Συγκέντρωση αλληλεγγύης στα συλληφθέντα από τη βίαιη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στις 8/2 πραγματοποιείται στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης – ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Σε συλλήψεις δύο αγωνιστών προχώρησε η αντιτρομοκρατική τα ξημερώματα της Τρίτης 8/2 με την κατηγορία τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού στη είσοδο του «Ιδρύματος Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού». Την ίδια ημέρα το απόγευμα πραγματοποιείται εισβολή στα σπίτια των συλληφθέντων και προχωρούν σε μία ακόμα προσαγωγή ενός ατόμου. Σε συγκέντρωση αλληλεγγύης κάλεσαν συλλογικότητες σήμερα έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

11:25: Αλληλέγγυος κόσμος στα τρία συλληφθέντα από την επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής βρίσκεται έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης. Πληροφορίες αναφέρουν πως θα προσπαθήσει το κράτος να τους προσάψει κατηγορία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης Παράλληλα μια πρωτοφανής αστυνομοκρατία υπάρχει στα δικαστήρια λόγω του ότι θα μεταφερθούν σήμερα και συλληφθέντες για την δολοφονία του Άλκη.

12:40: Συνθήματα συμπαράστασης ακούγονται έξω από τα δικαστήρια από το συγκεντρωμένο αλληλέγγυο κόσμο.

14:15: Οι δικηγόροι περιμένουν να λάβουν τη δικογραφία. Τα συλληφθέντα βρίσκονται στον εισαγγελέα.

Τα συλληφθέντα θα περάσουν από τον ανακριτή την Παρασκευή 11/2. Συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια στις 9:30

Φωτογραφίες και Βίντεο: Β.Γλ.

 


Καλέσματα αλληλεγγύης:

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 9/2/2022
10:00 ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Τα ξημερώματα της Τρίτης 8/2 συλλαμβάνονται δύο άτομα έπειτα από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής, με αφορμή την τοποθέτηση εκρηκτικού – εμπρηστικού μηχανισμού τα ξημερώματα στην είσοδο του «Ιδρύματος Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού» στην οδό Μουσών 37 στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με τα καθεστωτικά. Αργότερα το απόγευμα πραγματοποιείται προσαγωγή ενός ακόμα ατόμου. Παράλληλα κατά τη διάρκεια της μέρας γίνονται έλεγχοι στις κατοικίες των συλληφθέντων.

Την Τετάρτη 9/2 στις 10 το πρωί καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, όπου θα περάσουν από εισαγγελέα και ανακριτή.

ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΗΣ 8/2.

Ταμείο αλληλεγγύης φυλακισμένων και διωκόμενων αγωνιστ(ρι)ών (συνέλευση Θεσσαλονίκης)


Κάλεσμα αλληλεγγύης στο σύντροφο και τη συντρόφισσα που συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Τρίτης 8/2, έπειτα από επιχείρηση της ” αντι”τρομοκρατικής.

Δικαστήρια Θεσσαλονίκης

Τετάρτη 09/02 10:00πμ

Ταξική Αντεπίθεση Θεσσαλονίκης (ομάδα αναρχικών και κομμουνιστ(ρι)ών)


Κάλεσμα αλληλεγγύης στα συντρόφια που συνελήφθησαν την Τρίτη 8/2

Δικαστήρια Θεσσαλονίκης, 10.00

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ

ΚΑΤΑΛΗΨΗ 111


Στις 8/02 έπειτα από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθησαν ένας σύντροφος και μια συντρόφισσα. Οι κατηγορίες δεν είναι ακόμη γνωστές, ενώ αύριο περνάνε από ανακριτή και εισαγγελέα.

Καλούμε αύριο 9.02 στις 10:00 στα δικαστήρια

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΜΟΝΟΙ ΟΜΗΡΟΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

Συνέλευση Αναρχικών Ενάντια στην Κοινωνική Μηχανή


Τα ξημερώματα της Τρίτης 08/02 συλλαμβάνονται δύο άτομα έπειτα από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής, με αφορμή την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην είσοδο του «Ιδρύματος Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού». Το απόγευμα προσάγεται ένα ακόμη άτομο, ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται έφοδοι στα σπίτια των συλληφθέντων.

