Συγκέντρωση & πορεία για την υπόθεση βιασμού και έκδοσης του 12χρονου κοριτσιού, Σάββατο 15/10 στις 12:00 στο σταθμό μετρό Σεπολίων

Σε μία υπόθεση που έχει κάνει για μία ακόμα φορά φανερό με τον πιο σκληρό τρόπο το επίπεδο σήψης μεγάλου μέρους της ελληνικής κοινωνίας και ιδιαίτερα αυτών που ευαγγελίζονται πατρίδες, θρησκείες και οικογένειες, δοκιμάζονται τα αντανακλαστικά των υπολοίπων. Αυτών που δεν θέλουν να δεχτούν την εξουσία της πατριαρχίας και του συστήματος που εκμετελλεύεται, βιάζει και τσακίζει τα πιο αδύναμα μέλη της κοινωνίας, που διαλύει σε όλα τα επίπεδα ανρθώπους στο βωμό του κέρδους και της αρρωστημένης προσωπικής ικανοποίησης μέσω της επιβολής της εξουσίας. Κινητοποιήσεις αλληλεγγύης στο 12χρονο κορίτσι και ενάντια στους βιαστές, κακοποιητές και μαστρωπούς.


Σάββατο 15/10 στις 12.00 συγκέντρωση & πορεία στο Μετρό Σεπολίων για την υπόθεση βιασμού και έκδοσης 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό από τον Ηλία Μίχο επιχειρηματία της περιοχής.

Ως Sabbat-burn the rich not the witch μαζί με την Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού, Σεπολίων, Ακαδημίας Πλάτωνα καλούμε σε συγκέντρωση και πορεία το Σάββατο σε αλληλεγγύη με το 12χρονο κορίτσι που κακοποιήθηκε συστηματικά στα χέρια του 53χρονου επιχειρηματία. Να παρθούν τώρα μέτρα για την προστασία και την ψυχοοικονομικη στήριξη του παιδιού και της οικογενειάς του.

ο σύστημα προωθεί και συγκαλύπτει βιαστές, μαστροπούς, κυκλώματα, εκείνοι κακοποιούν και κερδοσκοπούν πάνωστα σώματα των πιο φτωχών.

12 χρονών, πήγε στο παντοπωλείο ενός επιχειρηματία “υπεράνω πάσης υποψίας” για να δουλέψει εκει, γιατί η οικογένειά της ήταν σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση θεωρώντας τόσο η ίδια, όσο και η οικογένεια της πως θα είναι ασφαλες. Άλλωστε ο συγκεκριμένος τύπος ήταν ένας “σωστός” οικογενειάρχης, αναγνωρίσιμος στην περιοχή με μοτό το “πατρίς θρησκεία οικογένεια”. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ποσο σάπιο είναι το μότο αυτό. Ένα παιδί της εργατικής τάξης αντιμετώπισε ένα καλά στημένο κύκλωμα στη γειτονιά της. Ένας επιχειρηματίας της περιοχής, με διασυνδέσεις με το κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, με πολλές γνωριμίες και χρήματα, βίασε, απείλησε και άρχισε να εκδίδει ένα 12χρονο κορίτσι για να βγάλει ο ίδιος λεφτά. Προφανώς το παιδί και η οικογένειά του ουδεμία συναίνεση έδωσαν, ούτε κανένα “όφελος” θα μπορούσαν να έχουν (όπως υπονόησε ο δράστης) από αυτή την κακοποίηση. Η σχέση του παιδοβιαστή μαστροπού με πολιτικά στελέχη της χώρας, αλλά και την εκκλησία αποδεικνύει το πόσο καλά δικτυωμένος είναι, το ποσό εύκολο είναι να ξεφύγει, όπως έχουμε δει σε τόσες άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακόμη, χαρακτηριστικό πως η σύζυγος του δράστη προσπάθησε σύμφωνα με τη μαρτυρία της μητέρας της επιζώσας να τη “δωροδοκήσει” για να μην αποκαλύψει τι συνέβη. Η σύζυγός του είναι αναπληρώτρια πρόεδρος της 4ης κοινότητας του Δήμου Αθηναίων με τη ΝΔ και μέλος του ΔΣ του βρεφοκομείο Αθηνών. Τέτοια πρόσωπα, που διψούν για εξουσία και χρήμα και πολλές φορές κακοποιούν και με άμεσο τρόπο είναι αυτά που προωθούνται από το σύστημα. Ο δήμος Αθηναίων αντί να φροντίσει για τα φτωχά παιδιά, έχει άλλες προτεραιότητες: να δέρνει πατεράδες που παίζουν μπάσκετ στο Λόφο Στρέφη για να υλοποιήσει αναπλάσεις του κεφαλαίου και να φέρνει τα ΜΑΤ να περιφρουρούν την πλατεία Εξαρχείων βράδυ πρωί. Το κράτος και η κυβέρνηση έχουν χρήματα για την καταστολή και τον πόλεμο αλλά όχι για να προστατεύσουν τα παιδιά της εργατικής τάξης. Ταυτόχρονα έχουν στους κόλπους τους αυτά τα κυκλώματα και τα συγκαλύπτουν επιμελώς.

