Συναυλία στο Άγαλμα Βενιζέλου στα πλαίσια του τριημέρου ενάντια στο ρατσισμό και το φασισμό-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙΝΤΕΟ

Τριήμερο εκδηλώσεων και δράσεων πραγματοποιείται από τις Α’, Γ’ Ε’ Ζ’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης και το Σύλλογο Εκπαιδευτικών ΠΕ Λαγκαδά ενάντια στο ρατσισμό και το φασισμό. Η συμμετοχή των σωματείων είχε στόχο να διατρανώσει ότι δεν θα γίνει επιτρεπτή η δράση φασιστών μέσα και έξω από τα σχολεία και να συνδέσει τον αντιφασιστικό αγώνα με την εναντίωση στον πόλεμο Ρωσίας-Η.Π.Α-ΝΑΤΟ-Ε.Ε.

Το τριήμερο δράσεων περιλαμβάνει: την πραγματοποίηση αντιφασιστικών, αντιρατσιστικών και αντιπολεμικών δράσεων στα σχολεία την Παρασκευή 18/3 και την Δευτέρα 21/3 (απευθύνουμε αίτημα στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης να αποστείλουν σχετική οδηγία να πραγματοποιηθούν για ένα 2ωρο στα σχολεία δράσεις με αντίστοιχο περιεχόμενο), τη συμμετοχή της Ε΄ ΕΛΜΕ στη συγκέντρωση – πορεία στις 19/3 στις 12 μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου, την οργάνωση αντιφασιστικής, αντιρατσιστικής, αντιπολεμικής συναυλίας την Κυριακή 20/3, στις 5 μ.μ., στο Άγαλμα Βενιζέλου με τη συμμετοχή μαθητικών συγκροτημάτων και του Δημήτρη Ζερβουδάκη (απευθυνόμαστε και σε άλλους καλλιτέχνες).

Η συναυλία στο Άγαλμα Βενιζέλου η οποία ξεκίνησε στις 18:00 είναι σε εξέλιξη. Σε αυτήν συμμετείχαν ο Δημήτρης Ζερβουδάκης και μαθητικά συγκροτήματα.

Μοιραστείτε το άρθρο