Όλες οι κινήσεις της αντιτρομοκρατικής και του κράτους βρίσκονται σε άριστη αρμονία με το ευρύτερο κατασταλτικό σχέδιο του κράτους απέναντι στο αναρχικό κίνημα, που επιχειρεί να το αντιμετωπίσει εγκαθιδρύοντας ένα ειδικό καθεστώς εξαίρεσης για τους έγκλειστους αγωνιστές, εφαρμόζοντας ειδικές ποινικές διατάξεις και στοχεύοντας στην φυσική, ηθική και συναισθηματική εξόντωση όσων πέφτουν στα χέρια του, τον εκφοβισμό και παραδειγματισμό των υπολοίπων και φυσικά την ποινικοποίηση και εγκληματοποίηση του συνόλου του αναρχικού αγώνα.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι με τους συλληφθέντες απέναντι στην εκδικητικότητα, τις κρατικές μεθοδεύσεις και τα καθεστωτικά παπαγαλάκια που επιχειρούν να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη ώστε να ανοίξουν τον δρόμο σε μια αναβαθμισμένη ποινική μεταχείρισή τους. Τον δρόμο της κοινωνικής επανάστασης να τον βαδίσουμε οι καταπιεσμένοι και οι καταπιεσμένες από κοινού μέχρι η κρατική πολιτική θανάτου να διαλυθεί και στον θρόνο της κυριαρχίας να χτίσουμε έναν κόσμο χειραφετημένο, αλληλέγγυο, ελεύθερο.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ/ΣΤΙΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ/ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣΕΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΤΕΤΑΡΤΗ 09/02 10:00 ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Τοπικός Συντονισμός Θεσσαλονίκης | Α.Π.Ο. – Ο.Σ.


Τις πρωινές ώρες στις 8 Φεβρουαρίου 2022 ένας σύντροφος και μία συντρόφισσα συλλαμβάνονται από την αντιτρομοκρατική και κατηγορούνται για την εμπρηστική επίθεση στο στο Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού. Μετά τις έρευνες της αντιτρομοκρατικής προστίθεται μία ακόμα σύλληψη.

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης στις 10.00 πμ.

Κανένα μόνο στα χέρια τους κράτους.
Αλληλεγγύη και δύναμη στους/η συλληφθέντες/είσσα συντρόφους/ισσα μας.

Terra Incognita


Μετά από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής συνελήφθησαν ένας σύντροφος και μια συντρόφισσα τα ξημερώματα της Τρίτης και ακόμα ένας σύντροφος πιο αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες και αναμένουμε την ενημέρωση από τον δικηγόρο. Καλούμε αύριο στις 10.00 στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης όπου περνάνε εισαγγελέα και ανακριτή.

Αλληλεγγύη και δύναμη στους συντρόφους και στη συντρόφισσα.

Συλλογικότητα αναρχικών απο τα ανατολικά


Τα ξημερώματα της Τρίτης 8/2 πραγματοποιούνται 2 συλλήψεις από την αντιτρομοκρατική, με αφορμή την τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο “Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού”, σύμφωνα με τις καθεστωτικές πηγές ενημέρωσης. Αργότερα, πραγματοποιείται μια ακόμη προσαγωγή. Το κράτος επιχειρεί να δείξει την πυγμή του σε μια παρατατεταμη περίοδο επίθεσης στην κοινωνία με πρόσχημα την πανδημία. Καθημερινά μετράμε εκατοντάδες νεκρούς στα υποστελεχωμένα νοσοκομεία, το ξεζουμισμα της τάξης μας εκτείνεται στα εργασιακά κάτεργα, όλο και περισσότερα κομμάτια της κοινωνίας ζουν στο όριο της φτώχειας και της εξαθλίωσης. Η κατάσταση στις φυλακές και στα κέντρα κράτησης μεταναστ(ρι)ων είναι πιο απάνθρωπη από ποτέ. Τη στιγμή που οι κοινωνικές και ταξικές αντιστάσεις ενάντια στην υποβάθμιση των ζωων μας αρχίζουν να οξύνονται, το κράτος επενδύει για ακόμη μια φορά στην καταστολή. Κανένας όμηρος στα χέρια του κράτους.

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗΣ Τετάρτη 9/2 στις 10 στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης

Αναρχική Ομάδα Θεσσαλονίκης Πυρανθός


Τα ξημερώματα της Τρίτης 8/2 συνελήφθησαν ένας σύντροφος και μία συντρόφισσα μετά από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής. Οι σύντροφοι κατηγορούνται για την τοποθέτηση εκρηκτικού – εμπρηστικού μηχανισμού στην είσοδο του «Ιδρύματος Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού» στην οδό Μουσών 37 στη Θεσσαλονίκη. Το απόγευμα της ίδια μέρας γίνεται προσαγωγή και ακόμα ενός συντρόφου, ενώ πραγματοποιούνται και έφοδοι στα σπίτια των συλληφθέντων.

Οι σύντροφοι/ισσες θα παρουσιαστούν αύριο ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας. Δεν αφήνουμε κανένα σύντροφο/ισσα μόνο απέναντι στην κρατική καταστολή.

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης αύριο το πρωί, στις 10:00 στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 9/2/2022

10:00 ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης (μέλος της Αναρχικής Ομοσπονδίας)


Καλούμε στην συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης Τετάρτη 9/2 στις 10.00πμ

Καλουμε στα δικαστήρια σε αλληλεγγύη με τα συντρόφια που συνελήφθησαν το πρωι της Τρίτης από την αντιτρομοκρατική.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΟΣ/ΜΟΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Συνέλευση αναρχικών για την εξεγερσιακή προοπτική

Μοιραστείτε το άρθρο