Εμείς βρισκόμαστε στο πλάι της επιζώσας, η γειτονιά της, η εργατική τάξη, θα αποτελέσει την αγκαλιά που χρειάζεται.

-Απαιτούμε εδώ και τωρα να στηριχθεί οικονομικά και ψυχολογικά η επιζώσα με δημόσια μέριμνα.

-Ασφαλείς δομές για επιζώντα έμφυλης βίας

-Να τελειώνουμε με το trafficking και την έμφυλη βία.

-Κανένας άνθρωπος στο δρόμο, κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, νερό, φαγητό, τα απαραίτητα για την κάλυψη των αναγκών μας.

-Καμία μόνη. Κανένα λιγότερο.

Sabbat – Burn the Rich not the Witch

https://www.facebook.com/events/800823697696624/?ref=newsfeed


ΑΝΤΑΡΣΥΑ 4ης δημοτικής κοινότητας Αθήνας: Σ’ αυτούς τους δρόμους, σ’αυτές τις γειτονιές δεν χωρούν βιαστές και κακοποιητές

Σ’ αυτούς τους δρόμους, σ’ αυτές τις γειτονιές

δεν χωρούν βιαστές και κακοποιητές

Η Τοπική Επιτροπή ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. 4ης δημοτικής κοινότητας Αθήνας στηρίζει την πορεία που καλείται για το ζήτημα του παιδοβιαστή και μαστροπού, το Σάββατο στις 12:00, στο μετρό “Σεπόλια” και καλεί όλα τα μέλη και τις/τους φίλες/φίλους της στην περιοχή να δώσουν το παρών.

Απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση – η οποία καθημερινά αποκαλύπτεται πως έχει βάθος – και να διωχθούν όλοι οι βιαστές του μικρού κοριτσιού καθώς και οι υποψήφιοι πελάτες που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Καλούμε τους γείτονες που τυχόν γνωρίζουν περισσότερα πράγματα για τα έργα και τις ημέρες του Ηλία Μίχου και πιθανών συνεργατών του να προβούν σε καταγγελίες. Από αυτή την δυσώδη υπόθεση δεν πρέπει να μείνει τίποτα αφανέρωτο. Ως τοπική επιτροπή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ασκήσουμε πολιτική πίεση ώστε να προχωρήσουν οι έρευνες και να μην υπάρξει συγκάλυψη. Δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στις διωκτικές και δικαστικές αρχές, οι οποίες μόνο υπό λαϊκή πίεση μπορεί να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Η γειτονιά μας θα πρέπει να αγκαλιάσει την 12χρονη και την οικογένειά της αποδεικνύοντας ότι αν κάποιοι ανάμεσά μας έχουν χάσει την ανθρωπιά τους, οι περισσότεροι κι οι περισσότερες είμαστε άνθρωποι που δεν ανεχόμαστε τον παιδοβιασμό, την έμφυλη βία, τις κακοποιήσεις. Στις γειτονιές μας δεν χωρούν τέτοιες συμπεριφορές!

