Εκδήλωση για τον αγώνα των μεταναστριών στο camp του Ελαιώνα, Παρασκευή 14/10 στις 19:00 στο Αυτοδιαχειριζόμενο Κυλικείο Νομικής

Συζήτηση – Εκδήλωση για τον αγώνα των μεταναστριών ενάντια στην εκκένωσή τους από το camp του ΕλαιώναΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "Εκδήλωση Συζήτηση για τον αγώνα ενάντια στην εκκένωση των μεταναστ(ρι)ών του Ελαιώνα. Παρασκευή 14/10 ώρα 19:00 Αυτοδιαχειριζόμενο Κυλικείο Νομικής Θα ακολουθήσει μπαρ οικονομικής ενίσχυσης για έξοδα υλικής στήριξης του αγώνα. D'SPLACEMEN MIGRANTS อสιน US FODISTIACE ELEONAS RE HEAL THCARE PA FOR ALL συνέλευση Solidarity With Migrants"
Την Παρασκευή, μαζευόμαστε στο ΑΚΝ, και συζητάμε με μετανάστες από το καμπ του Ελαιώνα για τον πολύμηνο αγώνα ενάντια στην βίαιη εκκένωσή τους.
Θα ακολουθήσει μπαρ οικονομικής ενίσχυσης για οικονομική στήριξη του αγώνα και υλική στήριξη μεταναστών από το camp. (νομική, ιατρική κ.ά.)
Info talk for the struggle of migrants against their eviction from Eleonas Camp.
On Friday, we meet at Selforganised Law School Cantine (AKN) to discuss with migrants from Elaionas camp about the ongoing struggle against their violent eviction from the camp.
After the discussion, we will have a bar for financial support of the struggle and material support of the migrants of Elaionas (Legal support, medical support, etc)
Solidarity With Migrants
Μοιραστείτε το άρθρο