Στήριξη του συλλόγου μουσικών βορείου Ελλάδος για τη συναυλία ειρήνης, Τρίτη 29/3 στις 20:00 στα Προπύλαια

Ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος στηρίζει την πρωτοβουλία της “Αλληλεγγύης για όλους” για την συναυλία Ειρήνης που διοργανώνει.

Το μοναδικό σύνθημα που υπάρχει είναι: ΕΙΡΗΝΗ! Στεκόμαστε αλληλέγγυοι, με θαυμασμό, δίπλα σε όλους τους εκλεκτούς συναδέλφους μουσικούς και τραγουδιστές που επώνυμα συμμετέχουν. Στους “Μουσικούς σε δράση” που ανέλαβαν να οργανώσουν την ορχήστρα και να υποστηρίξουν το μεγάλο αυτό εγχείρημα. Καθώς και σε όλους τους αφανείς τεχνικούς και συντελεστές της διοργάνωσης. Στεκόμαστε όμως και θα είμαστε πάντα απέναντι, σε όλους τους αυτόκλητους κριτές, είτε είναι γόνοι πολιτικών τζακιών, είτε είναι σαλτιμπάγκοι της πολιτικής, είτε είναι “καλοταισμενοι” από το σύστημα “δημοσιογραφίσκοι”, που όλοι μαζί κοιτάνε την κοινωνία πίσω από τα φιμέ τζάμια της λιμουζίνας και θεωρούν τη χώρα μας δικό τους φέουδο, προσπαθώντας να γελοιοποιήσουν Έλληνες καλλιτέχνες με παγκόσμιο εκτόπισμα. Ξαπλώστε ξανά στους αναπαυτικούς καναπέδες που στρώνει το υπηρετικό προσωπικό σας…

Ναι! Εμείς οι μουσικοί και τραγουδιστές μπορούμε! Ενώνουμε τις φωνές για την ΕΙΡΉΝΗ και διοργανώνουμε συναυλίες με τη συμμετοχή μας και μόνον, χωρίς χρειαζόμαστε φανφάρες, πυροτεχνήματα και σαχλαμάρες…! Καταδικάζουμε ΟΛΟΥΣ τους επεκτατικούς πολέμους και είμαστε αλληλέγγυοι σε ΟΛΟΥΣ τους πρόσφυγες. Ναι! Εμείς τραγουδήσαμε τους ποιητές μας και σήμερα μια είναι η λέξη – σύνθημα που μας έμαθαν και τα περικλείει όλα: ΕΙΡΗΝΗ!

Μοιραστείτε το άρθρο