Ταυτόχρονα, θα πρέπει να αγωνιστούμε απέναντι στο πλαίσιο φτώχειας και εκμετάλλευσης που στην προκειμένη περίπτωση κατέστησε τον βιασμό του κοριτσιού εφικτό. Οι φτωχοί, οι μικροί κι οι ευάλωτοι μένουν απροστάτευτοι και έρμαια σε κάθε είδους ορέξεις σε μια κοινωνία βαθιών ανισοτήτων. Στις λαϊκές γειτονιές του Κολωνού, της Ακαδημίας Πλάτωνος, των Σεπολίων που βιώνουμε όλο και περισσότερο την παρόξυνση των ανισοτήτων, ο αγώνας για ζωή με αξιοπρέπεια είναι μονόδρομος.

· Όλοι και όλες μαζί απέναντι στο σύστημα που γεννά φτώχεια, εκμετάλλευση, καταπίεση και βία.

· Να φτιάξουμε έναν κόσμο ισοτιμίας – αλληλεγγύης – σεβασμού.

· Να δημιουργηθούν νέες και να στελεχωθούν οι υπάρχουσες δομές πρόνοιας και υποστήριξης για φτωχούς και άπορους, για θύματα (παιδο)βιασμών και έμφυλης κακοποίησης.

Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ 4ης δημοτικής κοινότητας Αθήνας


Αφεντικά, επιχειρηματίες, πολιτικά στελέχη, δημοτικοί σύμβουλοι, παπάδες, μπάτσοι, «πατρίς-θρησκεία-οικογένεια», ευυπόληπτοι πολίτες-παιδοβιαστές

Το «κύκλωμα» που βιάζει, κακοποιεί, διακινεί σε δίκτυα trafficking, συγκαλύπτει τα εγκλήματά του και απειλεί τα θύματα να σιωπήσουν, το ίδιο σύστημα που πνίγει ανθρώπους στα σύνορα, δεν είναι άλλο από το ίδιο το ΚΡΑΤΟΣ και τους μηχανισμούς του.

Στα Σεπόλια, την Ηλιούπολη, τα Πατήσια, τη Θεσσαλονίκη, στο Εθνικό Θέατρο, στα προσφυγικά camp και τα σύνορα

ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ-ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ-ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

Συγκέντρωση- διαδήλωση: Σάββατο 15/10, μετρό Σεπολίων, 12.00

Ομάδα ενάντια στην πατριαρχία (Αθήνα)- Αναρχική Πολιτική Οργάνωση


Ταξικό μίσος για τον νεοδημοκράτη παιδοβιαστή και προαγωγό Η. Μίχο και το σύστημα που τον εξέθρεψε και τον καλύπτει: το κράτος, το κεφάλαιο, την πατριαρχία. (Συγκέντρωση, Τετάρτη 12/10, 6μμ, μετρό Σεπόλια, Διαδήλωση, Σάββατο 15/10, 12μμ, μετρό Σεπόλια)

Ο κατ’ εξακολούθηση βιασμός, ο βασανισμός και η εκπόρνευση 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, από το αφεντικότης μητέρας του, γνωστού νεοδημοκράτη πολιτευτή, συνδεδεμένου στενά με μεγαλόσχημους πολιτικούς της Δεξιάς, αστυνομικούς διοικητές του ΑΤ Κολωνού, δημοσιογράφους και εκκλησιαστικούς παράγοντες, έρχεται να καταδείξει με τον πλέον εμφατικό τρόπο τη φρικτή φύση του καπιταλισμού, του κράτους και της πατριαρχίας, ως συστημάτων εκμετάλλευσης και καταπίεσης, ως συστημάτων που δομούνται και αναπαράγονται, τόσο μοριακά όσο και σε κλίμακα, μέσα από τη χρήση των πιο στυγνών μεθόδων βίας, πειθάρχησης και επιβολής.

