Αυτοοργανωμένη συναυλία, Σάββατο 28/5 στις 21:00 στις Εστίες ΦΕΕΜΠ (Αθήνα)

Ένας απ’ τους στόχους της συνέλευσής μας είναι η ανάδειξη και η επικοινώνηση των προταγμάτων της αυτοοργανωμένης έκφρασης με συνελεύσεις, ομάδες και ατομικότητες με τις οποίες συμμεριζόμαστε κοινές κεκτημένες αντιλήψεις ή συνδιαμορφώνουμε αντίστοιχες νέες, πάνω στα περιεχόμενα του πολιτικού diy.
Μία απ’ αυτές τις συνελεύσεις, είναι η συνέλευση του αυτοδιαχειριζόμενου μουσικού στούντιο στις Φοιτητικές Εστίες ΕΜΠ (StuΔio), με την οποία αποφασίσαμε να συνδιοργανώσουμε μια αυτοοργανωμένη συναυλία, συνδιαμορφώνοντας τα περιεχόμενά της μέσα από κοινές συνελεύσεις.

Στα πλαίσια αυτά, το Σάββατο 28/5/2022 στις εστίες ΕΜΠ και ώρα 9μμ στήνουμε από κοινού μια αυτοοργανωμένη συναυλία μαζί με το StuΔio και τους Blom (drone’n’roll), Living under drones (noise, post-harcore), Dead elephant (doom/ sludge), Nteka (emo/ post-hardcore), Plebah (noise, post-hardcore) για τη στήριξη του StuΔio και της Υπόγας.

Στο χώρο της συναυλίας θα υπάρχουν distro και bookstro με αυτοοργανωμένες κυκλοφορίες, καθώς και τα αυτοπαρουσιαστικά κείμενα των 2 συνελεύσεων.
Το bar θα λειτουργεί με ελεύθερη συνεισφορά.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

Αυτοπαρουσιαστικό κείμενο αυτοδιαχειριζόμενου μουσικού στούντιο στις ΦΕΕΜΠ (StuΔio)

Κείμενο θέσεων Υπόγας Κ94

Μοιραστείτε το άρθρο