Συγκέντρωση – Πορεία αλληλεγγύης στην κατάληψη Ντουγρού και στα συλληφθέντα, Σάββατο 5/11 στις 12:00 στην πλατεία Ταχυδρομείου (Λάρισα)

Αυτό το Σάββατο 5/11 συγκέντρωση πορεία πλατεία ταχυδρομείου 12:00Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Οι καταλήψεις είναι αγκάθια και θα ματώσετε για να τις πάρετε.

Όλα μας ανήκουν γιατί όλα είναι κλεμμένα κατάληψη σε βίλες και εγκαταλελειμμένα.

Ξημερώματα της Δευτέρας 31 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης Ντουγρού. Μια επιχείρηση που διήρκεσε δυόμιση ώρες με τις συλλογικές αρνήσεις των συντροφισσών/ων να αποτυπώνονται μέχρι τελευταία στιγμή έμπρακτα πάνω στα κεφάλια αυτών που ανέκαθεν φαντασιώνονταν μια πόλη “καθαρή” από κάθε σπόρο αμφισβήτησης της αγοραίας χωροταξίας της και της καθημερινότητας που δομείται εντός της με όρους αποκλεισμού και βίας προς τους απόκληρους και τις παρίεις στην κανονικότητά της. Τα ντουβάρια μπορεί να έπεσαν προς το παρόν , αλλά αδιαμφισβήτητα έπεσαν πάνω στα κεφάλια τους. Καλούμε σε συγκέντρωση – πορεία υπεράσπισης της κατάληψης γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, το Σάββατο 5 Νοέμβρη στην Πλατεία Ταχυδρομείου στην πόλη της Λάρισας .
ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΝ. ΟΛΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ, ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΕ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΜΕΝΑ.

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΝΤΟΥΓΡΟΥ – ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΠΟΡΕΙΑ : ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ, 12:00, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ (ΛΑΡΙΣΑ)

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΣΤΑ 8 ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ, ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ

Μοιραστείτε το άρθρο