Ένα μείζον κοινωνικό γεγονός που έρχεται, ειδικότερα, να επισημάνει το χαρακτήρα της Τάξης που κυβερνά τη χώρα και του πολιτικού της προσωπικού: ως της κατ’ εξοχήν ιστορικά πολιτικής δύναμης των ταγματασφαλιτών, των μαυραγοριτών, των βασανιστών και των βιαστών, ως της δύναμης που εκφράζει και πριμοδοτεί σήμερα στο απόλυτο την ελληνική εκδοχή της πατριαρχίας, του δόγματος Πατρίς- Θρησκεία -Οικογένεια, του δόγματος εκείνου που εξασφάλιζε διαχρονικά στους πιστούς του, τους πάσης φύσεως ευυπόληπτους του εθνικού κορμού, τη δυνατότητα και την ασυλία να βιάζουν, να εκπορνεύουν και να κακοποιούν.

Ένα γεγονός, τέλος, που θέτει εμφατικά ενώπιων των ευθυνών της, την εργατική τάξη, το λαό, τη νεολαία, το κίνημα, να ορθώσουν ανάστημα μπροστά στην πολυεπίπεδη κρίση του συστήματος σήμερα : στην ακρίβεια, τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, την έμφυλη βία και την πατριαρχία, τον φασισμό, που πάει να σηκώσει κεφάλι, επιτελώντας τον ιστορικό του ρόλο ως δεκανίκι του συστήματος.
Αν ο Μίχος αποτελεί πράγματι σάρκα από τη σάρκα του συστήματος, αν ο Μίχος συμπυκνώνει την ουσία του ταξικού μας εχθρού, τότε το διαζευκτικό “ή” ανάμεσα στο ΕΜΕΙΣ και ΑΥΤΟΙ γίνεται αληθινό, ειλικρινές και σε τελικά ανάλυση ρεαλιστικό μόνο με την ΕΞΕΓΕΡΣΗ.
Μετά τον Κολωνό τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο!

ΤΑΞΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΟ Η. ΜΙΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΈΘΡΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ
ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΜΠΑΤΣΟΙ, ΠΑΠΠΑΔΕΣ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, Ο ΜΙΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!

Όλοι-ες στις κινητοποιήσεις στον Κολωνό:
-Συγκέντρωση σταθμός Μετρό Σεπολίων Τετάρτη 12/10, 6μμ
-Διαδήλωση σταθμός Μετρό Σεπολίων Σάββατο 15/10, 12μμ

Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστ(ρι)ών)


Το κύκλωμα μαστροπείας που αποκαλύφθηκε στα Σεπόλια δεν αποτελεί παρά την κορυφή ενός παγόβουνου συστηματικής έμφυλης βίας, εκβιασμών και συγκαλύψεων. Η φτώχεια, η εξαθλίωση, η έλλειψη ψυχοκοινωνικών μονάδων στήριξης εντείνουν τα περιστατικά αυτά ενώ διαρκώς δημιουργούν τις πλέον ευνοϊκές συνθήκες να εμφανίζονται διαρκώς νέα. Έτσι συνέβη και με το 12χρονο παιδί από τα Σεπόλια, που σε τόσο νεαρή ηλικία και προερχόμενη από φτωχιά, εργατική οικογένεια, αναγκάστηκε να εργαστεί στο παντοπωλείο του 53χρονου Ηλία Μίχου, “οικογενειάρχη” και “επιχειρηματία” υπεράνω πάσης υποψίας.

