Παράσταση: ΝΕΟ-ΜΕΤΑ-POST-PUNK-EΞΩ-ΟΙ-ΜΠΑΤΣΟΙ-ΑΠΟ-TO-ΑΠΘ-Cabaret, Παρασκευή 24/6 στις 20:00 στην Πλατεία Χημείου

Μετά από την επιτυχημένη προσγείωση στην πλατεία του Αγίου Θεράποντα και έχοντας αποκτήσει μια οικειότητα με τους ντόπιους πληθυσμούς, ο κομήτης του δικτύου καλλιτεχνών εκτοξεύεται και πάλι με την τροχιά του να γέρνει προς τα αχανή και δυσπρόσιτα εδάφη του πανεπιστημιακού campus.

Αυτό που αντικρύζουμε μοιάζει προιόν επιστημονικής φαντασίας.. μόνο που είναι η πραγματικότητα…

Στρατιές από μεταλλαγμένα ρομποκοπ έχουν στρατοπεδεύσει γύρω από την πηγή της θετικής γνώσης, εμποδίζοντας την πρόσβαση σε υπό κατασκευή και υπό κατάρρευση βιβλιοθήκες και εξαπολείοντας επίθεση σε οτιδήποτε φαντάζει διαφορετικό στα τυφλά τους μάτια.

Όμως, ορδές αιωνίων φοιτητ(ρι)ων και μη περνούν συχνά από μπροστά τους, ρίχνοντας τους κάθε μορμής σκουπιδόμορμη μάζα μαζί με μπόλικα σιχτίρια όποτε έχουν την ευκαιρία.

Μετά από μια μικρή αιώρηση, ο κομήτης του δικτύου αποφασίζει την προσεδάφιση στο μυθικό συντριβάνι της πλατείας Χημείου και ένα ΝΕΟ-ΜΕΤΑ-POST-PUNK-ΕΞΩ-ΟΙ-ΜΠΑΤΣΟΙ-ΑΠΟ-ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ-Cabaret ξεκινάει. Περάστε κόσμε! Φέρτε κουρελούδες, υπνόσακους, καρεκλάκια και τα νεροπίστολα σας!

RELOAD: Και εκεί στον πολύτιμο ορίζοντα του μυθικού συντριβάνιου της πλατείας Χημείου, εμφανίστηκαν κάποια αιθέρια πλάσματα από τον μακρινό πλανήτη της θ.ο. Κουίντας και σκάρωσαν ένα εργαστήρι όλο τρέλα και παιχνίδι που θα λάβει χώρα 17:00-20:00 στα περίχωρα της Χημείου!

Δίκτυο Καλλιτεχνών

Μοιραστείτε το άρθρο