δευτέρα 21/11, στις 9 π.μ στο Δικαστικό Μέγαρο Πατρών

Στις 17/11, κατά τη διάρκεια της μαζικής διαδήλωσης για τα 49 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, η αστυνομία επιτέθηκε στο σώμα της διαδήλωσης με χημικά και ξύλο, κυνηγώντας τα μπλόκ για αρκετή ώρα έξω από το κέντρο και συλλαμβάνοντας στο σωρό.

Το κρεσέντο της κρατικής βίας και τρομοκρατίας που εξαπέλυσαν τα ΜΑΤ στη διαδήλωση αποτελεί κομμάτι του συνολικότερο σχεδιασμού για το τσάκισμα των κοινωνικών και ταξικών αντιστάσεων, την εμπέδωση του φόβου και την επιβολή σιγής νεκροταφείου στην κοινωνία.

Την Δευτέρα 21/11, στις 9 π.μ, η μια συλληφθείσα (που κρατείται ακόμα στην αστυνομική διεύθυνση με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα) αναμένεται να περάσει από τον ανακριτή, ενώ λίγες ώρες αργότερα έχει οριστεί η δίκη για τους υπόλοιπους τρείς συλληφθέντες. Κόντρα στην κρατική καταστολή και στην προσπάθεια τρομοκράτησης του κόσμου του αγώνα, δηλώνουμε πως δεν κάνουμε ούτε βήμα και πως θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την ανατροπή του σάπιου, άδικου και εκμεταλλευτικού συστήματος.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΈΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ

αναρχική ομάδα Δυσήνιος Ίππος

Μοιραστείτε το άρθρο