Σε μια συνθήκη, λοιπόν, με ευθύς εξαρχής υπερβολικά άνιση κατανομή εξουσιών όπως είναι η εργασία ως τέτοια, πολλώ δε μάλλον όταν περιλαμβάνει ένα 12χρονο κορίτσι που αναγκάζεται να στηρίξει οικονομικά την οικογένεια της πριν καλά-καλά ενηλικιωθεί, ο Ηλίας Μίχος, με διασυνδέσεις με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και ευρύτερα, βίαζε, απειλούσε και εξέδιδε την ανήλικη με σκοπό να βγάλει ο ίδιος χρήματα. Οι διασυνδέσεις του με επιφανή στελέχη του κυβερνώντος κόμματος αποδεικνύουν αφενός το πόσο καλά δικτυωμένος ήταν και το ότι δρούσε εντός ενός ευρύτερου κλίματος ατιμωρησίας, αφετέρου το ότι τέτοια φαινόμενα δεν προκύπτουν εν κενώ, ούτε καν αποτελούν τυχαίες και σποραδικές εξαιρέσεις ή ακραίες περιπτώσεις- είναι δομικό συστατικό ενός συστήματος που εξαθλιώνει και εκμεταλλεύεται ανθρώπινες ζωές ανάλογα με την κοινωνική τους τάξη, το φύλο τους κ.ο.κ.

Απέναντι στη ζοφερή αυτή πατριαρχική πραγματικότητα υψώνουμε τείχος φεμινιστικής αλληλεγγύης για το θύμα φωνάζοντας “Έξω οι βιαστές από τις γειτονιές μας”

Όλες, όλα και όλοι στην συγκέντρωση στα Σεπόλια το Σάββατο 15/10 στις 12:00!

Κιουρί@


Πρόσφατα βγήκε στην επιφάνεια ένα περιστατικό όπου ο Ηλίας Μίχος βίαζε και εξέδιδε για μήνες ένα 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια δίπλα στο μετρό, έχοντας μάλιστα έρθει σε επαφή με 213 άτομα για τον σκοπό αυτό. Ο άντρας αυτός ήταν επιχειρηματίας, και με ισχυρές συνδέσεις με την εκκλησία και τη ΝΔ, της οποίας ήταν και μέλος.

Άτομα που αναζητούν δύναμη και εξουσία, είτε χρηματική είτε κοινωνική και πολιτική, δεν αρκούνται σε έκφραση τους μόνο σε ιδεολογικό και αφηρημένο πλαίσιο, μέσα από ιεραρχικές δομές, αλλά την επιβάλουν άμεσα στα σώματα άλλων (όπου εξάλλου καταλήγει αναπόφευκτα). Αντίστοιχα η πατριαρχική κοινωνία (τόσο η ελληνική αλλά και παγκόσμια) διδάσκει στους άντρες ότι η αξία τους βασίζεται στην επιβολή τους, κατά κύριο λόγο πάνω σε θηλυκότητες και όποιο άτομο δεν ταιριάζει στα εκάστοτε σεξιστικά και ομοφοβικά πρότυπα. Βλέπει επίσης τις θηλυκότητες, μονάχα ως αντικείμενα και πόρους προς χρήση, με αποτέλεσμα να ωθεί και να επιτρέπει στους άντρες την κακοποίηση, το βιασμό και την εκμετάλλευση θηλυκοτήτων.
Επανειλημμένα έχει φανεί ότι συγκαλύπτονται περιστατικά έμφυλης βίας από θύτες σαν τον βιαστή της 12χρονης και τους συνεργούς του που έχουν πολιτικές διασυνδέσεις και θεσμική ή οικονομική δύναμη. Θύτες πολλές φορές τη γλυτώνουν, επειδή είναι επιχειρηματίες (όπως οι βιαστές της Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη), αποτελούν μέρος των θεσμών του κράτους (όπως μπάτσοι στην Ηλιούπολη) ή έχουν στενές σχέσεις με την εξουσία (όπως ο Λιγνάδης). Τέτοια άτομα προστατεύονται από τα δικαστήρια, ενώ η οδύνη των θυμάτων παρατείνεται, και παράλληλα τα ΜΜΕ κατευθύνουν την οργή του κόσμου σε αποδιοπομπαίους τράγους.

