Δυναμική παρέμβαση της Μεγάλης Παναγίας απέναντι στις “κοινωνικές διαβουλεύσεις” της Εldorado

Η Επιτροπή Αγώνα Μεγάλης Παναγίας και οι αγωνιζόμενοι απέναντι στο θάνατο και την καταστροφή που σπέρνει η eldorado, απάντησαν δυναμικά στις κοροϊδίες και τις “ξαφνικές ευαισθησίες” της εταιρείας που καταδυναστεύει τον τόπο καταστρέφοντας το περιβάλλον, διχάζοντας τις τοπικές κοινωνίες και δημιουργώντας πολεμικό κλίμα. Εδώ και 10 χρόνια έχει προκαλέσει ανυπολόγιστες καταστροφές στο περιβάλλον αλλά και στις ζωές των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής. Την Πέμπτη 1/9 βρέθηκαν στη Μεγάλη Παναγία σε μία “προσπάθεια” να πραγματοποιηθούν κοινωνικές διαβουλεύσεις για να κερδίσουν την κοινωνική συναίνεση… προσπαθώντας για μία ακόμη φορά να εξαπατήσουν την τοπική κοινωνία.

Όπως έγραψε η Επιτροπή Αγώνα Μεγάλης Παναγίας στο κάλεσμα που απηύθυνε:

Την Πέμπτη 1/9 από το πρωί στις 9:00 μέχρι και τις 19:00 το απόγευμα όλοι στο δημοτικό θέατρο.
Εδώ και 10 χρόνια η Eldorado καταστρέφει την περιοχή και κοροϊδεύει την ελληνική κυβέρνηση, τους εργαζόμενους και την τοπική κοινωνία.
Η Eldorado, που ρίζωσε στον τόπο μας σαν την κατάρα, σπέρνοντας ψέμματα, σάπιες υποσχέσεις και διχασμό, τώρα που όπως λέει απέκτησε κοινωνική ευαισθησία, έρχεται την Πέμπτη 1/9 στην Μ. Παναγία για να κερδίσει την κοινωνική συναίνεση, μέσω μιας διαδικασίας τυπικά και ουσιαστικά ανυπόστατης και απαράδεκτης.
Εμείς ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα εδώ για να θυμίζουμε ότι η κοινωνική ειρήνη δεν κατακτιέται με κοροϊδίες και ευχολόγια, ούτε εξαγοράζεται με τη σιωπή και τα φιλοδωρήματα.
Eldorado σημαίνει καταστροφή, υποταγή και θάνατος.
Καμία συνενοχή, καμία αποδοχή, καμία συναίνεση.
Κάτω η σκλαβιά της Eldorado.

Μοιραστείτε το άρθρο