Οφείλουμε όλα να σταθούμε στο πλάι του 12χρονου κοριτσιού και κάθε άλλου υποκειμένου που δέχεται έμφυλη βία, καταπίεση και διακρίσεις. Να παλέψουμε ώστε να κυνηγηθεί κάθε βιαστής και παραβιαστής, όση εξουσία και αν έχει. Να αντισταθούμε και να εξαλείψουμε τη πατριαρχία και τον σεξισμό, σε κάθε χώρο που υπάρχουμε – στη σπίτι, στη σχολή, στη γειτονιά και στους δρόμους της πόλη μας.

Όλες/οι/α στη φεμινιστική πορεία προς αλληλεγγύη με τη 12χρονη, το Σάββατο 15/10 στις 12:00 στο Μετρό Σεπολίων

Αυτόνομο Σχήμα ΗΜΜΥ

Αυτόνομη Πρωτοβουλία Μηχανολόγων


Από τα Σεπόλια έως την Κυψέλη και παντού

Το κράτος και ο καπιταλισμός παράγει
Φτώχεια, εξαθλίωση και κανιβαλισμό

Ενάντια στους (παιδο)βιαστές και τα κυκλώματα trafficking,

Ενάντια στον φασισμό και τον κοινωνικό κανιβαλισμό

Ενάντια στην εκμετάλλευση και καταπίεση ανθρώπου από άνθρωπο και το σύστημα που τα γεννά

Αγώνας για μια κοινωνία ισότητας, αλληλεγγύης ελευθερίας!

Συγκέντρωση- διαδήλωση: Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022 | 12:00 | μετρό Σεπολίων

Συνέλευση Αντίστασης και Αλληλεγγύης Κυψέλης/Πατησίων


Κάλεσμα στην πορεία στα Σεπόλια, Σάββατο 15/10 στις 12:00 , μετρό Σεπολίων|αναρχική φεμινιστική συλλογικότητα Αqua Tofana

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΒΙΑΣ

Όσο και αν προσπαθούμε να πείσουμε τις εαυτές μας πως δεν πέφτουμε απ’ τα σύννεφα με κάθε νέο περιστατικό έμφυλης βίας, τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε σοκαρισμένες την υπόθεση οργανωμένου κυκλώματος έκδοσης και πολλαπλών βιασμών της δωδεκάχρονης στα Σεπόλια. Κεφάλι του κυκλώματος είναι ο Ηλίας Μίχος, 53 ετών, κάτοικος Σεπολίων, με μαγαζί προϊόντων υγιεινής (Δράμας 38, Κολωνός) και έμπρακτος υποστηρικτής του δόγματος πατρίδα – θρησκεία – οικογένεια.

Πρόκειται για ένα κύκλωμα με εκατοντάδες βιαστές των οποίων τα ονόματα η αστική δικαιοσύνη καθυστερεί να δημοσιοποιήσει, σε αντίθεση με τη διαπόμπευση των σεξεργατριών το ’12. Γεγονός που ξανα-φανερώνει το τι θεωρεί το πατριαρχικό κράτος δημόσιο κίνδυνο, ποιους επιλέγει να εκθέσει και ποιους να προστατέψει.

Και εκατοντάδες βιαστές σημαίνει πως χιλιάδες άλλοι ήξεραν, είχαν δει, συγκάλυπταν ή σιωπούσαν. Όσο τα καθεστωτικά ΜΜΕ ξεπλένουν άλλο ένα περιστατικό πατριαρχικής βίας, εμείς ουρλιάζουμε:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ – ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΜΟΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ & ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΑΣ – ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ Η ΜΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ

Η ΔΙΑΚΑΙΩΣΥΝΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΡΓΗ, Η ΟΡΓΗ ΝΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΚΡΑΤΟΣ-ΚΕΦΑΛΑΙΟ-ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΧΙΑ

ΟΛΕΣ\ΟΙ\Α ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15/10 ΣΤΙΣ 12:00 ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΕΠΟΛΙΩΝ

αναρχική φεμινιστική συλλογικότητα Aqua Tofan

 

Μοιραστείτε το άρθρο